Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eheh buda çok tatlı olmuş :) acaba çizimleri nasıl çiziyorsun çok merak ettim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet çizimler güzel ya. ben begendim
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 fazla mı yavaş olmuş ne :) bayıldım hafiften eheh. güzel olmuş eline sağlık.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 geçenkilerde millet okuyamıyoruz demişti ondan heralde, ama bu sefer de çok yavaş olmuş
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: sheref, 10 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Taktire şahan bir çalışma [signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz...
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eauh bu 1 den de guzel olmuş :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eski hızda daha güzel oluyordu ama bu da süper :)[signature][hline];;suitfly
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 @orc_lord Çizimleri tabletim var onla çiziktiriyorum. Animasyonu da flaşla keyframe keyframe yapıyorum... Çiz , F6 Çiz , F6 Çiz , F6 animasyon oluyor işte :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sonunda AZUHAHA görünce yarıldım ya güzeldi hakkaten :) blackrose ilen bitmesin ya büsürü olsun bitmesin hiç :P[signature][hline]happy to stay at the club
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ehe ben bi site açayım. Siz paypalden donate yapın bana bende ömür boyu yapayım :lol: Vakit nakittir :lol: Valla boş zamanım oldukça yapıyorum. Ama müthiş bir son düşünüyorum. Bu biterse başka animasyon serisine başlarız canım yeterki siz donate yapın :-P Şaka şaka beleşe yapıyom işte sömürün :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 puahauha cok kral ya :) evela sayfaya tıkladım ısım vardı ona baktım dedım mıllet neye guzel dıyo ama ızlemek gerekıyomus :) [signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... [Bu mesaj MoMo tarafından 11 Ağustos 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 süpersonik aawsım tebrikler[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla kedi gidince kedinin fakei geldi:-) innkeeper adında bir genel yöneticimiz var arkadaşlar kim olduğu hakkında fikri olan? edit: yani diyorum ki daha hızlı çalış dev:) [signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 11 Ağustos 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kedinin accsine birşey oldu innkeeper adıyla acc alıp onunla takıldı bir sure.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı [Bu mesaj elvyn tarafından 11 Ağustos 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Çok kral çok beğendim falla :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi yavaşlat dedikte , buda kanı gibi olmuş ne böle iki saatte :) "okuma hızında" olsa yeterdi :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hızlı dıcez ayıp olcak :D supersın dewam! ;)
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 asp forum değil mi burası ama gerçekten ciddi açıkları olabilir :)[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ......
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hehe süfer yine. Bilekrozun sonunu hazırlamak zor olmasa gerek nede olsa dinamitlerle çalışıyo :) *! çaktırmadan fikir verir *
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tüyolar için thx...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sistem kasmış adam :D :D :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Süper yaaa Ama hala karakedi nin ezilişi kadar koparamadı beni... Daha iyilerini bekliyorum (Buarada biraz daha detaylı çizseydin mesela sharky eti almak için zıplasaydı, sharky havadayken o zehirli iğne cork diye girseydi filan) Buarada harbiden iğne yetersiz kalmış.Ok,Mızrak,Bazuka filan yapsaydın...
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 güsel olmş Dev :) devamını bekliorzz[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Xajiero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ucunda balon olan iletken tel bitirdi beni :D
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok iyi ya[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Öne çıkan mesajlar