-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Orta Dünyada dişi orklar yok mu? Mordor ordusunda hiç rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konu dışında da hiç rastlamadık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Dişi ork görmek isteyebilceğimi pek sanmıyorum :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Eternal, 09 Ağustos 2005 06:29 tarihinde demiş ki: Konu dışında da hiç rastlamadık nassı yani :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yeri burası değil yani[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Gördün mü filmde bilmiyorum ama ortadünyadaki orkları sanayiide üretiyorlar. Özellikle Saruman'ın Uruk-hai'si tam oto sanayii toplamasıydı. Yaa yaaa....[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Filimdeki orcların yarısı dişi aslında. Sadece makyaj yapmadıkları için farkı anlamamışsın. =P[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bisexuel hepsi o yüzden farkedememişsin senin suçun değil[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 var dişi ork. dnd players handbook kitabına bak gorursun mesela. lotrdakiler uruk hai zaten uretiliyor onlar. warcraft dunyasında rastlamadım asıl ben hic. gerci orda da barracstan cıkıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Oeklar çift cinsiyetli duruma görecinsiyetlerini değiştire biliyorlar mesela mordorun içinden olan safkan orklar mordonrun 2.-3.-7.-9. aylarında kırma orklar ise sadece 1.-2.-3. aylarda bu işlemi gerçekleştirebiliyor. Yumurtluyolar ve yumurtalarının uzerinde 12.5 gün kuluçkaya yatıyorlar daha sonra sadece tepesei dışarıda kalacak şekilde toprağa gömüyorlar ortalama 8 aylık bir gelişme sürecinden sonra yumurta çatlıyor ve orkuçuğumuz ortaya çıkıyor. Urikhailerde ise durum braz farklı onların cinsel problemleri var ve maalesef sadece orklar üzerinden üretilebiliyorlar. Geyiği bırakırsak cüce kadınları mağralarından ork kadınlarıda kasabalarından ayrılmaz erkekler savaşçıdır mantığıyla tek bir cüce kadını da yok mesala filmlerde hem zaten ork kadını ile erkeğini o film karambolünde ayıramazdık yani aralarında o kadar az fark var.Tabi orkların bu kadar çirkin olması lotr evrenine mahsus mesela warcraft evreninde düzgün tipli ve onurludurlar.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 warcraft evreninde de lotrdaki kadar olmasa bile tipsizler yine. ork sonuçta hehe. bir de warcraft evreninde kadınların sakalları cıkıyor mesela ve bu bir guzellik belirtisi (diyor birinci kitap olan ejderhanın gununde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Cafein, 09 Ağustos 2005 09:43 tarihinde demiş ki: Gördün mü filmde bilmiyorum ama ortadünyadaki orkları sanayiide üretiyorlar. Özellikle Saruman'ın Uruk-hai'si tam oto sanayii toplamasıydı. Yaa yaaa.... +1[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 warcraft'taki dişi orclar çok güzeller bence, en azından dwarf ve gnome'a kıyasla :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gnome lar hiç değilse tatlı oluyo taurene ne demeli haha şopar gibi :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şöyle ufak çaplı bi contest yapalım o zaman Gnome Female: Undead Female: Tauren Female: Dwarf Female: Night Elf Female: Orc Female: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 NE female taş gibi laf söyletmem onlara ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ee en güzeli undead bunların? rezillik :D[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şimdi anlamadığım olay bunun vizyon ile alakası ne onu çözmeye çalışıyorum[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Abi o resim yalan ya dwarf kadınlarının sakalı çıkar zaten erkeklerle farkı yanklarında sakalı çıkmaması öyle anlıyolar kim erkek kim dişi. Bence darkelf kadınları çok daha süfer. :-)[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 en iyisi undead kadınlar böyle gothic gothic :P[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Dark Elf Female: link vermek daha saglıklı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hayır lineage demeyin bana çinliler geliyo aklıma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tauren Female zırh içinde güzel oluyor.Dwarf Female i Tansu Çiller e benzettim :D ama elflerden ne kadar nefret etsemde elf female en iyi , en azından diğerlerinden güzel[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 evde orduya çocuk doğuruyolardır belki?[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 (nekrofili modu on) Tabii ki en güzeli UD. İlle de canlı olsun diyenlere orc. (level nisan 2002 kapağı referansımdır arşivi kazıp bakın.) @kermit: kermit derin konu bu karıştırma ortamı.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 09 Ağustos 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar