Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sanırım Şubat tı. Bir sitede dolaşıyordum. Sitede "Üyelerimiz" gibi bi bölüm vardı. Girdim orayı turlamaya başladım. Birinin resmini gördüm. Esmer, sevimli, inanılmaz etkileyici bakışları olan biriydi. Ulaşmaya çalıştım bir türlü ulaşamadım. Mesaj atmak istedim, accountunu sevgiliside kullanıyorsa başı belaya girmesin diye bunuda yapamadım. Bende çaresizce resmini print ettim. Platonik bi şekilde kendi halimde takılmaya başladım. Aradan aylar geçti. Yine aynı siteyi dolaşırken birinin bir yazısını gördüm. Yazısında bir huyunu anlatıyordu ve bu huyu bende de vardı. "Bende de bu huy var ve nefret ediyorum" gibi bir mesajla konuşmaya başladık. Bir süre sonra konuşmaya msn'den devam ettik. Bana resmini gönderdiğinde şok oldum. Çünkü uzun süre platonik ve umutsuz bir şekilde hoşlandığım kızın ta kendisiydi. Mucize gibi bişeydi yani. Konuşmaya başladıkça daha çok hoşlanmaya başladım ama bir sorun vardı.. Çok uzak bir yere gidecekti ve uzun bir süre dönmeyecekti. Bende duygularımı içimde tutmaya karar verdim. Sonra dayanamadım ve şakayla karışık duygularımdan ona bahsettim. Tepki vermedi. Sonra bir arkadaşıyla ilgili yaptığım yorumu çok yanlış anladı ve sanırım beni msn listesinden blockladı... Ne yapacağımı şaşırmış bir haldeyim. Bunu neden yazdığımıda bilmiyorum. Okuyanlardan bir tepkide beklemiyorum. Belki sabahın bu saatinde kimseyi arayıp dertleşemediğimden dolayı "Mesajımı gönder" i tıkladığımda kendimi biriyle dertleşmiş gibi hissedeceğimi zannediyorum. Kafam çok karışık. Sadece aşık olmaktan değil birinden hoşlanmaktan bile nefret ediyorum. Aylarca doğru insanı beklersiniz, bulduğunuzu sandığınız anda kaybedersiniz. İğrenç bişey bu ya. :([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yeni bir mail al msn ine ekle kızı seni engelleyip engellemediğini anla, engellemişse yanlış anlaşılmayı düzelt. iyi şanslar...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tanımadıklarını msn listesine asla eklememek gibi bir huyu var.. :( (yada en azından ben öyle hissediyorum)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... [Bu mesaj Lonely tarafından 09 Ağustos 2005 05:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu sitede birinin seni engelleyip engellemediğini anlamanın bir yolu var... başka bir tavsiye; yeni aldığın maille onu msn e ekleme sdece maille yanlış anlaşılmayı düzelt mail i de okur sanırım...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bencede yeni msn ayarlarla denemekten zarar çıkmaz.[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim? White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İnternetten sevgilim/aşkım olmadı/olmaz bazı sebeplerden dolayı sevmiyorum.. Ama önyargılı olmamak lazım.. İnternetten tanıştığın kişiyle cafede tanıştığın kişinin arasında ne fark var ki? Yani tamam yüzünü görmüyorsun 2 konuşursun 3 konuşursun yüzünü görürsün.. Bence insanlar önyargılı yaklaşıyor bu konuya.. Bence dışarda tanışmakla nette tanışmak arasında hiç bir fark yok..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Chilek, 09 Ağustos 2005 06:35 tarihinde demiş ki: internetten olan bir aşk nekadar sürebilirki sizce... al sana aşk :) http://www.nethaber.com/?h=24855[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 günün fake'i de gelmiş ne güzel. I love to hate you diye bi şarkı vardı..ne yorum yaptığını ve yorumu nasıl yanlış anladığını çok merak ettim bi anda seni bloklayıp silmesi çok büyük bi tepki, bence olanları izah eden bi mail atmalısın, ortak arkadaşınız varsa ona da anlatabilirsin durumu, belki o halleder.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bu fake kaliteli yok olme özelliği war baksana[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Fake i eğer lonely e diyosanız. Altında taşıdığı madalya ya bakarak fake olmadığını anlarsınız. Böyle bir mucize olması çok garibime gitti. Annem bişeyi çok istersen olur derdi. Demek ki sen çok istemişsin ve mucize gerçekleşip denk gelmiş. Bencede bir msn veya mail alıp yanlışlığı düzeltmeye bak.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya arkadaşlar internet iletişim aracıdır normal hayatta olduğu gibi burda da karşınıza biri çıkabilir. benim sinir olduğum interneti irc'den ibaret sanıp kız bulmaya çalışanlar.[signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Armas2, 09 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Fake i eğer lonely e diyosanız. Altında taşıdığı madalya ya bakarak fake olmadığını anlarsınız. Yok bir arkadaş wardı hakaret eden ondan bahsediyoruz. silinmiş msgı ondan yanlış anladın sen[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yine kavga cıkacak gibime geliyor[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: heso, 09 Ağustos 2005 13:32 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 09 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Fake i eğer lonely e diyosanız. Altında taşıdığı madalya ya bakarak fake olmadığını anlarsınız. Yok bir arkadaş wardı hakaret eden ondan bahsediyoruz. silinmiş msgı ondan yanlış anladın sen Ok. Ben silinen msjı görmeyince tabi yanlış anladım. Bilgilendirdiğin için saol.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aynı durum bendede var aşık olmaktan nefret ediyorum ve korkuyorum bu yüzden kimseye bağlanmadan ayrılıyorum hemen artık ilişkilerim 1 ayı geçmez oldu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Aşık olmaktan cidden nefret ediyorum.. :[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hayatın tadına baksanıza. 1 kere dünyaya geliyoruz.[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aşık olmak çok güsel bişi ama bana acı koydu. bundan sonra ölsemde sölemem :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1. Msn den aşk olmaz 2. aşkı ne gerçekten sevebilirsin nede gerçekten nefret edebilirsin. 3. gidenin arkasından fazla kovalamak... kabuk bağlayacak yarayı deşmeye benzer..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 msn den aşk olur. niye olmayacağını düşündüğünüzü bi türlü anlamıorum.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 msn'den aşk olur. görüşleriniz , fikirleriniz aynıdır.cam açar , foto yollar aşık filan olursun. buluştuğunuzda da resmileşir olay , o kadar hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 !!!!!!!!!!!!! O_o!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya şimdi benim buraya bunları yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama..ben de internetten aşka inanmıyorum açıkcası...O_o bnm en iyi arkadaşım internetten tanıştığı biriyle 2 yıldır çıkıyor mesela ama onlar ztn arkadaş olarak buluşmuşlardı fln olay gelişmişti sonra :)...ama bana gelince.. ben de daha önce internetten tanışıpta hoşlandığım oldu..(hatta baya yakın zmn :D) ama sonuçta sanal aşka tamamen karşıyım yani arkadaş olursunuz görüşürsünüz bişiler olur onu bilemem ama internetten "o" kıza böyle şeyler hissedebileceğine inanmıyorum...yanlış anlaşılmam umarım :utaniem:[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sen bana aşık olmadınmı şimdi nette? ne yalan sölüyon =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben senin gibi düşünmüyorum. çünkü o kızın resmini gördükten sonra onunlka ilgili öğrenebileceğim herşeyi öğrenmiştim zaten. yani onu tanıyor gibiyim. bir anda gelişen bir duygu değil bendeki. Önceside var[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar