anpeolina Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bu iğrenç olaylardan biri benimde başıma gelmişti biraz eski ama olsun 1. sınıftaydım ve tuvaletimi okulda yapamıyordum bir gün çok kötü sıkışmıştım ve tuvalte gidemiodum bizim hocada verdiği alıştırmaları kontrol edip doğru yapanlara yıldız veriodu ama bi sorun vardı hoca sıraları dolaşmıyordu bizim onun masasına gitmemiz gerekiyordu!!! çişimi tuta tuta sırada bekliyordum(ödev kontrol sırası) ama daha fazlada çişimi tutamıyordum ne olduysa oldu çişimi altıma yaptım :utaniem:herkez gülüyordu çok utanmıştım ne yapıcağımı bilmiyordum!! hoca beni WCye yolladı ama zaten artık ihtiyacımı gidermiştim! sınıfa girip defterimi aldığım zaman hocanın deftere yazdığı bi yazı gözüme çarptı defterde aferin sidikli yazıyordu!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 çok var hangisini anlatsamki :) mesela kuzenimle karpuz taşıma kavgası yapıyorduk biran boşluğa geldi ve düştü yokuştu yuvarlandı düzgünce tutaamıştı karpuz yarıya ayrılmıştı sağlam yarısını alıp götürmüştük.. aynı gün içinde karpuzu almadan kuzenim kola alırken 4-5 kutu kolayı yere düşürdü ve hepsi patladı boom üsüne :) :utaniem:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 he orc_lord ben utanılcak ibş igöremedim (: yoksa yanlışmı analdım[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 utanılacak değili önemli bi olay dimiş galiba ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bende anlatıyım şimdi sınıftayız sınıfın en çirkin en şişko kızı var bitane :) bende tenefüsten gelmişim böyle sıraların arasından geçiom herkese takılıyom felan birden bişi oldu bi döndüm ellerim o şişko kızın göğüslerinde eheh ama ben yerlerin dibine giriyom utancımdan ve bütün sınıf benle dalga geçiyo felan ertesi gün okula gitmemiş kaçmıştım hatta :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 evet utanılacak diil rezil :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bu arada zehir zemberek olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anpeolina Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bu arada konuyu yanlış yazmışım doğrusu: size zehir zemberek gibi gelen,utanmanıza ve sıkılmanıza yol açan rezil anılarınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 headbang yaparken konserde dustum :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ben bi keresinde bi çocuk servisten indi sandım bu çocuk salak falan dedim sona bi baktım benim ark göz kırpıo noluyo lan dedim arkaya bi baktım çocuk orda... meğer inmemiş :utaniem:[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ben bi arkadaşla buluşmuştum normal kız ark yanındada bi arkadaşını getirmiş.kız kelly osbourne a benziyo biraz.siması yani. nese eve gittik arkadaş nette idi dedim ona arkadaşın kelly osbourne a benzio die "ben onlarda kalıyorum bugün ynaımda" dedi başımdan aşaı kaynar sular boşalmıştı.kötü bişi dememiştim gerçi[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 evi karınca basmıstı.nobet cıkısı kafa dagılmıs artıkı adımı zor soyler halde gittim markete "karınca ilacı var mı" dedim. adam "ilac yok ama karınca yemi var" dedi.ben de patlattım "ben evi karınca bastı diyorum sen yem var diyorsun napıyım ben karınca yemini..." dedim ve lafı bitirirken olayı hazmedebildim ama artık cok gecti..yanımdaki arkadasım yerlere yattı adam da gulemiyor yuzume karsı ne yapacagını sasırmıstı..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 edit: simdi geldi aklıma, biri konser anısı, pogo yaparken bi kızın üstüne cıkmıstım.... bir de havuzda yanlıslıkla bi kızın üstüne atlamıstım eheheh :-P :utaniem:[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O [Bu mesaj ReaperXS tarafından 01 July 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 [Bu mesaj ReaperXS tarafından 01 July 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bu senenin sonuna dooru sınıfta malın tekini hoca tahtaya kaldırmıstı bu mal saf saf yurudu tahtaya egzersizi yapmaya calısıo ama boyu kısa tahtada ful silik hani tahtanın en sol üstünden başlama geyii wardır ya buda uzattı kendini yukarı adam yukarı kalkınca gordukki adamın ayakkabıların topuu yırtık,herifin topuk yerde kalıo icinde coraplar gozukuo ahhahaha bide corabı şeffaflaşmış icinden topuu gorunuodu cocuun lise hazrlktaki bi cock icin aar olmalı ama bz cok eelenmiştik karizma reset tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 .... kötü bi durum dalga geçmemeli asla :([hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Bi kere yolda bi eleman gördüm. Tam böyle entel tip! Stereotip yani o kadar olur. Yelek sakal fular pipo örme çanta filan hepsi tamam... Gittim yanına, -cinim ya- "pardon siz entel oluyosunuz galiba" dedim. Adam şakkadanak, beklemeksizin:" sen de marjinalsin galiba" dedi yürüdü devam etti. Rezil bi durumdu gerçekten. Bi kerede yine taksimde bi selpak satıcısı çocuk: "Şişkooo! Mendil alsana!" diye baarmıştı. Eh çocuk iştetıımın çocuu..[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Elexa, 01 July 2003 16:40 tarihinde demiş ki: bu senenin sonuna dooru sınıfta malın tekini hoca tahtaya kaldırmıstı bu mal saf saf yurudu tahtaya egzersizi yapmaya calısıo ama boyu kısa tahtada ful silik hani tahtanın en sol üstünden başlama geyii wardır ya buda uzattı kendini yukarı adam yukarı kalkınca gordukki adamın ayakkabıların topuu yırtık,herifin topuk yerde kalıo icinde coraplar gozukuo ahhahaha bide corabı şeffaflaşmış icinden topuu gorunuodu cocuun lise hazrlktaki bi cock icin aar olmalı ama bz cok eelenmiştik karizma reset tabi hani türk filmlerinde olur ya esas oğlan'la dalga geçen arkadaşları, aha tam onları oynayabilirmişsin sen..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 küçükken bi gün top oynuyoduk böle... top biyere düştü... etrafta kızlar falanda var... böle aliim hemen falan oldum... etrafta biyerden dolaşılıp iniliyo ben aşaa sağ salim oraya buraya tutunup indim buraya kadarçok ii gitti... topu aldım... millet bana baarıyo ordada yukarda dikenli ağaç var atma top abimizin fena olur diye... gaza gelmişiz bi kere..FOSSSS.... top sönmeden gazım söndü...[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 arkadaşın arabasındayız 4 kişi, bi konsere gidiyoruz. arkadaşın arabası derken, şöför kullanıyo arabayı. her neyse arkadaş (amerikada okuyo). dedim: niye sen kullanmıyosun arabayı. "Yeteri kadar tecrübem yok amerikada sinema çıkışlarında falan arkadaşım anahtarı bana verirdi bazen 'git arabayı getiriver' derdi ancak o kadar tecrübem var" dedi ben de "oha olm herifin şöförü müsün lan!" dedim. (arabayı şöför kullanıyordu hatırlatmama gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Böhüe hatırlatmayın yaw:( Skateboardla daha yeni haşır neşir olmuşum ortamda turluyorum kenarda kızlar fln var.. İşte ollie fln yapıyorum:) Beni gösteriyolar ben tam gaza gelmiş durumdayım.. Sonra yoldaki tahtamsı bişeye takılıp uçtum. Millet bana bakıo (bi parktayım near Bağdat) gülüyolar fln ben kızardım.. Sonra kayarak uzaklaştım ortamdan..[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ilkokul 1. sınıfta eve bizim sınıftan arkadaşlar gelmişti İŞte bi kız vardı aralarında.Benimde odamdaki dolabın ustune cıktmıştı(neden cıktıysa)bende kızın eteginin altından baktım tam bakarken annesi geldi kızın :) artık sora oradan nasul uzaklaştım bilmiyorum[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anpeolina Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 küçükken ingilizce dersi için yabancı bi hoca getirtmişlerdi hoca yaşımızı sormuştu bende parmak kaldırmıştım kadın beni kaldırdı bende twelve diyeceğime twenty demiştim ahhhhh yerin dibine batmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 birkaç sene önce arkadaşlarla gece alakasız yerlerde dolaşıyorduk(içecek sote yer arıyoruzdur herhalde hatırlamıyorum). 2 metre yüksekliğinde bir demir parmaklık var önümüzde, önde ben 4-5 kişi parmaklığın önüne geldik, ben seri bir hareketle bir anda tepeye fırladım. tam tepedeyken arkamdaki arkadaş hemen benim altımda bulunan kapıyı açtı ve sırayla geçtiler, kapıyı kapatıp aptal aptal bana baktılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 4.sınıftayım.Ben hastaydım hava da soğuktu.Yakın bi kız arkadaş ben hapşurunca üşüme gel eteğimin altına gir dedi.Ben de girdim noldu hoca geldi bizi o halde gordu..:utaniem:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar