Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sevindim, ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dişi undead baya güzel oluyor ben caster olarak dişi açıyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 18 Temmuz 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bonec sen gnome femalelere kurban ol be...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ya sen ne diyon Bonec Kate=UD rouge Daha dişisimi var hatun en iyi.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: shippy, 18 Temmuz 2005 17:34 tarihinde demiş ki: aman ne ler cok güsel sanki orc-tauren femaleler yetio bize soyunu dans edio bütün orgrimmar ölüo ehehe dişilerin kılsızları makbuldür diye biliyordum ama fetişler çeşit çeşit tabii.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Sam, 18 Temmuz 2005 21:22 tarihinde demiş ki: said: shippy, 18 Temmuz 2005 17:34 tarihinde demiş ki: aman ne ler cok güsel sanki orc-tauren femaleler yetio bize soyunu dans edio bütün orgrimmar ölüo ehehe dişilerin kılsızları makbuldür diye biliyordum ama fetişler çeşit çeşit tabii.. :-) hahahahah deliydi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 buyrun undead mage im, bayanım. karakterimi çok seviyorum. undead female rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kötü horde yoktur iyi şarap vardır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Pha, 18 Temmuz 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Ya sen ne diyon Bonec Kate=UD rouge Daha dişisimi var hatun en iyi. şu bizim hoof'lu kate mi? tauren değil miydi o? öyle hatırlıyorum ben[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Alliance'lar Humanlar: Avrupalılar Night Elf'ler: Amerikalılar Gnome'lar: Yahudiler Dwarf'lar: Evanjelikler ve Katolik olmayanlar Horde'lar Orc'lar: Asyalılar Tauren'lar: Türkler Undead'lar: Araplar Troll'lar: Ruslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: DiabloTyrael, 08 Ağustos 2005 17:40 tarihinde demiş ki: Alliance'lar Humanlar: Avrupalılar Night Elf'ler: Amerikalılar Gnome'lar: Yahudiler Dwarf'lar: Evanjelikler ve Katolik olmayanlar Horde'lar Orc'lar: Asyalılar Tauren'lar: Türkler Undead'lar: Araplar Troll'lar: Ruslar :) lol alakası yok bence Humanlar: Haçlı ruhu ve katolik hristiyan kesim. Night Elf'ler: Finliler, ya da güney iskandinavya, ya da kuzey doğu avrupa denilebilir. Gnome'lar: Bunlar bilim adamı fakat belli bir ırk değil yani. Japonlar olması çok daha muhtemel Dwarf'lar: Vikinglere yani danimarka ve civarı ahaliye benzetilebilir. Orc'lar: Türkler, gerek mimari yapıları, gerek şamanistik yaşamları, at üstünde savaşan strength and honor diyen öyle düzenbazlıkta hep kaybedip savaşta çılgınlar gibi dalan kimseler. Tauren'lar: Açık bir şekilde kızılderililer ve kuzey amerika yerlileri. Yaşam biçimleri, tütsüler, barış sevgi kardeşlik ve çadırlar. Undead'lar: Bunlar araplar olabilir, mısır yapılarından da esinlenmişlik var, aynı biçimde güney amerika da olabilir(ziggurat vs). kesinlik yok. Troll'lar: Bariz biçimde güneydoğu asya, hindistan öğretisi. Voodoo öğretisi, kara büyü, kabile yaşamı falan. Bunlar güney hindistan halkına benzer, zayıf ve uzun oluşları, bozuk ve yayvan şiveleri de bunu destekliyor. Ama kapoera yapmaları vs, dolayısıyla güney amerikadan da alınmışlık var.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 undead pekala kötüdür. orc troll tauren değildir ama işbirlği yapmaktalar.[signature][hline]Alliance Horde 'u yenecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: mko, 08 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: undead pekala kötüdür. orc troll tauren değildir ama işbirlği yapmaktalar. Evet çirkin kaka onlar dimi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 warcaft 3 ve the frozen thronea dayanarak görünüşe göre değil.[signature][hline]Alliance Horde 'u yenecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aslında trolleri hep uyuşturucu tüccarı jamaikalı amcaya benzetirim konuşmaları sesleri felan :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Sparkcaster, 08 Ağustos 2005 18:09 tarihinde demiş ki: aslında trolleri hep uyuşturucu tüccarı jamaikalı amcaya benzetirim konuşmaları sesleri felan :) warcaft 3 ten bir alıntı: this is troll accent not jamaican accent! [Bu mesaj mko tarafından 08 Ağustos 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Blizz. forumlarda bir jameikalı: "İ find this offensive" diyordu :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 orc warrior acmak lazim o zaman[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Doğru. Ben biraz attım o kadar Pirvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 w3 ve TFTdeki undeadler, forsaken mıydı ben mi yanlış biliyorum?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Pirvan, 08 Ağustos 2005 19:07 tarihinde demiş ki: w3 ve TFTdeki undeadler, forsaken mıydı ben mi yanlış biliyorum? w3/tft udler scourge wow udler forsaken (forsaken, scourge a dusman)[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ee peki öyleyse scourge a düşman olan forsakenlar kötü mü olmuş oluyor? Kaka onlar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bende bu geyik ne zman die mrak ediom walla kaç ay oldu oyun başlayalı aynı geyik gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Pirvan, 08 Ağustos 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Ee peki öyleyse scourge a düşman olan forsakenlar kötü mü olmuş oluyor? Kaka onlar Sen hala kafanda kim iyi kim kötü diye tartıyosun sanırım. Yok öyle bi ayrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Juzzam, neyse yorum yapmayayım fakat onu tartan ben değilim sanırım sen önceki sayfaları hiç okumadan yazıyorsun?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar