NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sizce fenerin iyi duruma gelmesi icin nereye transfer yapilmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hiçbiyere... Daum'u şutlasak yeter..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bir gs li olarak söylüyorm hiç bi sorun yoktur klasik olarak lige kötü bir başlangıç yapılmıştır haftaya şükrü saraçoğlunda kimle oynayacağıınızı bilmesemde 3 4 atarsınız sonra bu tip bi muhabbeti bir daha açmassınız[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nankör taraftar böle oluyo işte[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nankörlükle ilgisi yok fener hep böyle o kadar iyi transfer yapilio yine de istediğimiz futbolu oynayamiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Fener yine aynı fener doğru söylüyor. Bu senede Küçük Maçların Büyük Takım ı olucak. Ben anlamıyorum ofansif yönü bu kadar kuvvetli bi takımken neden hala defans böyle boş bırakılıyor. Üstüne giden takım yener feneri bu apaçık ortada işte. Defans takviyesi çok işe yarar fenerde.Tek açığı orası. Geçen sene üstüne gidebilecek bir takım yoktu fenerin. Ama dikkat edin Adam akıllı derbi kazanamadı CL dede maç kazanamadı doğru dürüst. Fener kapanan takımları çok rahat yeniyor.Ofansif yönü çok kuvvetli olduğu için kesin galibey alıyor. Ama üstüne bi takım yüklendimi sahada resmen aptal oluyor napıcağını şaşırıyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyi bir sol bek lazım fenere...Hem ofansta hem defansta işe yarayan.Heinze tipi falan[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ok[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 galatasaryın halini dşününcesizde hiçbişey yok gibi geliyo bana. son bikaç yılda hem sahada hem yönetimdeki yetersizlikler biz taraftarları çok yıprattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 forvette nobrenin yalniz kalmasiyla anelka gelene kadar cok zorlanıcağiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Risp işte Nobreyi bi kitledi fener dağıldı. Fener yıldıza dayalı oyun oynadığı için bitiyor. Adam markajına geldimi fener bitiyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 defansi berbat servet'le deniz'le cl'de hiçbisey yapamassin.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 fenerbahçe bence de daumu kovmalı yerine adam gibi bir teknik direktör getirmeli yol yakınken daha ligin başında sonra çok sorun çıkabilir... ama tabi lig başladı artık takımın uyumunu bozmamak için daumu bu sene de tutarlar herhalde ama seneye kesin gönderilmeli bence... takım olarak da yıldızı bol bir takım ama takım ruhu pek göremiyorum fenerbahçede ara sıra bazı maçlarda gaza geliyorlar da genelde yok öyle bişi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 geçensenede yenildik ondan önceki senede istanbul spora ilk maçta 3-0 yenilmiştik .. ama biz böyle konuşmadık o maç sonunda alkışladık takımı biraz sizde sabır göstersenize daha ilk maç ya[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 denizin kapasitesi o kadar valla[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ona bisi demiyoruz da boyle basit hatalari cl yaparsak isimiz cok zor said: SirAnubis, 07 Ağustos 2005 16:15 tarihinde demiş ki: geçensenede yenildik ondan önceki senede istanbul spora ilk maçta 3-0 yenilmiştik .. ama biz böyle konuşmadık o maç sonunda alkışladık takımı biraz sizde sabır göstersenize daha ilk maç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bugun gazetelerde okudumda fenerin forvette patlamış resmen ya. Nobre yanlız kalmış.Zaten nobreyide kitleyince gol yollar 0 lanmış. Fenere forvette lazım. Bence bu sene çok kötü durumu fenerin geçen seneye oranla[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tek macla belli olmaz iyimi kotumu gorecez bakalim anelka bi iyilessinde :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 fener bi futbolcuya kaldiysa yandik. cl daha onemli de bu hatalarla birak ceyrek finali gruptan cikamayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hep destek tam destek. nankörlük yaratmayın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 uefaya kalmamızı istiyorum ben bu sefer kesin final oynarız[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nankörlükle ne ilgisi war biz burda sadece tartisiyoruz said: Eternal, 07 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Hep destek tam destek. nankörlük yaratmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yine soyluyorum bu defansla hicbisey olmaz yine buyuk bi takimdan fark yer fb.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 göreceğiz..[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Son 2 senedir fener ilk maçta puan kaybedip sonra şampiyon oldu yanılmıyorsam yani korkmanıza gerek yok :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar