Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ama arabada dinlenicek vurdulu kırdılı şarkı bulamadık nedir son zamanların popüler şarkıları ? danzel put your hands up in the air tarzı şarkılar kopalım yellenelim[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 benim için lütfen ama lütfen erci-e - bin arabama ben ne zamandır dinleyeceğim beceremedim bi türlü ayrıca arkada oturan atletli genç olmaya talibim(ama tofaş isterim mümkünse doğan görünümlüşahin üstü açık olsun)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 türkçe olmasın mümkünse[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 peugeot reklamındaki muzik var ya, onu acın kafaları sallaya sallaya gezin mahallede işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu tarz konulara verdiğim yegane cevap asian dub foundation - fortress europe[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 50 cent - just a little bit 50 cent - candy shop The game ft 50 cent - hate it or love it Ama techno falan istiyorsan eyer .. Tiesto nun şarkılarını indirmeni öneririm ... 50 cent sevmem ama Just a little bit güzel şarkımış gerçekten ^^ ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: sir, 09 Ağustos 2005 12:09 tarihinde demiş ki: bu tarz konulara verdiğim yegane cevap asian dub foundation - fortress europe garip tabi[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 "let the music play"[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Metallica - Fade to Black yüksek volüm normal bas ve tiz ayarı dinlenmesi tercihen...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheh nası garip? kim böyle hareketli heycanlı vurdulu kırdılı şarkı isterse bu şarkıyı öneririm ben :tup:[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sanki cadede piyasa yapmak için bişey istiyomuş gibi geldi ki fortresseurope la yapsayapsa kaza yapar anca[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arabaya göre sarkı sölerim ben araba ne ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheh bilemem valla, her arabada bulunması gerek o şarkının, hele ki iyi sistem varsa uff gümbür gümbür.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hızlı yaşa genç öl cesedin parça pinçik olsun:D[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yaz o zaman heryerde bulamassın bu arada iyi ara =P live - Deep enough ( special remix ) aynen bu sekilde duzunu degil remix ini indir. Bulamassan söle upload ederim nete[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Ağustos 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 50 Cent P.I.M.P Dale Don Dalee :lol: Drum N Bass diye arat netten, en baba tüpü bile titretecek parçalar mevcut. Bence James Brown dinle ama :) Daha eğlenceli olur (mu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: elvyn, 09 Ağustos 2005 11:57 tarihinde demiş ki: peugeot reklamındaki muzik var ya, onu acın kafaları sallaya sallaya gezin mahallede işte. AHAHA[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Mino, 09 Ağustos 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Drum N Bass diye arat netten, en baba tüpü bile titretecek parçalar mevcut. yalnız bunu yaparken dikkat et, titreşimden plaka çıkıyor sonra arabayı durdurup plaka aranıyorsun[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yahu biri bana arabada son ses müziği cıstık cıstık açıp insanları rahatsız etmekten ne anlıyorsunuz onu anlatabilirmi? hani benim set im seni döver mantığımı? yoksa bak ben bunları dinliyorum sizden uzağa işerim mantığı mı? yoksa ilgi çekmek için başka yol bulamamak mı?[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Mino, 09 Ağustos 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Bence James Brown dinle ama :) Daha eğlenceli olur (mu?) Get up offa that thing, and dance till you feel better! yeha, sex machine de guzel yine jaems browndan. hem kulturlu kıro olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yüksek sesle dinliyorsanız rica ediyorum arabanın camını bari kapatınız. Sizinle aynı zevki paylaşmayanlar, müzik dinlemek istemeyenler, yanından geçmekte olduğunuz bir hastane vs vs olabilir.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 mert içgören - ortam çocuğu mert içgören - istanbul duy beni ikincisi ortama acayip uygun olur istanbul duyar seni :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: aktiftablet, 09 Ağustos 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Yüksek sesle dinliyorsanız rica ediyorum arabanın camını bari kapatınız. Sizinle aynı zevki paylaşmayanlar, müzik dinlemek istemeyenler, yanından geçmekte olduğunuz bir hastane vs vs olabilir. +999999...[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: misanthropehus, 09 Ağustos 2005 15:51 tarihinde demiş ki: yahu biri bana arabada son ses müziği cıstık cıstık açıp insanları rahatsız etmekten ne anlıyorsunuz onu anlatabilirmi? hani benim set im seni döver mantığımı? yoksa bak ben bunları dinliyorum sizden uzağa işerim mantığı mı? yoksa ilgi çekmek için başka yol bulamamak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 misanthropehus bu adam 60 yaşında falan heralde dedem gibi konuştu :d[signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar