Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Merhabalar arkadaslar login key olayini bana cok detayli bi sekilde anlatcak birisi varmi acaba arattım ama bulamadim Sphereserv ile client arasinda nasıl bi baglanti kuruyoruz Yardimlarinizi bekliyorum
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 [spo1=loginkey] Login Key Oncelikle Belirtmeliyimki Kendinize Bir Version secmelisiniz Client icin.Sectik diye Umarak Devam ediyorum. Ancak ben size Onerdigimi ve gerekli Programların Linkini Assagida Veriyorum.. Hex Workshop veya Hex Editor ile Bir Client Yukluyoruz Ben Hex Workshop ile 203 u ele aliyorum. Hemen Hex Workshop u durmadan kuruyoruz ve client 203 umuzu Herhangi Bir Dosyaya atıyoruz.Burdan Client 203 sag tıklayıp Hex Edit With Hex Workshop secenegini Tıklıyoruz.sonrasında Arama tuşu olan CtRl+F yi tuşluyoruz.Karsımıza gelen Ekranda Type yi Text String Olarak Ayarlıyoruz.Value ye ise DSP yazıp aratıyoruz.Karsimiza Sag tarafta j?$........Dsp."8...1. Gibi bir Satır gelıyor.DSP den onceki noktalar ve dsp bizim Sifreliyecegimiz yer.Simdi $ ilaretinden gelen noktalardan Baslayip Dsp ve 8...1 dahil olan Bolumu sifreleyebiliriz.Ama unutmamamiz gereken sey bu sifreyi Sphere exe yede uygulayacagimizdan Satirin Belli olmasini Saglamaliyiz.Yani Dsp Yazisinin 5 Nokta Gerisinden Baslıyarak Yaparsak eger Sphere.exe yide Hex editorle Acinca DSP yi arayip ondan onceki 5. noktadan Baslamaliyiz.Neyse Simdi Oraya Sifre Koymamiz gerekli.Ben Kucukkurbagakuyrugunnirde yaptım sizde Baska bisey yapabilirsiniz. islem bitince Hex Workshopu kapatip Dosyayı yedekleyin. Sonrasında Sphere.exe yide aynı sekilde acip ayni sekilde DSP yazan yeri buluyoruz.Karsimiza Gelen DSP yazili yeri Clientteki gibi deisiyoruz.Degiştirme Dedigimiz Sey ise Ustune Yazmadir.O satiri Tiklayip Yazmaya baslarsaniz goreceksinizdirki sizin yazilariniz Cikacaktir orada.Digerleri silinecektir. Bu Olay ne işimize Yarıyacak diyenlere Hemen Soylemelıyımkı Sadece sizin Clientle Servera girebiliyorlar. Bazı kişiler Kodlari gizlemeyi denemistir ama Her Programın Unpack versionu vardir.Zaten Loginkeyinizi Alacak Olan kiside Unpack ile Bu kodlari acabilir o denli O konuyu es geciyorum.. [/spo] işte loginkey. hex workshop gerekli ona da direk link vereyim: Hex Workshop yazı paticikte bir topic olarak gönderilmişti. yazı tamamen Muratty'ye aittir hiçbir hak iddia etmiyorum. başarılar.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o bahsedilen blowfish table tabi onunla da bir tür koruma sağlanıyor [Bu mesaj taz tarafından 11 Ağustos 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 loginkey yazmıştı tutorialde bende de vardı kopyaladım. ben bu diye biliyorum ama? sanırım taz haklı ama yine de başka clientle girilememesi için bir koruma yani.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya bak topici muratty açmıştı kendisi yazmış gibi ne bileyim faust olduğunu tamam fausttur saygı duyarım ama 30 dkden sonra değiştiremem :([signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Öne çıkan mesajlar