noface Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bence atıyorsun[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paladin olupda engineer olmamak nasıl bir mantıktır bilmem. + Run speed veren trinket ler var alın kullanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paladin = Buff/Cleanse Bot, Support healer.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Rogue ile en kolay yendiğim class paladin.iyi oynayan kötü oynayan bişey deiştirmiyor sadece biri 10 saniyede bitiyor diğeri 1 dakika uzayabiliyor ama sonuç değişmiyor.Kısacası abartılacak bir olay yok paladinde , öyle 3 kişi alma durumuda gerçekten komik , herifler dalga geçmişler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 + run speed veren trinket blacksmithingle yapılmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Oynayan adama görede değişiyor.Gözümüm önünde 50 priest 60 mageyi kesti.Önce kesiklen mageye w ile sataştıkdan sonra priest bana saldırdı ama pişman oldu haliyle.Druid ile kapışınca uzun sürüyor mage.[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 8% crit şansınla o kadar crit vurmuşsun helal olsun sana , hayatin boyunca o olayi bi daha yaşayamayacaksin garanti ediyorum , 1 / 4584593847587 gibi bir şansi tutturmuşsun iişallah iyice tadini çikarmişsindir . warrior malmiş , mage e zaten laf söylemeye bile gerek yok , onun dışında ilk başta şaka yapıyosun sanmıştım okurken al buyur sana paladin dps hakkında çok güzel 2 video , ikiside çok eylenceli ayriyetten izleyiniz :) http://files.filefront.com/dev_meeting/;3943123;/fileinfo.html http://files.filefront.com/Paladin_DPS_is_Fine/;3960522;/fileinfo.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Karşıdaki adamlar biraz şanssızmış o kadar. Güç o gün alliance lardan taraftaymış demekki. lol[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Carfa'shon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi daha sölesene exec.. paladinler güçlü mü güçsüz mü? hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 charge dan sorna eger disarm yapmadiysa ilk olarak birak olsun orda kalsin zaten[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu arkadaslar neden Karamurat filmlerindeki gibi teker teker saldirdilar? Warrior Chargelarken Mage neden saydirmadi oradan buyuleri? LOL.. Insanlar fantezilerini WOW bolumune yazmasin lutfen.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ikinci vidyo dehşemiş yanlzı komedi resmen.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Arkadaşın low lvl hikayesini kenara bırakalım, buyrun bi video. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=2872[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 paladin dps is fine diye video vardı bide shazzrah 0.00küsürde 1 paladin hariç bütün raid i yiyor paladin son bir vuruşla kesiyor bossu ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 paladin e gucsuz diyen oyunu bilmiyodur bence kacanı kovalamıyorum kovalayandan kacamıyourm demek nasıl bi mantıktır ya her class herseyi yapacak diye bisi yokki paladin acmıssın kacma kovalama olayı istememissin tek solenecek bu.. rogue acardın sprint le yakalardin hunter acardın kovalardın vs.. ama paladin acıp adamı kovalayacam yakalıyacam dersen gulerler sana :) senin isin olmemek..tank/healer gibi bisiysin sen daha fazlasını istemek yerine paladin acarken neler yapabilecegini arastırıp ona gore davramak gerekir bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi ikinci vidyo seyrettigim en komik olaniydi :). en son olmeden oncede bayanin teki consecrate diyor :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi ilki daha komik !!!!! shamans need more buff ahahah[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende rest çekmeden 56 rogue, sonra 60 pala-56 rogue, sonra tekrar 56 rogue daha sonra ikisi tekrar gelince öldüm, mana hp 0 dı öldümde valla sözün kısası bu warlockun owerpowered oldunun bi göstergesi degildir, sadece oynayanların beceriksizliğidir, senin anlattığın olayda gayet sıradışı olabilcek bişey, bende test serverında 1vs 2 shaman alıyodum yani[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ilk vidyo sonunda 'make it on a pvp server' denilense aşmış bir vidyodur kendileri hehe[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ooof ooof Valla paladin ne yapabilir ne yapamaz diye 80 defa anlattım ama dineleyinniz yok. bak kardeşim lvl 46 da ben kendimi wow tanrısı zannediyordum. Ki lvl 30 civarı öyleydim. lvl 60 a gelince işlerin aynı yürümediğini farkedeksin. 1- paladinlerin random olayı crit değildir. haa crit gelir hoş olur orası ayrı. Paladinlerin random olayı seal ların çalışmasıdır. En önemli seal olan seal of command proclamazsa paladinin dps si yerlerde sürünür. Ama gelirse de ağlatır. Böyle karışık bir durum. Ki paladinin bunun üzeirnde hiç bir kontrolü yok... 2- paladin yavaşlatıcı efektlerden etkilenmez. ama RAkibi de yavaşlatamaz. Melee bir klass rakibi melee de tutamıyorsa ben ne yapayım. Diyeceksiniz 6 sn stun var. Size 1. maddeyi tekrar okumanızı öneriyorum. o 6 sn içinde koyabileceğimiz dmg çok değişken ve kontrolümüzde değil. hiç bir klas cooldown sorunu olmayan bir palayı (noob olmayan bir oyuncu ve karşısındakiyle aynı değerde itemlarla) kısa sürede öldüremez. Ezemez de. Ama taktiği bilen biri uzun sürse de keser. Nasıl mı? Kiting denen olay ile, bildiğiniz vurkaç taktiğidir. Bunun türlü yolları vardır. Yani kovalayamadığımız için vur kaç taktiği ile paladinin defansif özelliklerini bir bir kullandırtırlar. paladin karşılık veremediği için yavaşça tükenir. Sonuç cooldownlarıyla tamamen savunmasız bir paladin kalır. Bu da ölü bir paladine eşittir. sonuç da elimize ne geçiyor aslında paldin o kadar güçsüz bir klass değildir ama karşısında işini bilen biri varsa kesmesi nerdeyse imkansızdır. Paladin ne kadar iyi oynasa bile elinden gelen bir şey yoktur. (engineering saymıyorum) 1.7 patch i ile paladin e 30 yardlık ranged execute verecekler. Teoride işe yarayacak gibi görünüyor ama pratiğini göreceğiz...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kiting denen olay ile, bildiğiniz vurkaç taktiğidir. Bunun türlü yolları vardır. Yani kovalayamadığımız için vur kaç taktiği ile paladinin defansif özelliklerini bir bir kullandırtırlar. paladin karşılık veremediği için yavaşça tükenir. Sonuç cooldownlarıyla tamamen savunmasız bir paladin kalır. Bu da ölü bir paladine eşittir. Merak ettim CLeanse neyi kaldırmıyorda kite oluyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Way, 10 Ağustos 2005 23:32 tarihinde demiş ki: paladin e gucsuz diyen oyunu bilmiyodur bence kacanı kovalamıyorum kovalayandan kacamıyourm demek nasıl bi mantıktır ya her class herseyi yapacak diye bisi yokki paladin acmıssın kacma kovalama olayı istememissin tek solenecek bu.. rogue acardın sprint le yakalardin hunter acardın kovalardın vs.. ama paladin acıp adamı kovalayacam yakalıyacam dersen gulerler sana :) senin isin olmemek..tank/healer gibi bisiysin sen daha fazlasını istemek yerine paladin acarken neler yapabilecegini arastırıp ona gore davramak gerekir bence ;) lol nasıl ölünmüyor kaçamazsan kovalayamazsan onu da anlatsan. Allah mı paladin? sanki default'ta invul shield açık, sadece 5dk'de 12 sn boyunca deaktive oluyor :lol: bu kadar oyun mekaniği ve mantıkla çelişen şeyler söyleyip sonra diğer yazdıklarınızın kaale alınmasını beklemeyin lütfen.. hayır bir de bunu yazan şaman kardeşimiz hem düşmanı kaplumbağa gibi yavaştabilen frost shock/earthbind sahibi hem de kendisi ghost wolf'a dönüşüp tazı gibi koşabiliyor. belli ki şamanın nasıl über olduğunu bilerek açmışsınız işte şamanı.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Szasstam, 11 Ağustos 2005 05:45 tarihinde demiş ki: Kiting denen olay ile, bildiğiniz vurkaç taktiğidir. Bunun türlü yolları vardır. Yani kovalayamadığımız için vur kaç taktiği ile paladinin defansif özelliklerini bir bir kullandırtırlar. paladin karşılık veremediği için yavaşça tükenir. Sonuç cooldownlarıyla tamamen savunmasız bir paladin kalır. Bu da ölü bir paladine eşittir. Merak ettim CLeanse neyi kaldırmıyorda kite oluyorsunuz ? Arkadaşın dediği kitingi rogue'ya göre uyralayayım. Paladine ilk ambushla başladık diyelim. Arkasından bi backstab veya stun şansımız var. Bu adımdan sonra biraz uzaklaşır tekrar gouge ile döneriz. Hemen bi backstab daha. Tekrar uzaklaş gouge backstab ve arada cheap shotla devam ederiz. Holy shield kullandıgında biraz geri çekilip kendimize bandaj, fiziksel ataklara immune oldugunda blind. Heal atarkende kick... vs... vs ..vs.. Yani öldürmek için uğraşmaya değmez. Bırakın takılsınlar kendi hallerinde :p Birde şöyle düşünün. Duel esnasında kimse paladan kaçmaz çünkü sonuçta bi dueldir. Ama normal şartlar altında herkes paladan gayet rahat kaçıyor. Herhalde palada pvp'yi tek zevkli yapacak şey arkadaşlarında dediği gibi engineering olur.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla senin yazdığın paladin modeli pvp yapmamış bir paladin olur ancak.. :-p holy shield ile divine shield ayrı şeyler bir kere, talent verip divine shield almışsa o paladini yenmeyi unutun direkt, anti-rogue buildidir çünkü protection. vurduğunuzdan fazla dmg geri döner size. eskiden protectiondım, heal atmaya ihtiyaç duymadan kendi kendilerini öldürüyordu roguelar çoğu zaman. bandaj numarası için de yakınında olmamanız lazım pek.. retri build ile iyi roguelar (iyi silahı olanlar özellikle) zorluyor ama paladin özellikle de humansa tek taraflı dövüş olmaz. sadece disarm belirgin sorun çıkarıyor o da inadına death grips giymediğim için.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sam a katilmamak munkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar