Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Başka bir bilgisayar oyununun filmi işte daha, 2005'te çıkıcakmış: http://www.imdb.com/title/tt0369226 afişi hoşuma gitti umarım film de güzel olur. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Ocak 2005 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darktower Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 fragmanı gayet ii ve nightwish çalıyo soundtrackide güzel bişiye benziyo,gidilesi bi film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Afiş güzelde bakalım film güzel olacak mı?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Güzel olmasını ümit ediyoruz...[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Beyinsiz House of the Dead'in yönetmeni filmi batırmış. Hatta imdb'de ileri gidilip "Kill Uwe Bol..." diye thread açılmış. İşte bazı mesajlar : -Re: Kill Uwe Boll... -by - ivc7-1 22 hours ago (Fri Jan 28 2005 10:27:30 ) He's just horrible. -Re: Kill Uwe Boll... -by - claudehavemercy 23 hours ago (Fri Jan 28 2005 08:36:29 ) I used to call him the Ed Wood of modern cinema............but then I realized that I was insulting Ed Wood -Re: Kill Uwe Boll... -by - hellboy8 23 hours ago (Fri Jan 28 2005 09:18:47 ) Yup. I recently saw House of the Dead. And I don't want to see Alone in the Dark. Or any other movie directed by this man. Well, maybe even "directed" is not a good word... -Re: Kill Uwe Boll... -by - germseeker 22 hours ago (Fri Jan 28 2005 10:26:56 ) Oh no! He is German. Sorry, world, but we had no idea... (...no, just kidding. I like trash and I`m really looking forward to this piece of high-budget-junk!!) -Re: Kill Uwe Boll... -by - Mdgeist316 21 hours ago (Fri Jan 28 2005 10:56:41 ) Do it soon so he can't finish Farcry or Hunter the Reckoning. And if he even touches Prince of Persia, I'll do it myself. -Re: Kill Uwe Boll... -by - imm0rt4l_warrior 16 hours ago (Fri Jan 28 2005 16:33:12 ) he better not touch the metal gear series.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 29 Ocak 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Filmi yeni izledim. Bitip de yazılır geçmeye başlarken "i wish i had an angel"ı duyunca dumur oldum, bilimyodum. Filmi pek beğenmeidm, hatta hiç beğenmeidm.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Harika bir oyunun katledilişini izlediniz, iyi günler.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oyununu hatırlıyorum da sabahları bile oynamak için gözüm yemiyodu eminim filmi de aynı derecede güzel olur...[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 izledigim en kotu filmler arasinda.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 belli zaten oyuncu kadrosundan fln[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 filmi izleyemedim ama 2.2 almış imdb'de. dumur oldum :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Silent Hill'in filmi nezaman çıkacak yaa...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 o kadar kötü mü yav. christian slater olunca dediydim ii adam bulmuşlar..[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Sensible, 12 Ağustos 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Silent Hill'in filmi nezaman çıkacak yaa... Onu da batırmazlar in$[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Sensible, 12 Ağustos 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Silent Hill'in filmi nezaman çıkacak yaa... Seneye geliyor o da, onu da batırmasalar bari. İlk oyunun (PS1 için olanın) filmi yapılacakmış galiba, ama Harry Mason karakterini kadın yapacaklarmış, onun dışında tüm karakterler, kadın polis Cybill Bennett falan hep aynen kullanılacakmış.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar