Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Girl Next Door - Komşunun kızı

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
bugun izledim, elisha ya aşık oldum
of of bu kadar güzel olduğunu bilseydim daha önce alırdım bu filmi :)
filme gelince sonu hariç herşey süperdi, spoiler okumadığımdan seneryo çok ilginç geldi, yalnız sonu tatmin etmedi beni daha etkili bitirselerdi
ama elisha number one[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yanlız, topiğin başındaki mesajımdan beri baya bi hayran göze çarpıo :D Benim 7 oldu arkadaşlar ben diyorum bu iş böyle gitmez.

ELİSHA'YA AŞIKLAR otobüs kaldıralım millet.. TOPLANIP gdelim lan. harbi bu ne :D Toplucana aşık olduk, bu karı büyü müyü yaptırmış olmasın[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Turkish Invasion Shall Continue.. SOON
Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ya bu filmi izleyen herkes bu kıza hasta...bende dahil yane..acaba sadece bizmi hastayız ya..ingilizler almanlar felan ne düşünüyolar acep :)

bence bu kız asrın en seksi kadınıdır abicim ya!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lancelotdulac, 20 Ocak 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
Aslında yakından görünce hüsran biraz.Çok acayip kısa, yani bu muydu lan oluyorsun.Filmde hilelerle filan kızı uzun bir dilbere dönüştürmüşler biraz.Ama boy dışında kız gerçekten yakın/uzak insanı kendine hayran bıraktırıyor.

Sen yakından gördün mü ?

Çok etkileyici bi hatun kim ne derse desin..:)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHA
acayip geyik bir soru.. cevabını çok merak ediyorum :D

Hakkaten ya adamlar filmi öyle yapmışlarki.. resmen izleyen aşık oluyo kıza...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...