ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Beklenen karşılaşmalar: Redcloak vs. Durkon Belkar&Haley vs. Gölgedeki yaratık Roy vs Miko (Bunlardan en azından biri olsun yaa... Hatta hepsi olsun daha süper olur=) Bi de Vaarsuvius a nooldu çok merak ediyorum(favori karakterimdir kendisi) En son görünmez olmuştu sonra haber alamadık kendisinden=) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:05 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 belkar vs miko istiyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Abi roy vs miko gereksiz önemli bir karşılaşma deil bence Asıl belkar vs miko daha gusel olur Hatta Undead Miko vs Belkar:) Red Cloak vs Durkon garanti gelcekte şehrin girişinde ki ultimate cleric fight gibim olmaz inş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 V nin hastasıyım ya o geri dönsün partynin gerisi yatsın bişi olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 durkon u unuttukları gibi v yi de unutacaklar bu gidişle sonra drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben belkar vs windstrider istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aha şemsiyenin altını görmek üzereyiz herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Belkar ve Haley tek baslarina bisi yapamazlar. Bence birisi yetiscek yardimlarina ve o da bence Vaarsavius olcaktir :P (daha o sehirdeki büyücüden aldigi spellbook unu cok fena dolduran büyüyü kullanmadı diye hatirliyorum,yoksa kullandımı? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 En son askerlere invisibility den başka büyüm kalmadı, hadi size bye diyerekten kaybolmuştu, sonrasını bilemiycem:P Bi de Haley le Belkar ın işi zor, zira Miko yu tek darbede uçurmuş yaratıkla karşılaşıcaklar -ki Miko zamanında bütün oots üyelerini tek başına yenmişti(tabii şansı da vardı ama sonuç olarak bayağı güçlü diye demiştim) tabi arada lvl filan atlamışlardır güçlenmişlerdir, yenme şansları da yok değil yani. sabırsızlıkla bekliyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 [spo]Yalnız son karede ki belkarın bakışı nedir öyle ya:)İlk defa belkarı böyle görüorm:D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 [spo]belkarın dövüşmek istemediği ilk sahne bu sanırım :D[/spo] [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 00:13 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 şemsiye altındaki yaratık da oots a katılır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 [spo] Abi oots bu yaratığın liderini altetmeyi başardı.Liderinin yanındakileri altetmeyi başardı.Ama bu yaratıkla daha savaşmaya korkuolar:D Açıkçası bende korkuorm savaşmaya karar verirlerse olcaklardan:D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bence o ifade korku değil yaa, dumur gibi bişey:) yoksa belkar hayatta korkmaz yaa... anca dayak yiyceği kesinse korkar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 O yüzden korkuo zaten:D Belkar sence birinin stop demesiyle durur mu?Bu yaratığınkiyle durdu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben yeni başladım, şu invisible muhabbetinden sonra kalkamadım yerimden adsdfasd :D http://www.giantitp.com/comics/oots0025.html belkar : please cast blindness on me sadsfasd edit: ehuehu, #28 deki "elan's blade" muhabbeti de süper. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 00:07 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 şey sorucam, bunlar bir guild ile karşılaşıyolar ya başlarda, hep o guildle mi devam edicekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Linear Guild arada sırada eşantiyon olarak çıkıo işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla onlar olmasın ya. sadece bizimkiler epey iyi. karıştırıyorum sonra kim kimdi diye. bu arada biraz sağlam ingilizce istiyor. benim tam olarak anlayamadığım 1-2 sayfa çıkıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ingilizce'den ziyade dnd kurallarını bilmek gerekiyo genel olarak.ben bilmiyom ama genede anlıyom az çok çok süper espriler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla dnd kurallarını ben de bilmiyorum. öğrenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Merak etmeyin ilerde azalıcak o d&d göndermeleri. Çok popüler olup kızlar falan da okumaya başlayınca geek referansları az kullanır oldu richard abi. Aksyon ve dram ön planda artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Açıkçası ben kuralları bilmeseydim sıkabilirdi. Bence öğrenin =) Protection from shattering glasses hehehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 aslında birileri türkçeye çevirse tamamını, über olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yeni bölüm çıktı koptum ayrıca:) "... Did you... did you shoot Roy's corpse in the nuts?" İfade süper ya Bu arada o yaratığın ne olduğunu yine öğrenemedik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar