Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyuna girememe sorunu

kermit

Öne çıkan mesajlar

acc name i pass ı yazıyorum ve karşıma şu hata çıkıyo
ing. aşmış olmadığı için fazla bişide anlamadım ama para olayı ile ilgili olduğundan çaktım biraz

"you have used up your prepaid time for this account. Please purchase more to continue playing."

3 gün önce yatırdım 1 aylık için anlamadım olay ne ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

3 gün önce aynısını dedi normaldide tam 1 ay yatırmış ve süresi bitmişti
tekrar yatırdım ve oyuna girdim 3 gün önce ve 3 gündür oynuyorum
bu gün girmeyi denedim yine aynısını dedi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

kafayı yermiyim bence yerim
2 gündür oynayamıyorum ya
yeni yatırdım parayı çektiler hatta ayrıntıda felan gözüküyo kartın
bu ne kardeşim
nerde bu blizzard nerde pijamalarım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 12 Ağustos 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
parayı çektikleri halde oynayamıyor musun? tam rezalet, support'a başvurdun herhalde?

bi şekilde ulaşmak istiyorum adamlara mail felan olayı ile ama ingilzcem süper değil
bana özelden bi kişi yardımcı olabilirmi bu ingilizce konusunda[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Two Day Time Extension
10/08/2005
We are continuously working hard to provide the best play experience possible. Therefore, due to some recent disturbances in gameplay all World of Warcraft players in Europe will receive a two-day time extension. In the next few days the two-day extension will be added to players' accounts that were active during the last weekend. We apologize for any inconvenience, and we once again wish you all good luck in your adventures in Azeroth!
-----------------------------------------------------
Klasik blizzard olayları yine hataları bu şekilde kapamaya çalışıolar. wow-eu sayfasında anasayfadan yaptım alıntıyı.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

I have a problem on account payment.I paid 1 month subcription but when I am trying to login I recieve this message "hata mesajı bıdı bıdı" .What is the problem gibisinden bir mesajı

http://www.wow-europe.com/support/webform/index.html
webform u doldurduktan sonra aşşadaki yere yazarsan yardımcı olurlar herhalde[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

ben uzun cumleler kurmaya calisitgimda huh? yanitini aliyorum.. sparkcaster rica etsem benim icin de kisa bir kac cumle yazarmisin? sorunum su : 500 ytl limiti olan visa city bank kartima invalid kart deyip parayi cekmiyorlar . ne yapmam gerekiyor? . bunun guvenilir bir kurulus oldugunu birilerine inandirmak zor baska kart cikarmam minimum 15 gun surecek . 2 gundur oyundan uzagim ne buyuk bir aci oldugunu anlatamam . tesekkur ederim .. sitenin verdigi hata mesaji bu : ......... Invalid credit card number Verify number is invalid
Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jashua, 12 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
ben uzun cumleler kurmaya calisitgimda huh? yanitini aliyorum.. sparkcaster rica etsem benim icin de kisa bir kac cumle yazarmisin? sorunum su : 500 ytl limiti olan visa city bank kartima invalid kart deyip parayi cekmiyorlar . ne yapmam gerekiyor? . bunun guvenilir bir kurulus oldugunu birilerine inandirmak zor baska kart cikarmam minimum 15 gun surecek . 2 gundur oyundan uzagim ne buyuk bir aci oldugunu anlatamam . tesekkur ederim .. sitenin verdigi hata mesaji bu : ......... Invalid credit card number Verify number is invalid
Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via

senin sorununun bliz'le alakası yok, senin kartının yurtdışı izni kapalı ve ancak banka yardımı ile açılabiliyor, daha doğrusu kartının arkasında en altta bi numara var 0-212-xxxxxxx diye bi numara, o numara türkiyedeki bankaların kullandığı yurtdışı transfer iznini veren kurumun telefonu. Her bankanınki aynımı ayrımı bilmiyorum, ama ben banka tarafından 1 hafta kadar kanser edildikten sonra bu numarayı arayıp sorunumu çözebileceğimi öğrendim ve 15 dakikada halletti ordaki şahıs işimi, Bu iznin adıda mailorder gibi bişey tam hatırlamıyorum özür dilerim epey zaman geçti üstünden.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

freemoon cok tesekkur ederim yardimin icin .. net bankaciligini aradim hatun tum kartlarin yurtdisi odemesine acik oldugunu wow un sabah para cekmegi denedigini ama su an bir odeme isteginin olmadigi soyledi . kartin arkasinda numara lara baktim , aradigim net bankaciligi disinda numara yok surda 1 ay oynayacaktim ailem baska sehre tasiniyor ü . yi bitirmem icin makina yi da yanlarinda goturucekler bu 1 ay belki oyunsuzluga alismama yardimci olur . tekrar tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...