Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 miko duzelıcek bence reslendıgınde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ya ne biliyim öyle manyak bi paladin nedense hoşuma gitmişti :P (manyak hem uber anlamında hem de akıl hastalığı anlamında:) Ayrıca Miko o geçidi yok etmeseydi Lord Soon Xykon u da Redcloak ı da öldürürdü, arch nemesis leri kalmazsa da grup naapsın, oots biterdi:) Yaşasın Miko! Ya da reslensin işte ne biliyim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 oh iyi ki öldü rahaltdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 me likes it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Insult of Opportunity yeni favori lafim Burlew boole seyleri nasil yaratiyo hala aklim almiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Cidden süper "insult of opportunity" hehe.Miko öldu,ne var ki son karelere dogru üzdürdü.Lord Soon da lafi bir güzel verdi "redemption is not for everyone" diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Skull'ı kesinlikle kınıyorum belkar gibi bir sahibe ihanet etmek he! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 spoiler vermeyin kardeşim -_- töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 abi o değilde miko ya yazık oldu ya tek düzgün hatun oydu seride :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Yuh abi tek düzgün hatun?Şaka mı bu:D Gerçek hayatta olsa şu pati ahalisinin yarısını doğrar o:)He tabi sen ben öyle kızlardan hoşlanıorm diosan sen biliyn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Haley dağıttı çok fena :) Ah bi de Elan gibi bi oduna gitmese... :P [spo]"You know, normally, this is where I would make an offensive - possibly sexist- remark... ...but that was just too awesome to ruin with words" :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 super ya super... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 [spo]Şimcik bu Miko daha toparlanamaz herhalde değil mi? Yapıştırma büyümüz var mıydı =p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Tsukiko diğer parçayı da görüp üstüne bi de fikrini değiştirirse Miko karşımıza uber karizmatik bi death knight olarak çıkıcak:) Bekliyoruz... (Görsün yaa lütfen görsün:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 [spo]Mikoyu öven arkadasi sagduyuya davet ediyorum.Lütfen... :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Abi şimdi Miko kadar süper bi hatun varmı ya?! Şöyle bir nedenlere bakalım: [spo]1- Çift pala takılıyor. 2- Oots'nin bir tarafına koyuyor. 3- Çift pala takılıyor. 4- yobaz paladinlikten yobaz fallen oluyor. 5- Çift pala takılıyor. 6- O uyuz mavi şehri patlatıyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Çift pala değil o katana ve wakizashi:) Tabii bence çift paladan çok çok daha karizmatik bi olay =) Paladin-monk tarzı bayağı komik duruyodu kendisinde, zaten o yüzden sevmiştim.Ama tavırları yüzünden fallen olucağı belliydi zaten. Bi de şimdi ölümden döndürülüp death knight yapılırsa karizmasından geçilmez yani, süper bişey olur:) Tsukiko+Miko takım olurlarsa ne Xykon, ne Linear guild ne de OotS... Alayı fıs:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 en yakın frp oyunumda dashing swordsman oluyorum immunue to shattered glass ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ya elan ın bu şarkıları her seferinde güldürüyo yaa eheheheh:) "Enact,enact,enact enact the daring escape scene!" klişelere yapılan göndermeler de süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 forumları takip ediyorsanız nameless npcleri baya bir seviyordu herkes bende bir an öleceklerini sandım ama isimleri olması artık ölmelerini iyice zorlaştıracak :D rich harbi forumları okuyormuş demk kiii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 heheh güzeldi son bölüm yanlız çok spoiler veriyorsunuz (ben de vermişim eski sayfalarda) dikkat etmek lazım ya da konuyu toptan silelim hehe [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 [spo]Son bölümde nameless npc'nin ölmek üzereyken ismini söyleyince kurtulmasi üzerine baya bir güldüm,çok güzel kurgulanmis ^^[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yahu ben linkleri açamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ilk linkler açamazsın zaten sitenin urlsi değişti googledan arat order of the stick diye sonra linklerdeki sayufa numaralarına git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 aa ben bu siteyi biliyomuşum zaten. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar