Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eheh buda çok tatlı olmuş :) acaba çizimleri nasıl çiziyorsun çok merak ettim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet çizimler güzel ya. ben begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 fazla mı yavaş olmuş ne :) bayıldım hafiften eheh. güzel olmuş eline sağlık.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 geçenkilerde millet okuyamıyoruz demişti ondan heralde, ama bu sefer de çok yavaş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: sheref, 10 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Taktire şahan bir çalışma [signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eauh bu 1 den de guzel olmuş :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eski hızda daha güzel oluyordu ama bu da süper :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 @orc_lord Çizimleri tabletim var onla çiziktiriyorum. Animasyonu da flaşla keyframe keyframe yapıyorum... Çiz , F6 Çiz , F6 Çiz , F6 animasyon oluyor işte :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sonunda AZUHAHA görünce yarıldım ya güzeldi hakkaten :) blackrose ilen bitmesin ya büsürü olsun bitmesin hiç :P[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ehe ben bi site açayım. Siz paypalden donate yapın bana bende ömür boyu yapayım :lol: Vakit nakittir :lol: Valla boş zamanım oldukça yapıyorum. Ama müthiş bir son düşünüyorum. Bu biterse başka animasyon serisine başlarız canım yeterki siz donate yapın :-P Şaka şaka beleşe yapıyom işte sömürün :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 puahauha cok kral ya :) evela sayfaya tıkladım ısım vardı ona baktım dedım mıllet neye guzel dıyo ama ızlemek gerekıyomus :) [signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... [Bu mesaj MoMo tarafından 11 Ağustos 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 süpersonik aawsım tebrikler[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla kedi gidince kedinin fakei geldi:-) innkeeper adında bir genel yöneticimiz var arkadaşlar kim olduğu hakkında fikri olan? edit: yani diyorum ki daha hızlı çalış dev:) [signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 11 Ağustos 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kedinin accsine birşey oldu innkeeper adıyla acc alıp onunla takıldı bir sure.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı [Bu mesaj elvyn tarafından 11 Ağustos 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Çok kral çok beğendim falla :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi yavaşlat dedikte , buda kanı gibi olmuş ne böle iki saatte :) "okuma hızında" olsa yeterdi :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hızlı dıcez ayıp olcak :D supersın dewam! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 asp forum değil mi burası ama gerçekten ciddi açıkları olabilir :)[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hehe süfer yine. Bilekrozun sonunu hazırlamak zor olmasa gerek nede olsa dinamitlerle çalışıyo :) *! çaktırmadan fikir verir * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tüyolar için thx...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sistem kasmış adam :D :D :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Süper yaaa Ama hala karakedi nin ezilişi kadar koparamadı beni... Daha iyilerini bekliyorum (Buarada biraz daha detaylı çizseydin mesela sharky eti almak için zıplasaydı, sharky havadayken o zehirli iğne cork diye girseydi filan) Buarada harbiden iğne yetersiz kalmış.Ok,Mızrak,Bazuka filan yapsaydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 güsel olmş Dev :) devamını bekliorzz[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ucunda balon olan iletken tel bitirdi beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok iyi ya[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar