ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 3 krallığı yıkmak için savaşıcakları neredeyse kesin gibi de, ondan önce arena maceralarını izliycez roy ve belkar ın. bence bayağı güzel olucak o kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Coldwind said: bu da richard'ın ne kadar planlı programlı yaptığını gösteriyor hikayeyi. gerçi herhangi bir lore açığını yakalamak için binlerce kişi sıradadır eminim. ya bence tam tersi. kimse bu kadar sağlam hikaye beklemediği için ters köşeye yatıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bu kadar plot beklemiyordum ben bu hikayeden, bölümleri çerezlik düşünüyordum. Ama böylesi çok daha fazla keyif veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Oots'in kendi forumların baktığında level geekery'sinden 178. bölümün 5. karesindeki taşın anlamına kadar (bakmayın sakın, yok öyle bişi) sorgulayan tipler var. En son bir bölümde yine bir şey olmuştu da, richard'ın "her şey anlamlı olacak diye bir şey yok, rahatlayın" tarzı bir mesajı olmuştu. Yine de, tek gelir kaynağı bu olduğu için işi birçok açıdan geekery'ye vuruyor ve plot twistler falan keyif veriyor hikayeye. Zaten sanırım sevmediği tek karakter de Roy. Hele Belkar sırf Roy'u uyuz etmek için partide takılıyor, o yüzden de hala yaşıyor eheh Bu arada, 251. bölümdeki combat için de nasıl olduğuna dair combat log'u yazmış, yazarmış yani eskiden. merak eden bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 note to self: elf cannot cast teleport. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 760 süper bölüm. Elan dan bu cesareti beklemiyodum açıkçası. Tam da aksiyona aç kaldığımız hikayelerin ardından ilaç gibi gelicek gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 exquisite! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 AHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHHAHHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lawful evil karakteri chaotic evil'la karşılaştırdığında bir saniyeliğine lawful evil karakteri iyi biri sanma durumu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ShadowFury said: 760 süper bölüm. Elan dan bu cesareti beklemiyodum açıkçası. Tam da aksiyona aç kaldığımız hikayelerin ardından ilaç gibi gelicek gibi gözüküyo. Bence bir saniyede bitecek bir duellodan bahsediyoruz, eğer belkar olaya girmezse dfssdvcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Zıt alignmentların çatışması olacak: Chaotic good vs Lawful evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bana biri bu comicte herkese bi alignment vererek açabilirmi bütün 9 aligntmenti da? lawful gooddan chaotic evila kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 lawful good durkon, roy neutral good chaotic good elan, haley lawful neutral vaarsuvius true neutral julia greenhilt chaotic neutral lawful evil redcloak neutral evil tsukiko chaotic evil belkar, xykon bu arada 761 geldi. hüzünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ahahahah bu kadar kelime oyununu tek bölüme sığdırmak ta kolay olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 lechuckla guybrushın 3. oyundaki gemi duellosu gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 orderı oradan çıkarsa çıkarsa haley çıkarır haydi haley göster kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ben Haleyi daha çok chaotic neutral gibi düşünmüştüm, kendi tarzında gidiyor, iyilik yapsa da kötülükten de çekinmiyor. Elan gibi her hareketi iyilik adına değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 öyle deme kalbi temiz kızın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Kartan said: Ben Haleyi daha çok chaotic neutral gibi düşünmüştüm, kendi tarzında gidiyor, iyilik yapsa da kötülükten de çekinmiyor. Elan gibi her hareketi iyilik adına değil. önceleri chaotic neutral (önceleri derken partiden önce) hikayenin başı chaotic neutraldan chaotic good'a geçiş dönemi şuanki hali bariz chaotic good baksana gizlice tutsakları falan kurtarıyor hep kötülere karşı bir rebellious good force oluşturma çabalarında ama yeri geldi mi bencil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 azure city de direnişçilere katılma sebebi şehirden kurtulmak için yollarının olmaması ve partiden haber alana kadar orada bulunmak istemesiydi. sığınabilecekleri tek yer de direnişçilerin yanıydı işte. tutsakları kurtarmasına gelince de bence tekrar yakalanıcaklarını ve işkence göreceklerini/idam edileceklerini tahmin ettiği için kurtardı. elan ın babasının ne halt olduğunu anlaması için onun diktatör yanını göstermesi gerekiyodu, haley de onun için yem olarak kullandı tutsakları işte. tabi bence böyle bu. iyilik uğruna yapmışsa günahını almıyim kızcağızın:P ama sanmıyorum. karşılığını almadan parmağını bile oynatmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Normalde Haley'e chaotic good derdim de şu var: 648 Ayrıca sonunda Belkar'ın bakışa dikkat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Verdiğin linkten 661e kadar okudumda, ne güzel bölümlermiş onlar ya "Guess what spell I cast before giving this to the bird" Ne epic bölümlermiş ya onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ahah aynısını ben de yaptım. Cidden epik kareler var böyle phylactery düşünce xykon un "şimdi ananızı laciverde boyadım" bakışı, monster in the dark ın mr. scruffy mr. scruffy dedikten sonra O-CHUL!! diye capslemesi falan. Çook güzel bölümler. Elan'ın babasının dashing swordsman çıkması da güzel bi detay tabi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ya elanın babası da epic olmaya aday bi karakter kabul ama xykonun yerini tutamadı ya sanki v'yi aşağı alırken konuşması mükemmeldi mesela herifin xykon > belkar > elanın babası > redcloak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 xYKON BARİZ EN KOMİK KARAKTER. CAPS INTENDED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar