Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

son kare

"getting cold feet" mecaz(veya deyim) olarak böyle bi işten son anda caymak, yakında gerçekleşicek bi olaydan çekinmek, eyleme geçme konusunda şüpheye düşmek gibi bi anlamda kullanılıyo.

Tarquin in durumunda ise kadını evlenmeye ikna etmek için işgence ediyo işte, işgencelerinden biri de(ya da evlenme teklifi:P) ayağını buz kalıbına sokmak görünüşe göre^^

Sosyal ağlarda paylaş

758 geldi, double strip!

plot twist!

Tyrinaria, Haley'in babasının (Ian Starshine) mahkum olduğu devletin adıydı. Elan'ın gözlerinin açılmasından onun da bu durumu farkettiğini anladık, babasının nasıl biri olduğunu biliyor artık.

Ayrıca, son karedeki beyaz sakallı adamın adı da Ian ;)

mektubu okuyun, hatırlatma bölümü: http://www.giantitp.com/comics/oots0131.html

Sosyal ağlarda paylaş

oha süperdi. tam anlamıyla mükemmel hatta.

Nale planlama yeteneğini annesinden değil de babasından almış olsaymış şimdi dünyayı ele geçirmişti muhtemelen. Sistemi süper kurmuşlar.

Ben de geçenlerde düşünüyodum Haley in backgroundıyla ilgili bi bölüm vardı onun devamı gelmedi, bi noktada bağlar mı yoksa hepten unuttu mu o kısmı diye.
Ama ülkenin ismiyle babasının ismini unutmuşum, söylemesen hayatta farkedemezdim lol.

Sosyal ağlarda paylaş

759

elan en sonunda anladı babasının kötü olduğunu.
ama süperdi flashback kısmı filan.

bu da bonus

http://img52.imageshack.us/img52/5073/elanq.jpg

büyük ihtimalle haley kaçırdığı mahkumların tekrar yakalanıp işgence göreceğini/feci şekilde idam edileceğini tahmin ederek yaptı o kurtarma operasyonunu. elan ın jetonu ancak böyle düşer zaten.
yoksa bi çıkarı olmadan bırak mahkumları kurtarmayı, parmağını bile oynatmazdı^^

Sosyal ağlarda paylaş

bu da richard'ın ne kadar planlı programlı yaptığını gösteriyor hikayeyi. gerçi herhangi bir lore açığını yakalamak için binlerce kişi sıradadır eminim.

artık aksiyona girilsin ya, şöyle bi 30-40 bölüm combat, turn based olaylar falan. of of. heyecanla bekliyoruz, yaza kadar sürer herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...