Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ölsün ya
Haley gibi hatun Elan gibi denyoya bırakılırmı:P

Gerçi komik bayağı da o salaklığı sıkmaya başladı. En başlarda süperdi de ne biliyim eski etkisi yok artık.
Elan ölsün yerine Miko gelsin. Ya da Tsukiko. Ya da ne biliyim birisi gelir işte=)
Mesaj tarihi:
Bu arada siteyide araştırın çok güzel şeyler bulabilirsiniz. Sırf OotS okuyup çıkmayın :D Misal dünya yaratmak isteyenler gene Rich abimizin olan New World yazılarını okusunlar faydalansınlar.
Mesaj tarihi:
Oraclela konuşmaya gittikleri şu sayıda Elan için hikayenin mutlu sonla biteceğini öğreniyoruz. Ama son bölümde ne Royu ne de Haileyi bir daha göremeyeceğini söylüyor. Elan bard olduğu için bu tür dramatic plot turn müdür neyse işte direk bilebiliyor. Ordan bi varsayım yaptım ölücek diye. Çünkü Hailey ölürse Elan için asla mutlu son olmaz. Kendi ölürse ama kahramanca ölürse belki olabilir. Tabi hikaye kendiyle çelişebilir yada ben çok varsayım yapıyorum hehe.

Bide eğer oracleın söyledikleri doğruysa belkarın birinin ölümüne neden olması lazım. Roy değil, oracle değil. Belki mikonun ölümüyle bağlantılı olabilir, belkar yüzünden fallen olmuştu miko dimi?
Mesaj tarihi:
royu gördüm mutlu oldum ardından

September 17th.

kötü oldu ya :

edit : diğer soylu elemanla konuşan şahıs kırmızı siyah baloncukla konuşuyor. demon falan mı ?

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:04 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İyi oldu bence ara vermesi. Eski bölümleri bi okuyayım dedim de her karade bi espiri var hepsi ayrı komik. Şimdi bakıyorum çok monoton ilerlemiş son bölümler. İyileşsin öyle devam etsin yazmaya yoksa eski tadı kalmayacak oots in
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...