daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kardesim herseyi muhasebeciden beklemeyin yaw, bizede yazik :) Yapicagin ise gore oda kaydin yapilacak, Bagkura girisin yapilacak,isci calistircaksan onlar sigortaya giricek,isyeri icin ruhsat alinacak, defter tasdik edilecek,noter onaylicak ,neyse bunlari yine muhasebeci yapicak :/[signature][hline]Normal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 şark köşeli çok pahalı olmayan her akşam tek gitarda olsa canlı müziği olan bi nargile salonu aç.ben öyle yapcam[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kafan varsa okula fln gerek yok.adam bişeyler yapmak için çabalıyo saygı göstermek lazım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 taze taze accounting251'den ba veya aa ile geçiyorum muhasebecin olayım mı? :P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 boccop ne olursa olsun..tecrübe lazım istersen wc temizle[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 @Boccob Abi sen baba parasiyla babanin karizmasiyla acarsin devam et. Arkadasim sende parayi batirmayi goze alarak gir bu ise. Yani batsamda onemli degil diye giris.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sen esnaflık nedir müşteri nasıl karşılanır nasıl davranılır bilmeden patron ol..cook kazanırsın cookk ekmek yersın o işletmeden kafanı yorma..Boccob[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: HocaEfendi, 29 Temmuz 2005 00:25 tarihinde demiş ki: sen esnaflık nedir müşteri nasıl karşılanır nasıl davranılır bilmeden patron ol..cook kazanırsın cookk ekmek yersın o işletmeden kafanı yorma..Boccob + arkadaşa ek olrak aç bi dükkan yanına ben açiim istediğin kadar zeki ol hizmeti-ticareti-yönetmeyi+çalışmayı beceremiyosan 2 ay sonra bana devredersin [Bu mesaj trapt tarafından 29 Temmuz 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben kendımı bildim bileli efnaf cocuğuyum..suan 19 yasındayım bu konfeksiyonumuz var.bu işden ekmek yiyorum..bi dükkan acıp köşesine bi masa atıp oturmak değildir esnaflık..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 + ekliim kürk/deri/halı/kuyum işleriyle uğraşıyoruz kısaca turizm diyelim ben şimdi bu babamın mal varlığına güvensem ilerde gider bu... ne pırlanta tüccarları iflas edio burda haberin varmı.. ben babamın bana vermesini beklesem bana göre hava hoş ama yapamam.. insanın karakteriyle ilgili bişi küçük yaştan beri öğrenmeye çalışıyorum[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 önün açık olsun BoccoB.. Gider yapmaya dewam et bakalım..umarım sayılı işletmelerden biri olursun..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 adi bir şirket yani şahıs adına şirket 1000 ytl civarı paraya kurulur internet kafe açacaksan makine başına 900-1000 ytl veya üstü para gözden çıkarcaksın mobilyalar içinde makine başına 100-150 ytl gidebilir 1024 adsl alcaksın en azından yer önemli diil allahın sittir ettii yerde kurmadıın sürece başka internet kafenin yanına bile açsan iş yaparsın başka masraf dersen eğer internet kafe için ruhsat alcaksın o da 1500 ytl civarı bişeye hallolur (tedaştan carttan curttan belge alcaksın) bi tane camlı buzdolabı bulcaksın mutlaka içine içecek koyacaksın içecekleri herangi bi süpermarketten alıp satsan bile 50-75 kuruş arası kazanırsın hatta çok lüks internet kafeler 125 kuruş kar ediyo içecekten mutlaka bi internet kafe programı bulacaksın (cafeplus gördüklerimin en iyisi ama 200-300 milyon ödemesi var) bilgisayarlara DeepFreeze kuracaksın (makina restart yediğinde kullanıcıların yaptığı herşeyi hiçe sayan bi program) eğer çevrende daha lüks bir yer yoksa etraftaki internet kafelerle aynı fiyatı koyarsın ha varsa düşük fiyat politikası izlicen ayrıca bilgisayrdan çok iyi anlayıp teknik servis ve parça satışına da girmen lazım para kazanmak istiosan bu işten (p.s.: bu işin içindeyim) EDIT:internet kafem yok bi tanıdığıma internet kafe açtığından beri yardım ediyorum (17 yıllık bilgisayarcı kendisi ve bilgisayarcıyı kafeye dönüştürdüğü için müşteri potansiyeli vardı) EDIT2:Böyle iş kayserilikle olmaz. İş tecrübesi lazım ben niye bu tanıdığa yardım ediyorum? Bi gün kendi işimi yapacağımda tecrübem olsun diye. EDIT3:Yanında eleman çalıştıracağın bi işte eğer sende zamanında o işi yapmadıysa elemanından KAZIK yersin. Peder de kendi işinin başında ama adam eskiden o işi yapıyodu. EDIT4:Internet kafe işini tek başına hayatta yapamazsın bi işin çıktığında kafeyi teslim edip gidebileceğin insan olmalı. Misal bizim tanıdık ben ve benim gibi bi elemana teslim edip gidiyo kafeyi. EDIT5:Para dosttan kazanılır çevren olmalı. Ha ayrıca bilgisayar tamir işinde iyi para var misal olarak bi format 1.5-2 saat sürer 30 milyon. EDIT6:BOccOB senden esnaf değil çok bilmiş patron olur anca. [signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 29 Temmuz 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dagger tarafından 29 Temmuz 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dagger tarafından 29 Temmuz 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dagger tarafından 29 Temmuz 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dagger tarafından 29 Temmuz 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dagger tarafından 29 Temmuz 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bak sana bi taktik, biraz çevren varsa ve insanlara güven verebilirsen şöyle yap internet cafe olayında.. İnternet cafe açmak isteyen birine yol göster çevreni kullan ucuza getir %10-20 falan ortak ol.. Tabii şans işi, sana güvenebilecek internet cafe açacak biri lazım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence ticarete atılmak zor ve dertli. bence bir işyerine girip çalışsan çok çok daha iyi olur :) iş yeri açmak için sermayede gerekiyor olsa gerek :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 @Boccob; Arkadasim senin gibi insanlar oyle ot gibi gelir ot gibi gider! Kimse anasinin karnindan birseyler bilerek cikmiyor, ben bu riskleri alarak boyle buyuk bir olaya giremeyi dusunuyorum. Bu olay mangal gibi yurek ister! Bebekler duse kalka ogreniyor yurumeyi. Ayrica paticikde senin gibi bos insanlarda var ama cogunlugu adam gibi adam ve bir cogunun onunde saygiyla egilirim ve bu saygiyla egildigim adamlarin bilgilerine, deneyilerine, dogru yanlis herseye acigim. Manevi yardim almaktan da gurur duyarim. Golge etme baska ihsan istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel olarak okudum yazilarinizi, ilk basta herkeze cok tesekkur ederim. Bana gelirsek, ben istanbulda ogrenci bi adamim. Ama yinede bu islere erken atilmanin hayat tecrubesi adina en dogrusu oldugunu dusunuyorum. Batmak da cok kotu birsey degil bence. Onu da tatmak lazim. Eee tadacaksam da kucukken tadayim ki cok fazla koymasin. :) Ama ben yinede boyle bir talihsizlikle karsilasacagimi sanmiyorum cunku kendime guveniyorum. Allaha sukur aptal olmadigimi da dusunuyorum. (Belki aptalimdir ama ben oyle dusunmuyorum en azindan.) :-P Sonuc olarak; -Muhasebeci -Bagkur -Sigorta (evet bu olayda merak ettigim birkac sey var, sonucta millet sigortasiz calisiyor, bircok isletme boyle, bu isin asli nedir acaba? // EK: Bu arada is hayatina uzak bir insan degilim, genelde yazlari calisiyorum, bu sene de bir medya sirketindeyim. [Bu mesaj Bobo tarafından 29 Temmuz 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 devlete başvuru vs onumuhasebeciler mi hallediyor Artık?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 "Şirket Nasil Kurulur?" [spo1=Adi Şirket]YENİ KURULUŞ Adi şirketin Kuruluşu bir şekle tabii olmamakla beraber İspat güçlüğü bakımından sözleşmenin yazılı olması gerekmektedir. Eğer sözleşme yazılı olacaksa ; Ana Sözleşmenin Notere tasdik ettirilmesi TESCİL : Ticari durum belgesi Nüfus cüzdan suretleri İmza sirküleri İLAN ADİ ŞİRKET İNFİSAH VE TASFİYE A.İNFİSAH SEBEPLERİ a. Şirketin kuruluşunda güdülen amacın gerçekleştirilmemesinin imkansız hale gelmesi, b.Ortaklardan birinin ölümü, c.Ortaklardan herhangi birinin payı hakkında cebri icra yoluna başvurulması, d.Ortaklığın iflası veya hacir altına alınması, e.Şirketin geleceği hakkında ortakların vermiş olduğu karar, f.Şirketin ana sözleşmesinde belirtilen sürenin sona ermesi, g.Mahkeme kararı ile fesih, B.TASFİYE a. Adi ortaklığın sona ermesinde tasfiye işleri, tüm ortaklar tarafından birlikte gerçekleştirilir. b. Öncelikle ortağın borçları ödenir, daha sonra ortaklardan her birinin ortaklığa verdiği avanslar, yaptığı masraflar ve koyduğu sermaye geri verilir. c. Sermaye olarak bir şeyin mülkiyetini koyan ortak o şeyi aynen geri almaz, ancak bu ortağın sermeye ne kadar bir değer için kabul edilmiş ise o değeri isteyebilir ,bu değer belirlenmemiş ise o şeyin sermaye olarak konduğu tarihteki değeri esas alınır. d. Ortaklığın vardığı avans ve masrafların geri verilmesinden sonra sermayenin geri verilmesine yetmez ise, zarar, ortaklar arasında sözleşme hükümlerine göre, sözleşmede hüküm olmaması durumunda kanunun öngördüğü şekilde ortaklar arasında paylaştırılır, e. Ortaklığın son bulması üçüncü kişilere karşı yükümlülüklerini değiştirmez[/spo] [spo2=Adi Komandit Şirket]-Ana Sözleşmenin Hazırlanması -Noter Tarafından Sözleşmenin Tasdiki -TESCİL BELGELER Nüfuz Cüzdan Suretleri İmza Sirküleri 2 Adet Ana Sözleşme Ticari Durum Belgesi ADİ KOMANDİT ŞİRKETLER İNFİSAH VE TASFİYE A.İNFİSAH SEBEPLERİ a. Şirketin amacının elde edilmesi veya elde edilmesinin imkansız hale gelmesi, b. Ortaklardan birinin iflas etmesi veya mallarına haciz konulması, c. Ortakların oybirliği ile alacakları bir karar ile, d. Şirket belli bir süre için kurulmuş ise, bu sürenin sona ermesi , e. Şirket belirsiz bir süre için kurulmuş ise, ortağın en az altı ay önceden feshi ihbar etmesi ile, f. Mahkeme, ortağın talebi halinde, haklı sebepler mevcut ise, fesih kararı verebilir, g. Konkordato ile sonuçlanmış olsa bile, ortaklığın iflası halinde, konkordato şirket lehine sonuçlanmış olsa dahi şirketin sona ermesi için yeterli sebep var sayılır, h. Şirket sermayesi üçte iki oranında yok olursa ( ortakların sermaye noksanlığını tamamlama kakarı almaları durumunda bu hal fesih sebebi sayılmaz ), i. Şirket sermayesinin tamamının yok olması halinde, j. Başka bir şirket ile birleşme, k. Tescil ve ilan sürelerine uyulmaması halinde, ortağın talebi üzerine mahkemenin feshe karar vermesi ( fesih isteğinde noter vasıtası ile diğer ortaklara uygun bir süre verilmesi gerekir ) B- TASFİYE Şirketin tasfiyesi ya İcra ve İflas Kanuna(İİK) göre yada Türk Ticaret Kanunu (TTK)’na göre yapılır. Şirketin iflasına karar verildikten sonra yapılacak tasfiye İİK hükümlerine göre yapılır. İflas eden ortaklık, iflas yönetimince tasfiye edilir. TTK hükümlerine göre yapılacak tasfiye ise tasfiye memurları vasıtasıyla yapılır. TTK hükümlerine göre tasfiyeye başladıktan sonra da şirketin iflası istenebilir. Bu taktirde önceki tasfiye durur tasfiyeye tayin edilen memurların görevleri de sona erer ve İİK’nun iflas yükümlerine göre tasfiyeye gidilir. Tasfiye memurları tasfiye sona erdiğinde, bir kapanış bilançosu düzenleyerek ortaklara tebliğ ederler. Daha sonrada şirketin ticaret unvanını ticaret sicilinden sildirip keyfiyeti tescil ve ilan ederler. Adi Komandit şirketin iflası halinde, şirket alacaklarının ortakların şahsi alacaklarına karşı öncelikleri vardır. Şirket alacaklıları, alacaklarını almadıkça, ortakların alacakları şirket mallarına müracaat edemezler. Ancak şirketle birlikte ortaklarının da şahsi iflası istenmiş ise, bu durumda şirket alacaklıları ile ortakların şahsi alacaklıları arasında fark gözetilmez. * Kollektif şirketlerin infisah ve tasfiyesine ilişkin hükümler, Komandit şirketlere de uygulanır. Ancak, komanditler ortağın ölümü ve ehliyetini kaybetmesi şirketin infisahını gerektirmez.[/spo] Daha cok var aslinda ama senin isisne yarayacaklar bunlar sanirim..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paticik tshirtleri icin biraz sabredin de zaten basiliyor yakinda ehe, dizaynlari hazir, kediden izin var, baskicilara bir parti siparis verildi vs.. Bittiginde ilgili topic acilacak zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar