Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil klima tavsiyesi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Biz yazlığa vestel taktırdık klima iyi Bionx miydi neydi öyle bir özelliği vardı havayı temizliyodu.Ama Vestel servisi çok salakça işler yaptı.Klimayı 2 günde takabildiler(su giden boruya ters meğil veriyolar yanlış diyoruz takmıyo adamlar).2. günün sonunda adamın klimanın kumandasını cebinde unutması ayrı bi olaydı tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

@abso yaz bitti be.? :)
gerçi şimdi ufaklık terlemesin sonra pişik olmasın babamızın başı ağrımasın demi.?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

Aileler: Ayy yazık yeni dogum yaprı sıcaklardan çok etkilenir, çok sıcakta süt azalıyormuş, aman bebekler pişik olmasın, uyduruktan bişi alma aman oğlum ben sana ortak olurum çocuklar sıcaktan rahatsız olmasın.
Abso:Yok baba ne gerek var biz ailecek sıcakta yaşamaya alıştık ufak bişi alırım ben. Arada bir pişik falan önemli değil alışsınlar hayatları sıcakta geçecek.
Annem: Hiiiiii aman sen ona uyma, git en güzelinden al, bebekler ve anne pişmesin. Baban verir aradaki farkı.
Abso: PEKİ :)))))) Aslında hiç alamamıza gerek bile yok.
Babam: Kasma ortak olmam.

[Bu mesaj Absolut tarafından 10 Ağustos 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"ucuz etin yahnisi yenmez ama, 2 sene sonra içindeki gaz bitip sadece sıcak üfürmeye başladığında keşke bizde 1.300 verseydik dersiniz, ve performans olarak dağlar kadar fark olduğunuda söylemek isterim."
ehehehe
2 seneye kim öle kim kala abi geç onları.
eğer 2 sene sonra gene aynı evdeysek zaten 2 milyarlık klimalardan bile alırız da, idareten işte duruyor bu[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Geç gördüm topici söylediğin markalardan almışsan yazık olmuş.
Antalyalı olarak sana söyliyim.
En iyi klima DAIKIN'dir.Biraz tuzludur ama hakknı verir.
Vesteldir arçeliktir bunun yanında tırt kalır.
Antalyalı vatandaşlar DAIKIN klima dedimi hadi onlara misafirliğe gideliiim olurlar =P eheu[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...