Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fener yine ayni fener

NiGgA

Öne çıkan mesajlar

Fener yine aynı fener doğru söylüyor.
Bu senede Küçük Maçların Büyük Takım ı olucak.

Ben anlamıyorum ofansif yönü bu kadar kuvvetli bi takımken neden hala defans böyle boş bırakılıyor.
Üstüne giden takım yener feneri bu apaçık ortada işte.

Defans takviyesi çok işe yarar fenerde.Tek açığı orası.
Geçen sene üstüne gidebilecek bir takım yoktu fenerin.
Ama dikkat edin
Adam akıllı derbi kazanamadı CL dede maç kazanamadı doğru dürüst.
Fener kapanan takımları çok rahat yeniyor.Ofansif yönü çok kuvvetli olduğu için kesin galibey alıyor.
Ama üstüne bi takım yüklendimi sahada resmen aptal oluyor napıcağını şaşırıyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Risp işte Nobreyi bi kitledi fener dağıldı.
Fener yıldıza dayalı oyun oynadığı için bitiyor.
Adam markajına geldimi fener bitiyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe bence de daumu kovmalı yerine adam gibi bir teknik direktör getirmeli yol yakınken daha ligin başında sonra çok sorun çıkabilir... ama tabi lig başladı artık takımın uyumunu bozmamak için daumu bu sene de tutarlar herhalde ama seneye kesin gönderilmeli bence... takım olarak da yıldızı bol bir takım ama takım ruhu pek göremiyorum fenerbahçede ara sıra bazı maçlarda gaza geliyorlar da genelde yok öyle bişi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

geçensenede yenildik ondan önceki senede istanbul spora ilk maçta 3-0 yenilmiştik .. ama biz böyle konuşmadık o maç sonunda alkışladık takımı biraz sizde sabır göstersenize daha ilk maç ya[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

ona bisi demiyoruz da boyle basit hatalari cl yaparsak isimiz cok zor
said:
SirAnubis, 07 Ağustos 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
geçensenede yenildik ondan önceki senede istanbul spora ilk maçta 3-0 yenilmiştik .. ama biz böyle konuşmadık o maç sonunda alkışladık takımı biraz sizde sabır göstersenize daha ilk maç ya
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun gazetelerde okudumda fenerin forvette patlamış resmen ya.

Nobre yanlız kalmış.Zaten nobreyide kitleyince gol yollar 0 lanmış.
Fenere forvette lazım.
Bence bu sene çok kötü durumu fenerin geçen seneye oranla[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

uefaya kalmamızı istiyorum ben bu sefer kesin final oynarız[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...