Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zatoichi

karpuz

Öne çıkan mesajlar

yolladı bana karpuz, sonunda izleyebildim.

Filmde katana sahneleri Kill Bill'e de, The Last Samurai'ya da bin basar.
iaioda'da bahsedilen "karşınızdaki rakibi öldürmek için tek bir hamleniz var" muhabbeti filmde çok iyi anlatılabiliyor.

Filmde dram hakim. Komik olaylar var. Ayrıca karanlık bir japonyayı tasvir etmişler. Buna rağmen bazı sahnelerde insanların hareketleri müziksel birşekilde yansıtılmış. Hani müzikallerde birisi daktiloda yazı yazarken melodi tutturur, sonra arkada muhabbet eden adamlar şarkı söylemeye başlar. Buna benzer (müzikal değil tabii) mini sahneler görmek mümkün.

Bir yanda karanlık bir japonya, bir yanda komedi, bir yanda da süper katana sahneleri.

Kill Bill 2'yi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. Belki Takeshi Kitano, Quentin Tarantino kadar her detayı gözümüze sokan biri değil, ama kesinlikle ondan daha çok haz aldım filmde.

Belki "Takeshi Kitano, öldükten sonra 'aha kahramanı oynadı' desinler diye bu filmi çekti" diyenler olabilcek, ama bence böyle birşeyi yapmak için çekseydi eğlence ve drama değil de süper kahramanlık hikayesi eklerdi filme..

Katana sahneleri az ama öz, tek kelime ile muhteşem. Dönüp dönüp izliyorum aynı sahneleri.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
öeeehhhh dedirtti be film bazı yerlerde, anime gibi mübarek.. :rock: deli bişi, ben de tavsiye ediyorum bilumum katanacılara.. 8-)

şu "showdown simulation" dalgasına feci kandım ha. gits sac 2nd gig bölüm 14'te de benzer bir sahne vardı.. :)

çıkıkçı maşallah işinde usta, sokup çıkarıyor habire.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Oldukça eğlenceli bir filmdi. Ayrıca çok sevdim ve Zatoichi ustamıza da saygı duydum.

Aldığım duyumlara göre seneler önce dizisi varmış bu amcamın.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken:
in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything
Sosyal ağlarda paylaş

japon halk kahramanı diye duymuştum, bizdeki malkoçoğlu gibi bişey(aynı kefede değil tabii:)) animesi olması doğal bir şey
oturup saydık arkadaş grubuyla
63 adamlık zaiyat var, 62 si katana 1i kurşun:)
merak edenler için, oturup sayacağınıza filmi izleyin:) ben pek dikkat edemedim ama güzeldi gene
özellikle arada bir insanların hayatın ritmini yakalamaları güzeldi[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Release:Insomnia..... cık, olmadı:(
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
muhteşem bir film ya çok sevdim
hem dediğiniz gibi mesaj verdiği yerler çok güzel aksiyon sahneleride güzel üstünede dram serpiştirince çok güzel bir film olmuş
ayrıca kitano nun o yüz tikine hastayım :)zaten ruh hastası tipi var iyice manyak oluyor[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
KoC bir tık lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...