Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Oots'in kendi forumların baktığında level geekery'sinden 178. bölümün 5. karesindeki taşın anlamına kadar (bakmayın sakın, yok öyle bişi) sorgulayan tipler var. En son bir bölümde yine bir şey olmuştu da, richard'ın "her şey anlamlı olacak diye bir şey yok, rahatlayın" tarzı bir mesajı olmuştu.

Yine de, tek gelir kaynağı bu olduğu için işi birçok açıdan geekery'ye vuruyor ve plot twistler falan keyif veriyor hikayeye. Zaten sanırım sevmediği tek karakter de Roy. Hele Belkar sırf Roy'u uyuz etmek için partide takılıyor, o yüzden de hala yaşıyor eheh

Bu arada, 251. bölümdeki combat için de nasıl olduğuna dair combat log'u yazmış, yazarmış yani eskiden. merak eden bakabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kartan said:

Ben Haleyi daha çok chaotic neutral gibi düşünmüştüm, kendi tarzında gidiyor, iyilik yapsa da kötülükten de çekinmiyor. Elan gibi her hareketi iyilik adına değil.

önceleri chaotic neutral (önceleri derken partiden önce) hikayenin başı chaotic neutraldan chaotic good'a geçiş dönemi

şuanki hali bariz chaotic good baksana gizlice tutsakları falan kurtarıyor hep kötülere karşı bir rebellious good force oluşturma çabalarında ama yeri geldi mi bencil de
Sosyal ağlarda paylaş

azure city de direnişçilere katılma sebebi şehirden kurtulmak için yollarının olmaması ve partiden haber alana kadar orada bulunmak istemesiydi. sığınabilecekleri tek yer de direnişçilerin yanıydı işte.

tutsakları kurtarmasına gelince de bence tekrar yakalanıcaklarını ve işkence göreceklerini/idam edileceklerini tahmin ettiği için kurtardı. elan ın babasının ne halt olduğunu anlaması için onun diktatör yanını göstermesi gerekiyodu, haley de onun için yem olarak kullandı tutsakları işte.

tabi bence böyle bu. iyilik uğruna yapmışsa günahını almıyim kızcağızın:P
ama sanmıyorum. karşılığını almadan parmağını bile oynatmaz o.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah aynısını ben de yaptım. Cidden epik kareler var böyle phylactery düşünce xykon un "şimdi ananızı laciverde boyadım" bakışı, monster in the dark ın mr. scruffy mr. scruffy dedikten sonra O-CHUL!! diye capslemesi falan. Çook güzel bölümler.

Elan'ın babasının dashing swordsman çıkması da güzel bi detay tabi heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...