Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yok ya bu beşiktaş gol sıkıntısı çekiyor 3-1 alır beşiktaş Aslında gidip İddia oynamak var 1milyon Vaduza bakarsın tutar[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya arkadaslar ben finlandiyadayim.. ntv nin sitesinde canli yayin surekli war ama ugrastim bayadir goruntu yok ses var.. varmi bildiginiz internet uzerinden maci izleyebilcegim bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yemişim gol sıkıntısını, antep'le samsun'la oynamıyoruz ki. Bu takıma da gol atamazlarsa komple değiştirsinler hücum hattını.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Beşiktaş bu takımı yenemezse yada berabere kalırsa bıraksın bence uefayı falan..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tamam soleyelim baskana berabere kalirsak hic cikmasinlar istanbulda sahaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Slat, 11 Ağustos 2005 17:35 tarihinde demiş ki: Beşiktaş bu takımı yenemezse yada berabere kalırsa bıraksın bence uefayı falan.. hakketen ya fark olur bence[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Arkadaşlar bi Sarajevo maçı vardı beşiktaşın orda 2-2 berabere kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam,gerçi burda 5-0 yenmişti ama olsun:DHer şey olabilir,rakibi küçük görmemek lazım.[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Khirsah, 11 Ağustos 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bi Sarajevo maçı vardı beşiktaşın orda 2-2 berabere kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam,gerçi burda 5-0 yenmişti ama olsun:DHer şey olabilir,rakibi küçük görmemek lazım. istanbulda 2-2 orda 5-0 idi eheh ali cansunun aşırtma golü vardı[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eheh pardon yanlış hatırlamışım:D[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ntv liveda izlemeye calisiyorum ama izleyemiyorum ooof ntv yok burda ama intden baska nerden izleyebilirim bilen warmi bir de 1-0 ondeyiz galiba[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yeniyosssssssss ama pok gibi oynuyos[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hazırlık maçı gibi bi mekan zati saha ya o sahada adam konsantre olamaz bile[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kim atti golu?[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 okan buruk[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cordoba sağolsun yaf gününde yine[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 beşiktaş böle oynamaya devam ederse bizim hedef ilk 5 olur , rızada boskeden önce gider... pancu nasıl hala sahada duruyor anlamadım. disiplinlli hoca denen rıza , kırmızı kart olayından sonra ali tandoğanı banko oynatıyorsa , nerede kalır disiplin. sen ihanet et , bi dahaki maça ilk 11 başla. vaduza bile diş geçiremiyorsak , lig tv üyeliğini düşünürüm bu sezon. ailton da kaçar , klebersonda kaçar bu takımdan[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bir BJK li olarak kahroldum.Etmedigim kufur kalmadi Riza ya .Lanet olsun yaziklar olsun Riza Calimbaya bu kadar mı kıtsın.Resmen Karşı takımın Defans oyunucusu olan bi veysel var.Bu Veysel i 3.lig takımına satsan oynatmaz.Bu kadar yeteneksiz futbolcuya 85 dk nasil dayanirsin nasil oynatirsin rezil rusva herif.Youla desen koşmaktan başka hiçbirsey yapaamayan bir oyuncu.Elinde Ahmet Dursun gibi kendini kanıtlamış bir futbolcuyu nasıl 85 dk klubede bekletip oyuna almassın.Maçın içine Rıza Calimbay etmiştir ve gelecek gunlerde edecketir[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 veysel allah belanı vere emi bu adamdan dan tiksiniyodum şimdi daha beter tiksindim bu adam nasıl 90 dakka oynuyo beşiktaş gibi bir takımda merak ediyorum[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu futbolla başarı biraz zor tabi...Bizim liglerin geç başlamasından ötürü daha oyun kurgusu tam oturmamış olsa bile bu 2. lig takımı bırak 1 gol atmayı adamlara 1 pozisyon bile vermemen lazım. Teknikleri acık daha düzgün olsa 3-1 yenilirdik.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yavaş biraz ya. avrupa maçı atmosferinden uzak bir maçtı. daha çok hazırlık maçı gibi. hemen yüklenmeyin. 2 maçla kral olmayı beklemeyin.[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Krallikla alakasi yok bi teknik adam bu veysel i oynatiyorsa o takım bitmiştir.[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 vaduz'un sol kanatta bi adami var kamerunlu bayaa begendim o adami..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yahu ailton aldık işte. rıza mı veyseli transfer etti alala?[signature][hline]happy to stay at the club [Bu mesaj Dextra tarafından 11 Ağustos 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 en buyuk koray[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 durum ne ? izleyemiyomda ben[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar