TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 valla bizim ottülü bir tarihçi vardı adam bunu dedi sonra elnide fotokopili kağıtlarla göster alın bakın harbi öyleydi en büyük putun adı.[hline]I'm a lost soul in frp
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 küpelayını ilk defa duyyom ulan delikanlı sanırdım şu apadişahları be! [bu arada yavuz delikanlı demeyin yavuz o sıralarda İYİ bir sıfat değildi)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Khirsah ben de diyorum ki o kadar da sonradan olan bişey diil başından beri vardı...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bödöff be kardeşler tarih forumunda da ciddi bir konu konuşamayacak mıyız ya.. millet takılmış bir delikanlılık/topluk yakıştırmasına hiçbir şey konuşulamıyor mübarek..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ne var olm takamazlarmı alla alla eğer yani iğrenmesem bende takarımda vücuduma bişi yaptıramam :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Delikanlı adam deldirmez :) hiçbir yerini.
-Rainmax- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Khanum, 21 June 2003 12:33 tarihinde demiş ki: Bir çoğunuzun bildiği gibi Osm. Padişahlrının resimlerinde sol kulağında küpe olan tek padişah Y.S.S. ama geçenlerde birkaç kişi ile tartışırken onlar küpe takan ilk padişahın Orhan Gazi olduğunu öne sürdüler. Bu durum karşısında bende tereddüte düştüm ve bu konuyu buraya taşımaya karar verdim. Sizce ilk kim küpe taktı ? Not : İşin suyunu çıkarmayalım. Şurda ciddi bi soru soruyorum.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! bir iddiaya gore o resmin akkoyunlu hukumdari uzun hasan(di sanirim) in portresi oldugu iddia ediliyor!
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 küpe takan padişah yoktur yani bakıldığında şehrülislam (doğru yaılışını bilmiyorum :)) padişahtan bazı konularda üstündü birşey yapılmadan önce şehrül islama sorulurdu ve ben hiçbir şehrülislamın küpe cayizdir diyeceğini sanmıyorum. O resim bir irah şahına ayit.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 şeyhülislam olmasın...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 her neyse. [Bu mesaj TheSilver tarafından 02 July 2003 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Rowdy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ismini tam hatırlamıyorum fakat gittiğim bir türbenin duvarında bir resim vardı resimdeki şahsiyetin sol kulağında küpe bulunuyordu resim ile ilgili açıklamalarda Bir erkeğin sol kulağına taktığı küpenin anlamı bir sevgilisinin olmadığını belitiyormuş ve bu dönemde hırsızlık yapan erkeklerin sol kulağındaki küpe çekilerek çıkarılıyor kulağı kesik sözüde burdan gelmekteymiş. Ne kadar doğru veya ne kadar yanlış olduğunu bilemiyorum sadece sizinle paylaşmak istedim saygılarımla...
Öne çıkan mesajlar