SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 karakedinin bi yazısı vardı paticik nası oluştu gibi bişi onun linkin iverebilirmisniz bulamadım da[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
arina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bukoparttı beni[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Brook, 17 Temmuz 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Coder; sen bana freeze verme resci önünde kuyruğa sokayım milleti :) Dedim gerekirse yine derim çok gerekirse yaparım da :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: RaVena, 06 Ağustos 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Benim en çok güldüğüm olay The Coder ile muzik bölümünde Şarkı sözleri yazarak kendi aramızda tartışmamızdı :) .. Bide Erutanın Yazdığı msjlar hep bana komik gelio,herifin yapısında var :) .. benimde çok hoşuma gitmişti :) rap yapıyorduk euheue iyi eğlenmişiz valla patide[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 chem'in tereyağlı ekmek + kedi deneyini gerçekleştirmesi :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 wow bi topicte sorun çıktığında(sanırım)birisi yapılana kadar bi video koymuş izlenmesi için(hatta mariya hiii diyeydi :))o vidyoyu izleyince bilgisayarı parçalayasım gelmişti =))[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Aaaa unutmuşum En kral shard pageleri :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 keremcan azmo bone zegna does sharky justin ve ceren şiiri rahmetli pink :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Lol frp olmak istiyorum topici bnden cıkmıstı =P Geyik yapmak istemiştik pati de yeniydik tabee o zmnlar neyin noldugunu bilmiyoduk işte böle hatalar da yaptık ama cok eglenmistik.. Frp olma tutorial ı fln vardı bide eheh ustam Aket-Atum a da selamlar olsn bare..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: abuzittin, 09 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki: Lol frp olmak istiyorum topici bnden cıkmıstı =P Geyik yapmak istemiştik Bırak git ya hahaha.[signature][hline]g3nk.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bu benden çıktı o benden çıktı asdasd ilk benim abim kullandı geyiklerini kanıtlayabileceğiniz bir tutar yan yoktur , bence kasmayın . ''Sedat peker benim uzaktan .......'im/ım dır sözlerine dikkat et'' , demeye eşdeğer bişey .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben en çok "birilerinin" post kasmasına gülüyorum. İlk itiştiğimizde hiç bir madalya yoktu 1-2 haftaya 1000 lik 3-4 aya 5 binlik şimdide 10 bilniği var :D komik yani millet de dalga geçiyor görünce gülüyorum[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 04:15 tarihinde demiş ki: said: abuzittin, 09 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki: Lol frp olmak istiyorum topici bnden cıkmıstı =P Geyik yapmak istemiştik Bırak git ya hahaha. Lol ne diye açıyım ki öle bi topic ? Eğlenioduk yaa güzeldi o zmnlar bizde balonlu patilerdendik.. Geliştik büyüdük artık daha da dikkat ediyoruz davranışlarımıza..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nasıl hayata geri dönüyoz? o yaratıklar nerede ?? (olympos bilenlere..)
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ha unutmadan konu dışının idaresi beni güldürüyor,bazı topicler kitlenirken bazıları taşınıyor falan [signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 09 Ağustos 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Dun bi tartısma wardı birisi, birisine sey demisti "o zaman ben de seni duelloya davet ediyorum" haha çok komikti ya :P
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 04:15 tarihinde demiş ki: said: abuzittin, 09 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki: Lol frp olmak istiyorum topici bnden cıkmıstı =P Geyik yapmak istemiştik Bırak git ya hahaha. Ahahaha cidden he[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bı zamanlar Ra vardı onun yazdıklarına baya gulerdım...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kediden inciler; -çerçeveli istemiyorsunuz böyle istiyorsunuz 2001-x-x: uotr chat kanalı - irc.stratics.com karakedi: dark lam seni siteden banlıcam, sonra admin yapacam dark-dr: niye lam manyak mısın? karakedi: öle deme olm. hem sonra sen emaleth diye biri ile tanışacan, siteye onu getirecen, şahane olcek ortam. dark-dr: ema kim be? karakedi: banladım valla. bir de arcane beyin inanılmaz cuk oturan alaycı, ezici cümleleri vardı şimdi aramaya üşendim sam arayıp bulsun :) bu arda sam havalar serinlesinde gel bir night of the dead daha yapalım[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cidden simdi okudum sj yi çok komik ya süpersniz arkadaslar :)
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben onları depolamıştım favorilerime ama stajdayım, akşama artık bir kaç defa daha "efsane topik listesi" konuları var, pati tarihinin tozlu sayfalarından komediler(madafaka?) uplamayın ama[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kitlanmiş topic nasıl açtırılır Klasik olmaya kesinlikle aday hahahah[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nicotinee in coluk cocuga karısması[signature][hline]shinsetsu desu..
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 fakeler[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Fakelerin niklerine çok gülüyorum ben :D[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
Öne çıkan mesajlar