tunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 firefox elbette[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 opera en kralı[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 firefoxta alternate textler gözüküyor öle bi topic açmıştım.. aha burda http://forum.paticik.com/view.php?id=128809 ayrıca firefoxtaki eklentiler de ona extra extra özellik katıyor. dili biliyorsanız kendiniz de yazabilirsiniz.. mesela flashgot: dl managerlarla uyumlu çalışmasını sağlıyor adblock: istenmeyen reklamları kaldırıyor tabbrowser preferences: tabbed browsingte iyice uçmanızı sağlıyor ie view: adından belli sayfaları iede açmanıza yarıyor measureit: sayfadaki herhangi birşeyin boyutlarını ölçmenizi sağlıyor sessionsaver2:işte hastası olduğum eklenti; bi firefoxu kapattığınızda (yada çöktüğünde) kaldığınız yerden devam etmenizi sağlıyor. hatta form doldururken kapatırsanız onları da hatırlıyor isterseeniz 15 tane tab olsun hepsi tekrar açtığınızda çıkıyor stumbleupon: buda çok sevdiğim bi elklenti internette sıkılmanızı sağlıyor diyebilirim. show failed url: buda bazen firefoxta sayfa herhangi bi şekilde açılmayınca sayfanın linki gözükmüyor. işte bu eklenti onu düzeltiyor greasemonkey: buda çok işlevli bi eklenti kendiniz script hazırlayıp çalıştırtabilirsiniz. paticikte quick replydan tutun da rapidsharede süre beklememeye kadar html validator: sayfanın srcsini inceleyip hataları yakalar infoRSS: rss feedleri belirlenenen aralıklarla okuyup güncel haberleri statusbarda gösterir rss panel: rss feed desteği olan bi sayfayı açtığınızda güncel haberler sol üst köşede şık bir şekilde gözükür. fireftp: ftp manager colorzilla:sayfanın herhang ibi yerindeki renk kodunu(RGB olarak)status barda gösterir. popup alt attribute: dediğim gibi işte altanate textleri gösterir işte bu yüzden firefox.. hala ie diyenler şimdi ne dicek[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Maedhros, 27 Aralık 2004 18:43 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 27 Aralık 2004 18:00 tarihinde demiş ki: said: mrtksn, 27 Aralık 2004 15:37 tarihinde demiş ki: alışmış kudurmuştan beterdir M.K Atatürk...wtf? Hakkaten WTF?! Wtf ötesi ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sanırım artık sp2 gibi guncellemelerde yapamıycaz.microsoft değişik bir uygulamaya gecmiş ve güncelleme yapamıyoruz.ayrıca firefoxta acılmayan sayfaları gene bir firefox eklentisiyle iexplorerda acabılırsınız İE View eklentisi.gmail hesabınıza tek tıkla ulasabılırsınız ve mail geldiğinde sizi uyarır (gmal notifier).tara-kopyala işlemi yapmazsınız;herhangi bir link veya yazıyı taradıgınızda otomatıkman kopyalar (auto copy) vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben de firefoxtan memnunum. Bir örnek veriyim mesela; IE'de yanlış bi adres gir. Olanlar şöyle: msn searche bağlanmaya çalışıyor,sonra hata sayfası veriyor. FF'de sayfa yok diyo bırakıyor. Bu sadece bir örnek.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bişi sormak için upladım yine insanlar yarışa girdi hehe[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 microsoft,windows vista ile beraber çıkaracağı ie de firefox'un tabbed browser özelliğini araklamış,bakalım onla geçebilecekmi firefoxu[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: bayat, 26 Aralık 2004 02:21 tarihinde demiş ki: Bu kadar tartistigimiz yeter bence, browser'larimiz konussun biraz. Down goes IE IE'leri ilk defa crash eden arkadaslar anilarini anlatabilsinler diye link haline getirilmistir. link bende trojan uyarisi verdi, tiklamayin bence...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben hem ie hem firefox kullanıyorum. paticik için ve flash siteleri için ie digerleri falan icinde ff[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 firefox kullaniyorum. tabler ve extentionlarla gelen flash kapatma ozelligi yuzunden. gerci bu son ozellik fazla flashli sitelerde cokmeye yol aciyor ama olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eklenti kurmakla uğraşmadığımdan eklenti olmadığı için görüntülenmeyen sitelerde ie onun dışında ben ve tilkim mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 firefox rulz..herkese tavsiye ederım..eklentilerinide yaparsanız..cok süper oluyor..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 FORZA FİREFOX[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar