progamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 786 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oh boy, oh boy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Ardeth said: ikisi de lawful olabilir bana xykon chaoticmiş gibi geliyo ya nedense yönetim olaylarını redcloaka bırakıp saçma salak işlerle uğraşmasından, yaptığı çılgınlıklardan fln chaotic havası yakaladım ben ama doğrudur lawfuldur belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 finely chopped heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 787 şampiyon bayağı beklenmedik biri çıktı yalnız lol. yalnız thog oradaysa... *dınnn dınnnnnn dınnnnnnnnnnnnn* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sdfgsdgfsdfgs abiiii çok iyi olmaya başladı gene :D aylardır yıllardır süren sıkıcılıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Şampiyon tam adamı çıktı :) Roy'un son ifadesi de süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 788 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 shucks :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 prefect dedi canım ceasar III oynamak istedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 keza yükledim ceasar III sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 #789 :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Zz'dtri de geri döndü. Olay derinleşiyo. Bayağı süper bölümler görücez sanırım. Linear guild de darbe mi yapıcak ne... Bütün tayfayı toplamışlar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ohoo stone to flesh atana kadar durkon, heralde 40 bölüm geçer kafadan. haley çok üst level olmuştu, gm o karakteri dinlendiricek heralde artık bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 evet 40 bölüm haley yok heh + http://www.giantitp.com/comics/oots0775.html şu bölümde ben de dediydim niye yeşil saçlı tip sinirli sinirli bakıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ardeth said: evet 40 bölüm haley yok heh + http://www.giantitp.com/comics/oots0775.html şu bölümde ben de dediydim niye yeşil saçlı tip sinirli sinirli bakıyo hehe oha ayrıntıya ayrı, dikkate ayrı +rep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Linear Guild tayfası bayağı toplanmış ortada. Muhtemelen Nale yine Elan ın yerine geçmeye filan çalışıcak. -da ben en çok Tarquin in kapıştığı esmer hatun Sabine çıkar mı onu merak ediyorum. Üst üste bu kadar sinsilik görmüşken ve adamlarını bu kadar iyi yerleştirmişken, Tarquin i de bu kadar iyi tanıyoken kesin Sabine i görevlendirmiştir Tarquin e yaklaşsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 asd yalnız tarquinin evil plotting skilli daha sağlam olsa gerek Naleden ondan bir sürpriz bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.giantitp.com/comics/oots0790.html orphan annie sdf http://www.comicbox.com/wp-content/uploads/2008/05/littleoannie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 WERTGFQSADFGDZFGFG familiarin da aynı yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Off cok catlama yaa:D nolcak bu seferki combatta bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 791 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu ne birader şamar oğlanı oluyorlar sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Abi wizardımız neden tokatlamıyor su salak drizzt parodisini ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar