karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Takeshi Kitano'nun en beğenilen filmlerinden biridir kendisi... daha izlemedim elimde vcdsini tutuyorum şimdi izleyecem... güzel bi filme benziyo dinlediğim yorumlardan yani... hadi bakalım bismillah[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bu arada film samuraylarla falan ilgili... konuya ilgisi olan izlesin yani daha izlemedim yorum yapamıycam ama... bi 116 dakika bekliyceksini[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 zatoyiçiiiiiğğğ *!ağzından salyalar damlamaya başlar* Ben de istereeem! :)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yolladı bana karpuz, sonunda izleyebildim. Filmde katana sahneleri Kill Bill'e de, The Last Samurai'ya da bin basar. iaioda'da bahsedilen "karşınızdaki rakibi öldürmek için tek bir hamleniz var" muhabbeti filmde çok iyi anlatılabiliyor. Filmde dram hakim. Komik olaylar var. Ayrıca karanlık bir japonyayı tasvir etmişler. Buna rağmen bazı sahnelerde insanların hareketleri müziksel birşekilde yansıtılmış. Hani müzikallerde birisi daktiloda yazı yazarken melodi tutturur, sonra arkada muhabbet eden adamlar şarkı söylemeye başlar. Buna benzer (müzikal değil tabii) mini sahneler görmek mümkün. Bir yanda karanlık bir japonya, bir yanda komedi, bir yanda da süper katana sahneleri. Kill Bill 2'yi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. Belki Takeshi Kitano, Quentin Tarantino kadar her detayı gözümüze sokan biri değil, ama kesinlikle ondan daha çok haz aldım filmde. Belki "Takeshi Kitano, öldükten sonra 'aha kahramanı oynadı' desinler diye bu filmi çekti" diyenler olabilcek, ama bence böyle birşeyi yapmak için çekseydi eğlence ve drama değil de süper kahramanlık hikayesi eklerdi filme.. Katana sahneleri az ama öz, tek kelime ile muhteşem. Dönüp dönüp izliyorum aynı sahneleri.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 içimden bi kill bill 1 deki gibi orennnnnnnn ishiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağırmak geldi[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 su an izliyorum bakalim nasil :)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 vah son sahnesi superdi ya msg da vardi :P[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hadi ged bi de sen söyle :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 geçen fransız kanalında fragmanını gördüm, indirilecekler listeme eklememe yetti.. :) adam zart zurt sanki ekmek kesiyor lol[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 ay sonra ... Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Filmden dehset bi Jubei havası alsım super begendim... Her turlu kenshın vb. sevenin izlemesi lazım :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… armra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 emulede var arayanlara! da bişeye benzemiyo be![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 divxini çektim 1 ay önce halen izleyemedim, duruyo.."[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Odrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sonunda sağlam takıldı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 öeeehhhh dedirtti be film bazı yerlerde, anime gibi mübarek.. :rock: deli bişi, ben de tavsiye ediyorum bilumum katanacılara.. 8-) şu "showdown simulation" dalgasına feci kandım ha. gits sac 2nd gig bölüm 14'te de benzer bir sahne vardı.. :) çıkıkçı maşallah işinde usta, sokup çıkarıyor habire.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ya sanırım berlin film festivali özel ödülü aldıgı için ayriyetten JAPON filmi oldugundan cok büyük umutlar baglamıştım. ama bi kere izlenir diyorum. ama izlenir yani. spo[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hollandaya gelmisti ama hic tutulmadi yeterince reklam yapilamadigi icin hakkettigi ilgiyi goremeyen bir film daha :([signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Cok guzeldi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Suicide Club'ı izleyen varmı ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ben de dün izledim filmi ve sevdim Fazla salonda oynamıyor, VCD DivX falan bulup izleyin derim[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 mangasımı var normalde öyle bişi dediler ama?[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Oldukça eğlenceli bir filmdi. Ayrıca çok sevdim ve Zatoichi ustamıza da saygı duydum. Aldığım duyumlara göre seneler önce dizisi varmış bu amcamın.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 japon halk kahramanı diye duymuştum, bizdeki malkoçoğlu gibi bişey(aynı kefede değil tabii:)) animesi olması doğal bir şey oturup saydık arkadaş grubuyla 63 adamlık zaiyat var, 62 si katana 1i kurşun:) merak edenler için, oturup sayacağınıza filmi izleyin:) ben pek dikkat edemedim ama güzeldi gene özellikle arada bir insanların hayatın ritmini yakalamaları güzeldi[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… armra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 [spo1=beğendiğim tek sahne]özellikle filmin başındaki sahnede eleman kılıcı çıkarırken yanındakinin kolunu kesiyor ya [/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 muhteşem bir film ya çok sevdim hem dediğiniz gibi mesaj verdiği yerler çok güzel aksiyon sahneleride güzel üstünede dram serpiştirince çok güzel bir film olmuş ayrıca kitano nun o yüz tikine hastayım :)zaten ruh hastası tipi var iyice manyak oluyor[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. KoC bir tık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 [spo1=Manyak Sahne]Ben don paça sürekli bağırarak gezen manyağa hasta oldum. Zatoichi odun keserken tekini kafasına atıo. Kafası kanıo yere düşüo ama gene kalkıp devam edio hahahhaah.[/spo] Güzel film.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Zatoichi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Filmden dehset bi Jubei havası alsım super begendim... Her turlu kenshın vb. sevenin izlemesi lazım :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 emulede var arayanlara! da bişeye benzemiyo be![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 divxini çektim 1 ay önce halen izleyemedim, duruyo.."[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sonunda sağlam takıldı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 öeeehhhh dedirtti be film bazı yerlerde, anime gibi mübarek.. :rock: deli bişi, ben de tavsiye ediyorum bilumum katanacılara.. 8-) şu "showdown simulation" dalgasına feci kandım ha. gits sac 2nd gig bölüm 14'te de benzer bir sahne vardı.. :) çıkıkçı maşallah işinde usta, sokup çıkarıyor habire.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ya sanırım berlin film festivali özel ödülü aldıgı için ayriyetten JAPON filmi oldugundan cok büyük umutlar baglamıştım. ama bi kere izlenir diyorum. ama izlenir yani. spo[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hollandaya gelmisti ama hic tutulmadi yeterince reklam yapilamadigi icin hakkettigi ilgiyi goremeyen bir film daha :([signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Cok guzeldi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Suicide Club'ı izleyen varmı ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ben de dün izledim filmi ve sevdim Fazla salonda oynamıyor, VCD DivX falan bulup izleyin derim[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 mangasımı var normalde öyle bişi dediler ama?[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Oldukça eğlenceli bir filmdi. Ayrıca çok sevdim ve Zatoichi ustamıza da saygı duydum. Aldığım duyumlara göre seneler önce dizisi varmış bu amcamın.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 japon halk kahramanı diye duymuştum, bizdeki malkoçoğlu gibi bişey(aynı kefede değil tabii:)) animesi olması doğal bir şey oturup saydık arkadaş grubuyla 63 adamlık zaiyat var, 62 si katana 1i kurşun:) merak edenler için, oturup sayacağınıza filmi izleyin:) ben pek dikkat edemedim ama güzeldi gene özellikle arada bir insanların hayatın ritmini yakalamaları güzeldi[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 [spo1=beğendiğim tek sahne]özellikle filmin başındaki sahnede eleman kılıcı çıkarırken yanındakinin kolunu kesiyor ya [/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 muhteşem bir film ya çok sevdim hem dediğiniz gibi mesaj verdiği yerler çok güzel aksiyon sahneleride güzel üstünede dram serpiştirince çok güzel bir film olmuş ayrıca kitano nun o yüz tikine hastayım :)zaten ruh hastası tipi var iyice manyak oluyor[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. KoC bir tık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 [spo1=Manyak Sahne]Ben don paça sürekli bağırarak gezen manyağa hasta oldum. Zatoichi odun keserken tekini kafasına atıo. Kafası kanıo yere düşüo ama gene kalkıp devam edio hahahhaah.[/spo] Güzel film.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar