Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerde dişi orklar?

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

Gördün mü filmde bilmiyorum ama ortadünyadaki orkları sanayiide üretiyorlar. Özellikle Saruman'ın Uruk-hai'si tam oto sanayii toplamasıydı. Yaa yaaa....[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Filimdeki orcların yarısı dişi aslında. Sadece makyaj yapmadıkları için farkı anlamamışsın. =P[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

Oeklar çift cinsiyetli duruma görecinsiyetlerini değiştire biliyorlar mesela mordorun içinden olan safkan orklar mordonrun 2.-3.-7.-9. aylarında kırma orklar ise sadece 1.-2.-3. aylarda bu işlemi gerçekleştirebiliyor. Yumurtluyolar ve yumurtalarının uzerinde 12.5 gün kuluçkaya yatıyorlar daha sonra sadece tepesei dışarıda kalacak şekilde toprağa gömüyorlar ortalama 8 aylık bir gelişme sürecinden sonra yumurta çatlıyor ve orkuçuğumuz ortaya çıkıyor.
Urikhailerde ise durum braz farklı onların cinsel problemleri var ve maalesef sadece orklar üzerinden üretilebiliyorlar.

Geyiği bırakırsak cüce kadınları mağralarından ork kadınlarıda kasabalarından ayrılmaz erkekler savaşçıdır mantığıyla tek bir cüce kadını da yok mesala filmlerde hem zaten ork kadını ile erkeğini o film karambolünde ayıramazdık yani aralarında o kadar az fark var.Tabi orkların bu kadar çirkin olması lotr evrenine mahsus mesela warcraft evreninde düzgün tipli ve onurludurlar.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cafein, 09 Ağustos 2005 09:43 tarihinde demiş ki:
Gördün mü filmde bilmiyorum ama ortadünyadaki orkları sanayiide üretiyorlar. Özellikle Saruman'ın Uruk-hai'si tam oto sanayii toplamasıydı. Yaa yaaa....

+1[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o resim yalan ya dwarf kadınlarının sakalı çıkar zaten erkeklerle farkı yanklarında sakalı çıkmaması öyle anlıyolar kim erkek kim dişi.
Bence darkelf kadınları çok daha süfer. :-)[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Sosyal ağlarda paylaş

Tauren Female zırh içinde güzel oluyor.Dwarf Female i Tansu Çiller e benzettim :D ama elflerden ne kadar nefret etsemde elf female en iyi , en azından diğerlerinden güzel[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Sosyal ağlarda paylaş

(nekrofili modu on) Tabii ki en güzeli UD. İlle de canlı olsun diyenlere orc. (level nisan 2002 kapağı referansımdır arşivi kazıp bakın.)
@kermit: kermit derin konu bu karıştırma ortamı.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 09 Ağustos 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...