Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Arcelik ve Vestel arasinda kaldim. Teknoloji, filtre sistemi vs vs. Acil lazim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Biz yazlığa vestel taktırdık klima iyi Bionx miydi neydi öyle bir özelliği vardı havayı temizliyodu.Ama Vestel servisi çok salakça işler yaptı.Klimayı 2 günde takabildiler(su giden boruya ters meğil veriyolar yanlış diyoruz takmıyo adamlar).2. günün sonunda adamın klimanın kumandasını cebinde unutması ayrı bi olaydı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=133769 EN Kralı Abi şaşmam :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yani TVde falan vestel artik daha ileri ama klimada arcelik sanki daha iyi gibi geldi[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 geçen arçelik aldık.iyi yani pek hoş[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Arçeliğin servisi süper(taktım ben servis işine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Arçelik al.Vestel iyi bir marka değil.Ne monitörü monitör ne kliması klima.Bendede arçelik var sorunsuz sessiz mışıl mışıl uyursun altında[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 OK Arçelik alındı. http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8901820130.htm?productCode=8901820130&LANGUAGE=undefined[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 küçük bebek içinmiydi bu :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @abso yaz bitti be.? :) gerçi şimdi ufaklık terlemesin sonra pişik olmasın babamızın başı ağrımasın demi.?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ya aslında yazın başından beri düşünüyoruz ama idare ederiz diye diye yaz ortasını geçirdik sonra yetti ulen oldum pazartesi akşamı sıcaktan gidiyim alayım çoluk çocuk şen şakrak serin yaşayalım dedim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vaav. fiyaka klimaymış. 1.300 de fiyatı var. biz gittik anca 300 milyonluklardan aldık tabii :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi ufaklıklar var sizin o klimanin havası varya adamı nasıl hasta eder allah korsun ya ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vay be zenginliğin gözü kör olsun[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ucuz etin yahnisi yenmez ama, 2 sene sonra içindeki gaz bitip sadece sıcak üfürmeye başladığında keşke bizde 1.300 verseydik dersiniz, ve performans olarak dağlar kadar fark olduğunuda söylemek isterim.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Aileler: Ayy yazık yeni dogum yaprı sıcaklardan çok etkilenir, çok sıcakta süt azalıyormuş, aman bebekler pişik olmasın, uyduruktan bişi alma aman oğlum ben sana ortak olurum çocuklar sıcaktan rahatsız olmasın. Abso:Yok baba ne gerek var biz ailecek sıcakta yaşamaya alıştık ufak bişi alırım ben. Arada bir pişik falan önemli değil alışsınlar hayatları sıcakta geçecek. Annem: Hiiiiii aman sen ona uyma, git en güzelinden al, bebekler ve anne pişmesin. Baban verir aradaki farkı. Abso: PEKİ :)))))) Aslında hiç alamamıza gerek bile yok. Babam: Kasma ortak olmam. [Bu mesaj Absolut tarafından 10 Ağustos 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzel klimaymış da dikkat edin çocuğa çarpmasın :) direk üstüne gelmesin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "ucuz etin yahnisi yenmez ama, 2 sene sonra içindeki gaz bitip sadece sıcak üfürmeye başladığında keşke bizde 1.300 verseydik dersiniz, ve performans olarak dağlar kadar fark olduğunuda söylemek isterim." ehehehe 2 seneye kim öle kim kala abi geç onları. eğer 2 sene sonra gene aynı evdeysek zaten 2 milyarlık klimalardan bile alırız da, idareten işte duruyor bu[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 alacaksan mitsubishi, general falan al derim.. çok sağlam.. arcelik-vestel diyorsan vestel.. dayım servisi ondan biliyorum.. daş gibi daşşşş :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hayırlı olsun...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya klima evde çok kötü duran bi aksesuar bence. lg nin falan böyle tablo gibi olanları var. görüntüsünede önem ver alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 öyle bişi seçmiş zaten[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Ağustos 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Geç gördüm topici söylediğin markalardan almışsan yazık olmuş. Antalyalı olarak sana söyliyim. En iyi klima DAIKIN'dir.Biraz tuzludur ama hakknı verir. Vesteldir arçeliktir bunun yanında tırt kalır. Antalyalı vatandaşlar DAIKIN klima dedimi hadi onlara misafirliğe gideliiim olurlar =P eheu[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 geliyoz size bu akşam fistan :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Şimdi baktım alınan arçelik klimaya. bunu sölemek zorundayım =P TIRT :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar