Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiralık çadır

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar ben bir halt ettim.. ne yaptım.. şişede duran rock a bilet aldım hemde kombine.. yetmiyormuş gibi bunu hiç bir kamp malzeme olamdan yaptım.. hadi uykutulumu neyin ayarlanırda kiarlık 2 kişilik çadır kiralayabileceğim bir yer varmı? yoksa nevresim takımlarını götürüp çocukken ev içinde yaptığım gibi derme çatma çingene çadırı mı kurmam gerekecek..

yar bana bir yardım medet![signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya selamıon nereden bulurum peki o tip çadırı?

@cuce; walla bilet kalmamış diyorlar ya eğer gerçekten bitmişse ben benimkini satışa koyarım o zaman alırsın hocam biletin olur :)[signature][hline]tık ulan tık!
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

Galaxy Tünel Çadır (KDV dahil 29 ytl)

Senin için küçükte bir araştırma yaptım. En ucuzu bu. Sitedeki fiyatlar üzerinden indirim yaptıkları oluyor. ROCK REPUBLIC için bir arkadaşımıza bu çadırı almıştık iki kişi gayet rahat rahat yatmışlardı. (Sanırım biz 25e kapatmıştık bu çadırı)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Çadır kurmak zor gibi gözüksede "lan şunu şurdan sokalım bi bakalım ne oluyo, e abi bu olsa olsa buranındır" nidaları eşliğinde rahatlıkla kuruluyo. 6 kişilik dev gibi çadırın şen şakrak bir şekilde 30dk içinde kurulduğunu gördüm.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Bi tane çadırda bu sıcakta 2 kişi yatmak çok kötü . Ama yinede alın bi çadır . 2 tanede şezlong alın . Çadırdan çıkarttığınız demirlerle çadırın önüne tente yapın ki güneş vurmasın . Tentenin altına şezlongları atın üstlerine de yorgan atıp üstünde uyuyun . Biraz daha pahalıya patlar ve zahmetli olur ama güneşle beraber uyanmaktan iyidir .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

kız bulamadım gidecek :( o yüzden gitmiyorum.

Ya orda var çadır kiralayan yerler.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!

[Bu mesaj bLackcha0s tarafından 10 Ağustos 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir de esasında 8 kişilik bir çadır varmış hali hazırda ama ben 8 kişilik çadırda uyumam naca misafir giderim.. I need more privacy ulan![signature][hline]tık ulan tık!
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 10 Ağustos 2005 03:46 tarihinde demiş ki:

biz muzik festivali diye biliyoduk bi değişikşlikmi yaptı organizasyon.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE

[Bu mesaj Cuce tarafından 10 Ağustos 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

xaenin gece seni görürüm ben çadırsız kamp alanında şezlongla nasıl uyuorsun
kamp yapmaya niyetli kişiler, battaniye alın tabiki..haziranın 20sinde tirtir titredik battaniye yardımı gelmeden 4 kişi çadırda (ki çok kişi yapışık uyuyunca ısınması gerekio ne gezer) ayağıma bere taktığımı kafama fular doladığımı (nefesle ısınmak için) hatırlıorum ve güneş doğana kadar uyuyamadığmı arkadaşlarımla.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bedevi çadırı galiba, hani kaddafi gittiği yerlerde otellerin bahçelerine çadır kurduruyor ya onun gibi sanırsam[signature][hline]tık ulan tık!
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

sarhoşsan 8 9 a kadar kalabiliosun çadırda ayılmak zaman alıo ama düzgün bir halde durulmaz 7den sonra heralde hakkaten.

ama gece cidden soğuk oluyor.çadırda diilsen dışarda üşürsün yani.benden sölemesi.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 10 Ağustos 2005 03:50 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 10 Ağustos 2005 03:46 tarihinde demiş ki:

biz muzik festivali diye biliyoduk bi değişikşlikmi yaptı organizasyon.

odun gibi tek başımamı gidicem müzik festivalini ? Eğer denersen haber ver ne kadar zevkli olduğunu ona göre bizde gitmeye başlarız[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

festivaller tanışmak kaynaşmak için güzel yerlerdir. biriyle gidersen de kimseyle tanışamadım die ayrı bir sıkıntı kaplayabilir içini yani. bence müzik arkadaşlar kamp yapmak yeterince güzel mesela..[signature][hline]drat this creature of memories ill,
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hep tek başıma gittim yanı tek drken tabı arkadaşlar var dı ama sap olarak gittim hep son derecede zevkli, bağımsız özgür. Koluna kız takıcağına madem rock festivali madem kayıp bi neslin muziği takil ortama işte rahat olursun önüne gelenle muhabbet edersin.

Biraz kafanı kaldırıp etrafına baksan zaten ya tandık birilerini gorursun ya sohbet edicek.

Ama herşeyden önce muzik dinlemeye gidiyorsun oraya, cadıra kapanmaya değil.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...