PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben Sphere0.55r4.0.2 kullanıyorum. scp hakkında birkaç isteğim olacak. 1-) şimdi ben staff üyeleri için event veriyorum mesela [spo1=event]on=@click MESSAGE @025 Hebele Staff Member MESSAGE @0481 Prudent[/spo] üstüme tek tıklayınca bu yazılar çıkıyor ama altında bir tane daha mavi Prudent çıkıyor (normal tıklayınca çıkan, normal olanı yani). ben bunun çıkmasını nasıl önleyebilirim. şimdiden teşekkürler. yani sadece üstte kırmızı staff member altta da beyaz prudent yazıcak. 2-) ben bir de vendorların üstünde hani sarı şekilde Ahmet the Provisioner yazar ya. onu nasıl yapacağım? 3-) ayrıca bir düzgün house system lazım lütfen adam gibi bişey bulamadım. şimdiden hepinize teşekkürler. [Bu mesaj PrudenT tarafından 11 Ağustos 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 1- En dibe Return 1 eklersen baska cikmaz. 2- Staff icin kullandigin scripti npc'lerin ortak eventina sari renkle ekleyebilirsin, ya da eskiden speechcolor vardi, revisionlarda onun isim icin olani cikti mi bilmiyorum, ciktiysa onla olur. 3- Nebula scriptlerindeki, Vaticus (muydu) house script hos, daha iyileri de cikmis olabilir tabi, uzun zaman oldu, Sphereserver forumlarini karistirmayi dene.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 teşekkürler baggio. house system için biri tam link verebilirmi?[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Baggio, 11 Ağustos 2005 18:48 tarihinde demiş ki: 1- En dibe Return 1 eklersen baska cikmaz.Aciklayasim geldi bunu, cok kapali gecmisim :p Bu haliyle biraktiginda biri sana tikliyor, o script devreye giriyor, oraya return 1 koymadigin icin sonrasinda serverin kendi islemleri devreye giriyor, dolayisiyla arkasindan mavi mavi bildigin ismi de gosteriyor ikinci bir PrudenT olarak. Return 1'i eklediginde ondan sonraki hareketleri durduruyor, isim guild vs cikmiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bir ekleme de ben yapayim return 1 hakkinda, bazi yazdigimiz item'larin trigger'lari altinda islem yaptirdigimizda return 1 kullanmak istemiyorsak ve item bazi islemlerimizde hata veriyorsa return 0 ile hata vermesini onleyebiliriz. return 0'da return 1'in tam aksine islemin devam etmesini saglar, sphere islemlerine devam eder.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar