Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 amores perros u okulda gösterdiler izleyemedim :( pi var memento var the cube var fight club ı saymıyorum bile ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 fight club,trainspotting,memento.. [hline] icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 01 July 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 otomatik portakal kitanonun "bebekler"i [hline]Knowlegde... [Bu mesaj OutTrader tarafından 01 July 2003 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Dark City Twelve Monkeys Lost Highway Amelie Şarküteri Garage Olympo aklıma gelenler[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 dark city twelve monkeys hellraiser 5 : inferno ring[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 fight club hayatımın filmi[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asaygun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 cube 2 daha basarili v yeni , funny games, das experiment, kikujiro, simdilik aklima gelenler...pi de saglamdir...[hline]Akik nem szeretika maeskakat, Biz tosan egerek voltak etözö eletükben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Underworld gelio sabret.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: OutTrader, 01 July 2003 21:02 tarihinde demiş ki: otomatik portakal kitanonun "bebekler"i [hline]Knowlegde... [Bu mesaj OutTrader tarafından 01 July 2003 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Dolls'u beendin mi gerçekten?...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Asaygun, 15 July 2003 07:59 tarihinde demiş ki: cube 2 daha basarili v yeni , Daha yeni olduğu bir gerçek ama dünya üzerinde birincisinden daha iyi olduğunu söyleyen tek kişi olduğundan güzel bir film olduğu sanırım tartışılır. [hline] Yukarda arkadaşların verdiklerinden ayrı olarak verebileceğim bir liste sana: Krzysztof Kieslowski' nin Trois couleurs üçlemesi Underground La Cité des enfants perdus(City of Lost Children) Delicatessen Mulholland Drive Natural Born Killers Arizona Dream La Femme Nikita The Boondock Saints eXistenZ [Bu mesaj ghaldszar tarafından 15 July 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 cube 2 : suxxorcube[hline]REDRUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 mulholland drive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Requem for a dream okullarda ders olarak gösterilebilir. Bu filmi izleyipte uyuşturucuya sempati beslemek mümkün değil. Bu arada listenizle yakın zamanda ilgileneyim bari..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ooo zevklerımıs tutuyo traınspottıng su fılmler superdır cıty of god memento fıght club identity -fasla ses getırmedı belkı ama superdır fıght club gıbı kelebek etkisi.... eternal sunshine of the spottles mind war oda super cok sewerım bole hafızayla mafızayla ılgılı fılmlerı unutmadan ...21 grams [Bu mesaj tashmoo tarafından 13 Ağustos 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 saw(hayatimda izledigim en guzel film) ondan sonra fight club diyebilirim.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 dark city 13th floor fight club cube,cube 2,cube zero butterfly effect var da var..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 imdb.com a bak istiosan buyuk bi database simdiye kadar gelmis gecmis her film var[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ek olarak yeni filmlerden; The Jacket[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Boondock Saints rock!!!! bu arada bilginize filmin ikincisi cekiliyo ve gene irish borthers ayni rolde!!![signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Andre, 13 Ağustos 2005 02:29 tarihinde demiş ki: Requem for a dream okullarda ders olarak gösterilebilir. Ass to Ass sahnesini görünce koca bir sınıf dolusu çocuğun surat ifadelerini görmek isterdim doğrusu...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Asteroth, 13 Ağustos 2005 13:02 tarihinde demiş ki: said: Andre, 13 Ağustos 2005 02:29 tarihinde demiş ki: Requem for a dream okullarda ders olarak gösterilebilir. Ass to Ass sahnesini görünce koca bir sınıf dolusu çocuğun surat ifadelerini görmek isterdim doğrusu... ahahah unutmustum o sahneyi neden hatirlatiyosunki:) iyy vicik vicik[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 amores perros'un yönetmeninde 21 grams izle.[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar