Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 27 gun kaldı şimdiden "Etkinleştirme sunucusu ile bağlantı kurulamadı.Lütfen ağ ayarlarınızı denetleyin ve İnternet'e bağlantınızı onaylayın,ardından yeniden deneyin" yazısı çıkıyor.Şu an ben internete bu sorunu yaşadığım makinadan bağlanıyorum.Ve ağ olarakta diğer makinaları görüyor hiçbir problem yok.Bana bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 telefon acıyorsun microsoft turkiyeye, sana yardımcı oluyorlar. hiç ugrasma internetle vesaire ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Direk telefondan halletme tuşuna bas benim en son gün aklıma gelmişti onu yapmak . Çok zor bir şey değil basınca karşına 54 haneli bi key veriyorlar telefonda onları yazıyorsun biraz sıkıcı ama (lütfen kodunuzun 5. hanesindeki rakamı giriniz , bunu 54 kere söylüyor) . Sonra bir yetkili açıyor sana başka bir kod veriyor onu yazıyorsun tamamdır ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 öh 54 tane yok 42.yi yaz 33.5'inciyi de sakın unutma falan.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar