Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araplar hakkında yeni izlenimlerim..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi tanıdık vasıtasıyla teklif geldi ve şeyh yamani'nin kızının çırağandaki düğününün organizasyonuna katıldım.. düğün hakkındaki detayları atlıyorum. direk araplar hakkında yeni izlenimlerime geçiyorum.

benim tanıştıklarım hakkında tabii bunlar..

kültürlüler. sıcakkanlılar. eğlenceliler. sanıldığı gibi kapalı değiller. kendi ülkelerindeki yasaklar onları o kadar sıkıyo ki rahat buldukları zaman hemen rahat davranmaya başlıyolar. pis değiller. her gün duş alan insanlar. 6 gündür sadece arap insanlarla muhattap oldum hiçbir arkadaşımla konuşamadım ve bugün okulda geçirdim günümü insan yokluklarını hissediyo valla çok eğlenceli 1 hafta geçirdim saolsunlar.. çok iyi ilişkiler kurdum ülkelerine çağırdılar. en zenginleri en önemlileri bile burnu havada ben überim tavırlarında değil hepsi herkesle muhabbet eden ilişki kuran insanlar. sorun çıktığında kadınlar panik yapabiliyo ama adamlar gayet sakin. tabii ki zenginler arasında kaprisli olanlar var ama bunu bile pek rahatsız etmeden yapıyolar.. zaten kökenim suudi olduğu için de çok ısınmış olabilirim bu insanlara ama gerçekten sanıldıkları gibi olmadığını anladım..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
gelen arap kızları güzellerdi.
hoş insanlar. dediğim gibi benim tanıştıklarım tabii ki suudi arabistan'ın ürdün'ün oranın buranın arap dünyasının üst sınıf insanları. ama temiz insanlardı. sanmıyorum torbayla çöp attıklarını. o olaylar bizim ülkemizde de yaşanıyo zaten.

o havai fişek gösterisi 25 dakika daha uzun olucaktı eğer şarkıcıyı düğüne zamanında yetiştirebilseydim kusura bakmayın lol.
Paranın nasıl harcanmasını da gerçekten çok iyi biliyolar..
demek istediğim çok var diye har vurup harman savurmuyolar.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
pislermiş duyduğuma göre...
ben arap marap ayırımı yapmam,
aklı başında adam olsun arapmış garipmiş farketmez...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
Sen elit kesii tanımışsın.
Sudan'ın elit kesmide şişkodur ama geneli açlık içinde..

Genellemeler her ne kadar yanlış olsada çok çok çok az istisnayla dediklerimin dışındakileri gördüğüm için, genellemelerin hepsinin yanlış olduğu fikrininde bu konuda istisna olduğunu anladım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Mesaj tarihi:
Bende sana anlatayım arapları...

Artık biliyoruz ki Antalya'dan artık almanlar kaçıyo ruslar duruyo araplar akın ediyo..

böyle bi günde ben sana söliim..çoğu zaman otele giderim tanıdıktır falan filan...Şehir içi otelleri araplarla doludur

1)sıcak kanlılardır o kadar sıcak kanlılardır ki gay sandım
2)havuza denize pardüse ve başörtü ve ayakkabıyla girenleri çok gördün (ruslar gördümü kaçıyo tabi)
3)içki haram derler 2 birayla kafa olup disco da dağıtırlar
4)kızları gelirken namus düşkünüdür 3. gün sibel kekili stili olur çıkarlar..
5)ülkelerindeki kısıtlamaları kınarlar ama bi yandanda bize laf atarlar..zina,alkol vs vs tabi 1 saat sonra kimin ne düşündüğü açığa çıkar..
6)çoğu çok pis kokar,temizide vardır.."havuz kenarında 10 erkek ayaklarını uzatmış kadınlar ayağını temizliyo " böyle bi portre gördüm desem inanmazsın heralde..
7)Herşeyi dinle bağdaştırırlar,Atatürk'ü sewmezler.
8)Onlarla konuşmak güzeldir,çakalı pek yoktur,dinlemeyi ve görmeyi severler..
9)kimileri abartır otele sülalecek gelirler..yanlarında hizmetlilerinide getirirler..adam bi tatil yapıyo abartısız 30 kişi havuza girdiklerindeki muhabbeti görseniz
"Di mustafa de müstakine hecut ela helelele hassaan!" bağrış çağrış 30 kişi zor anlaşıyo

Tabi elaidi arkadaşımızın gördüğü insanlar anlattığım insanlardan çok farklı..tabi bu insanlarda varlıklı..yüksek sosyetesi farklı...halkı farklı..ki buraya gelenleride varlıklı bize göre[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Tabii canım sonuçta yani bizim koçun sabancının eczacıbaşının yurt dışında bi otelde kalması ama sonra caddebostan plajı gençliğinin de o ülkede tatil yapması gibi bişey ikimizin karşılaştırdığı tabii ki farklı olcak.
her ülkede var bu hehe[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
bana garip gelen bazı arap gençlerinin bi ilginç giyinmesi. yolda amerikalı bi zenci görürseniz ama "alla alla bi garip bişiler var" derseniz işte o büyük ihtimalle bi arap gencidir. gerçi benimkisi çok kısıtlı bi gözlem tümden yanılıyo da olabilirim.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
Evet özellikle de sosyetik arapların .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
said:
OrumcekAdam, 09 Ağustos 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Duyduğum kadarıyla Arapların cinsel organlarıda azımsanamayacak büyüklükteymiş.

kötü feyk pis feyk git burdan.. bi tw nin topicine post atıyolar..bunlar iice dellendi[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
OrumcekAdam, 09 Ağustos 2005 04:04 tarihinde demiş ki:
said:
Xaenin, 09 Ağustos 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
Evet özellikle de sosyetik arapların .

Sana çok para verirsem AleksiSeptinusu topuğundan vururmusun?

Sana az bi alıştırtsam suscanmı ? Ben anlamadım sen niyesin ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
ne işine yaricak sonra..mantık mı bu alexi[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Saat 4 buçuk , gayet normal haha[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
Bende Kuveytliler hakkındaki izlenimlerimi anlatayım

1-) Aşırı pisler
2-) Vurdumduymazlar
3-) Benciller
4-) Karaktersizler
5-) Aşırı rahatlar
6-) Egoistler

Aslında bu liste daha da uzatılabilinir. Nereden mi biliyorum, ben ilkokuldayken 23 Nisan'da bizim okula Kuveytliler gelmişti, onlardan birisi de bizde misafir olmuştu. 23 Nisan bitip giderlerken bütün aileler bayram yapıyordu, yani sadece bize gelende değildi sorun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...