Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 WoW oynayan arkadaşı mikrofon kordonuyla dövmek. Fotoğraf yeterince açık. Fotoğrafı ben çektim, harraslayan dream endless, harraslanan head.[signature][hline]g3nk.[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 11 Ağustos 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çok eğleniyoruz ehehe bakın ne güzel laflar var burada hahaha şerefsiz[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM [Bu mesaj Head tarafından 11 Ağustos 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 daha anlaşılır oldu, sanırım.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı[Bu mesaj elvyn tarafından 11 Ağustos 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yüzdeki pis gülümsemeden ve giysideki kalpten sado mazo bişeyler döndüğünü düşünmekteyim. vurmayın sustum.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Head "lan senin belanı..." diye ayaa kalkmakta anladıım kadarıyla. Sağ bacakta sotelediği ışın sustalısına dikkat derim [Bu mesaj Richk tarafından 11 Ağustos 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kalkan adam kötü birşey yapacakmış tavrı var. Sanki yeminimi bozdum bizans soyları şekli sezdim. Daha güvenli tutoriallar isteriz?
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kalkan adam optik mouseu yere mi düşürmüş acaba o heyecanla? Ya da belki wowda öldüğü için sinirlenip itmiş olabilir ama Head gülümsemesine devam etmektedir. Açıklama bekliyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oha adama bak donnie darko'nun sakallısı gibi duruyo eheha![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 birazda ben temizledim harraslamanın nedemek oldugunu her ne kadar anlamasamda..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 dayak yiyene acıyorum.dayak atana acıyorum.[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!''
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Ardeth, 11 Ağustos 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Kalkan adam optik mouseu yere mi düşürmüş acaba o heyecanla? Ya da belki wowda öldüğü için sinirlenip itmiş olabilir ama Head gülümsemesine devam etmektedir. Açıklama bekliyoruz. Alexi'nin bilgisayar alengirli az . Onun kenarları ışıldak falan oluyor . Onun ışığından o .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Öne çıkan mesajlar