Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

55r e bağlanmak....

Yadigar

Öne çıkan mesajlar

Başta herkese selamlarımı iletirim...
Ben kendi halimde evde arasıra script yazmaya uğraşan bir insanım. Baktım ki herkes 55r kullanıyor etrafımdaki insanlar benim 55i ' yi görünce "ulan hangi devirde yaşıyoruz" şeklinde eleştirilerde bulunuyor, dedim şu 55r ye bir bakayım. İndirdim kurdum vs vs. Ancak client 203 ile bağlanmaya kalktığımda character selection ekranından önce çıkan connecting yazısında takılıp kalıyor. Sphere ekranında ise bad msg at login bilmemne (tam oalrak hatırlamıyorum) şeklinde bir hata iletisiyle karşılaşıyorum. Sphere.ini ' yi vs kontrol ettim baya bi ancak problemin çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim...

DipNot : Arama yaptım ancak bulamadım.[signature][hline]We Sold Our Soul
For Rock 'N Roll

Yadigar Uçanpehlivan

[Bu mesaj Yadigar tarafından 10 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

- internete bağlı değilse bilgisayar problem olabilir.
- 2.0.3 encrypted olucak, yani üstünde hiç oynanmamış 203 client olacak.
- sphere.ini'deki client encryption satırlarının 2.0.3'ü gösterdiğine emin ol :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nedir bu aynı sorudan 100 adet sorulmaya başlandı! Eğer win xp kullanıcısı isen hep söylediğim gibi bir adet ağ bağdaştırıcısı kur bilgisayarına! Eğer sende ethernet veya usb modem varsa internete girdiğiniz zaman veya arkadaşınız ile ağınız varsa servera girebilirsiniz çünkü makina bir ip atıyor. aksi takdirde çalıştırdan cmd-> ipconfig yazarsanız herhangi bir ip adresi bulaamz bu nedenle bağlanamıyorsunuz. Tekrar yazıyorum... Bir adet ağ bağdaştırıcısı kurun! Microsoft loopback die bir ağ bağdaştırıcısı var herhangi bir donanım istemiyor yani sadece kurun size engel teşkil etmeyecektir. kurduktan sonra cmd->ipconfig yazın çalıştır konsoluna. Göreceksiniz ki bir ip adresi almışsınız bile bu bağdaştırıcı sayesinde. Dolayısıyla artık rahatsınız sorunsuz serverinize girebilirsiniz 55R serisinde...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...