Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ne biliyim öyle manyak bi paladin nedense hoşuma gitmişti :P
(manyak hem uber anlamında hem de akıl hastalığı anlamında:)

Ayrıca Miko o geçidi yok etmeseydi Lord Soon Xykon u da Redcloak ı da öldürürdü, arch nemesis leri kalmazsa da grup naapsın, oots biterdi:)

Yaşasın Miko! Ya da reslensin işte ne biliyim:P
Mesaj tarihi:
Cidden süper "insult of opportunity" hehe.Miko öldu,ne var ki son karelere dogru üzdürdü.Lord Soon da lafi bir güzel verdi "redemption is not for everyone" diyerek
Mesaj tarihi:
Haley dağıttı çok fena :)

Ah bi de Elan gibi bi oduna gitmese... :P

[spo]"You know, normally, this is where I would make an offensive - possibly sexist- remark...
...but that was just too awesome to ruin with words"
:)[/spo]
Mesaj tarihi:
Abi şimdi Miko kadar süper bi hatun varmı ya?! Şöyle bir nedenlere bakalım:

[spo]1- Çift pala takılıyor.
2- Oots'nin bir tarafına koyuyor.
3- Çift pala takılıyor.
4- yobaz paladinlikten yobaz fallen oluyor.
5- Çift pala takılıyor.
6- O uyuz mavi şehri patlatıyor.[/spo]
Mesaj tarihi:
Çift pala değil o katana ve wakizashi:)
Tabii bence çift paladan çok çok daha karizmatik bi olay =)

Paladin-monk tarzı bayağı komik duruyodu kendisinde, zaten o yüzden sevmiştim.Ama tavırları yüzünden fallen olucağı belliydi zaten. Bi de şimdi ölümden döndürülüp death knight yapılırsa karizmasından geçilmez yani, süper bişey olur:)

Tsukiko+Miko takım olurlarsa ne Xykon, ne Linear guild ne de OotS... Alayı fıs:)
Mesaj tarihi:
forumları takip ediyorsanız nameless npcleri baya bir seviyordu herkes bende bir an öleceklerini sandım ama isimleri olması artık ölmelerini iyice zorlaştıracak :D rich harbi forumları okuyormuş demk kiii :D
Mesaj tarihi:
heheh güzeldi son bölüm yanlız çok spoiler veriyorsunuz (ben de vermişim eski sayfalarda) dikkat etmek lazım ya da konuyu toptan silelim hehe

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...