axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ECL Vampirlik ciddi ECL farkı yaratıyor, 7-8 falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Caster levelı yine durkondan yüksektir de o kadar yüksek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 domination belkar eğer geri dönerse combata, malack vampiric domination atar ikisi birlikte durkona saldırabilir. yine de durkon'un az büyüsü kaldı ve 1-2 round sonra üstünlüğü kaybedebilir. malack tek bir harm ile geri dönebilir. gerçi mass death ward malack'ı kapsadıysa o zaman şahane olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 V'yi unutmayalım bu denklemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 10 yıl sonra okumaya başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 malack ve durkon iyi diyonuz da, malack vampir bir cleric. bu da demek oluyor ki yapacağı çoğu şeyde karşıdakinin cons save'ini yenmeli veya will save'ini yenmeli. bunları yense bile yapacağı en kritik şeylerin çoğu death effect. durkon ise hem yüksek cons, hem yüksek will hem de death ward var. yani bu parametreler olayı baya değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Baştan başlayım en iyisi, unutmuşum çoğunu. 200 lerde falandım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 874 geldi. geçen sene kickstarter için para toplarken vaatlerinden birisiydi, 9 gün boyunca 9 bölüm yayınlayacağım diye. sanırım o an geldi :) belkar tahmini tuttu. durkonun işi çok zor şu andan itibaren, belkarı bıraksa bir türlü bırakmasa bir türlü. edit: konu ile ilgili rich'in açıklaması: Rich said: You've almost certainly noticed that I've been posting new comics every day, and some people have asked me if this is intended to fulfill my Kickstarter promise of nine comics in a row at some point. And the answer is: Maybe. I haven't actually finished all nine comics yet, and it's possible my thumb might tell me, "No way, buddy," before I do. If that happens, then this is just a nice little bonus run of comics for you, and the real nine-in-a-row will happen some other time this year. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 875 her gün bir bölüm devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 876 V eğer bir sonraki bölümde ortaya çıkmazsa nurtopu gibi iki vampirimiz daha olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 mass death wardı malack mı öğretti lan durkona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Ardeth said: mass death wardı malack mı öğretti lan durkona? Sanırım. Ama genel olarak büyünün kendisinden bahsediyor da olabilir. Death Ward büyüsünün onun tanrısına bağlı olması lazım sonuçta, o yüzden genel olarak backdoor filan vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ShadowFury said: Ardeth said: mass death wardı malack mı öğretti lan durkona? Sanırım. Ama genel olarak büyünün kendisinden bahsediyor da olabilir. Death Ward büyüsünün onun tanrısına bağlı olması lazım sonuçta, o yüzden genel olarak backdoor filan vardır belki. Mass Death Ward origini için tık Biraz geriye gittim :P Büyüyü Malack veriyor, ardından Durkon öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 877 Durkon Haydaa Durkon öldü mü şimdi, son saniyede kurtarılır diyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 :(.........:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ShadowFury said: Pff ne gaza gelmiştim Belkar vampir olucak diye. Koduğumun dwarfı ne diye karışıyo ki. Durkon ölsün, Belkar vampir olsun. ^_^ Ama yine de Belkar vampir olmaz büyük ihtimalle. Durkon un ölümü beklediğim gibi olmadı. Daha epik bi combat olsaydı kesin sonrasında Belkar vampir olur derdim de... 5 stages of grief li duygusal ölüm sahnesinden sonra diğer karakterlere dokunmaz diye tahmin ediyorum. V gelip kurtarır muhtemelen. V ölsün Belkar vampir olsun da diyemem açıkçası(Belkar ölsün V vampir olsun bile diyebilirim hatta:P) DarthSuvius günlerine geri dönse V nin mükemmelliği de bayağı katlanır yine. En ideal çözüm V nin yetişememesi olur herhalde. Ama her türlü Belkar vampir olsun istiyorum ya. Vampir Belkar&Malack vs. V kapışması da bayağı epik olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bir de; Bu settingde vampirler nasıldı hatırlayamadım. Kan emerek öldürdüklerinin hepsi direkt vampir oluyordu di mi? Yoksa vampir yapmayı amaçlaması filan mı gerekliydi? Gerçi iki durumda da Durkon yok olmadan önce kesin vampir olacak sanırım. Oracle ın kehanetine göre de bir şekilde vatanına geri götürecekler kesin ama nasıl olur bilemiyorum. En kötü ihtimalle kavanoz içinde kargoyla:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bonus material spoilerı official forumda anlatılana göre durkon bonus striplerde yine fal baktırıyor, vatanına geri döndüğünde "death and destruction" getireceğine dair bir kehanet alıyor. malack'ın tanrısı da "death and destruction" tanrısıymış. olaylar ciddileşebilir, en az 5 senesi var oots'nin sdfds bir de, durkon'un karakter gelişimine ihtiyacı vardı, elan gibi, belkar gibi, haley gibi, v gibi. ancak lawful good olması kısıtlıyordu. ama illa adamı öldürmek gerekir miydi bilmiyorum, sanırım gerekirmiş. bu arada foruma baktığımda nerdrage oldukça çoktu, herkes Durkon'un PC'si salak mı tek başına gidiyor falan demiş, adam da ben hileci DM değilim ancak herkes de bu şekilde (maximum efficiency) oynamıyor falan demiş yanlış hatırlamıyorsam. Bir de oots oyun değil, hikaye demiş de ben çok inanmıyorum bu lafa. İşine gelince oyun, işine gelince hikaye oluyor. Yine de severek izliyoruz. Bu arada sanırım 9 gün üstüste bölüm muhabbeti bitti. Hele asıl Belkar vampir olacak, o kısım önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 878 de geldi. durkon da vampir oldu. yakışmış concept art olarak sanki. bence belkar'ı durkon ısırıp vampirleştirebilir. ama illa staff gerekiyorsa, malack da yapabilir. bilemedim şimdi. bonus bölümlerden gelen ciddi spoiler bir önceki mesajımla birleştirerek: said: There was a prophecy that Durkon's homelands would be doomstricken when Durkon returned home. They decided to "beat" the prophecy by sending Durkon away from home indefinitely. Unfortunately, he was destined to return posthumously, possibly to terrorize his homeland as an undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 879 LAN BELKAR VAMPİR YAPMADAN BIRAKILIR MI?!?!?! Yalnız direkt olarak Roy a koşmalar filan... Belkar iyice teamplayer oldu çıktı. 9 bölüm ard arda serisi bitti herhalde? 871-879 üst üste geldi di mi? Keşke böyle devam etse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 evet 9 gün üstüste an itibariyle bitti. önümüzdeki haftayaymış yeni bölüm. 879 hakkaten belkar vampir olmadan bırakılır mı ya. 2 veya 4 CON var sanırım, 3-5 hit point eder herhalde, high level dungeonda sürünerek restoration yapacak birisini bulmak zor. çok yaşayacağını sanmıyorum eğer şanslı değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 neler oldu boyle ya. biraz sayi biriktireyim diyordum, bir de ust uste salmis bir kismini. dan dun giristi hikaye bana resmen. kaldiramadim bu kadar meseleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 880 aptal roy. her ne kadar inanılamayacak bir olay olsa da belkar'ı niye öldürmeye kalkışıyorsun durduk yere, zaten ayakta duramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 881 Belkar bayağı wisdom kasmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 belkarin kani emilince wisdom mi artti lan gercekten hic belkarvari konusmalar degil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bug olmuştur belki. 3 wis'den lvl drain, stat kaybı falan derken -'ye düşeceğine dairesel bir düzene uyup 24'e falan çıkmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar