Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Village People

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya windozumun salak media playerı sorunlu, izleyemiyorum, göçüyo explorer :/ nası izlicem? direk movie yi çekme imkanım var mı :/[signature][hline]Boo, are you happy now?

[Bu mesaj wildpervert tarafından 09 Ağustos 2005 08:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haha süper ya
isimler felanda iyi karakterlerin yanyana duröuşlar haha =)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Horde'lar PVP movie kasarken aliancelara neden gay dendiğini daha iyi açıklayan bir klip daha olamazdı vesselam :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
uazhujameuhah diyorum başka bişi demiyorum süper olmuş :D[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Reign Of Fire guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Mesaj tarihi:
hadi bakalım yüklüuorum umarım güzeldir ilk iki sn sinden şarkının onunla 1 gecede çalan şarkı olduğunu anladım blizzard neler yapmış gene bakalım:)[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion
Mesaj tarihi:
bu ne ya lolol ne diyeceğimi bilemiyorum başta koptum kendilerini rezil etmiş en karizmayım diye geçinen ırklar helal bu video yu yapanlara[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion
Mesaj tarihi:
indiriyorum bakalım çok merak ettim şimdi.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...