Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 [spo1= ][/spo] Yasak aşk dedikleri bu olsa gerek =)[signature][hline]we r the n00bz
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Buna yasak aşk değil extreme aşk derler..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 09 Ağustos 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheueh super yazık be.... ben bı yasak ask daa bılıyorum:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Buna deseler deseler fotoşop derler
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 o adam nası duruyor orda ?[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 O_o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sende evde kocaya yakalan bak nasıl duruyorsun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 herif tamda yerine kacmiş ... insanlar toplanınca aşada nereye kaçcak acaba??? :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evet ben deliyim, camı açık bi daire buldum onun fotosunu çektim, sonra deli gibi çıplak erkek foto su aradım, sonra PS de uğraştım yaptım. Te allahım ya.[signature][hline]we r the n00bz
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 harbı mı? eheueh[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 adamın sag kolunun dirsekten asagısının olmaması da garip tabi[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: _gZm_, 09 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki: ben bı yasak ask daa bılıyorum:) eheuıeueu anlatmamalıydım.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hahahah süper bişi ya.. o durumda olmak istemezdim..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Öehh, silin abi topic' i.. Koymaz olaydım ya. Bi de milletle tartışmaya giremem "photoshop mu, değil mi" diye...[signature][hline]we r the n00bz
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: MartinLGore, 09 Ağustos 2005 22:27 tarihinde demiş ki: Buna yasak aşk değil extreme aşk derler.. :tup: tam bunu diyicektim.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 euhehuhe herif nası durmş orda öle bea :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: said: _gZm_, 09 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki: ben bı yasak ask daa bılıyorum:) eheuıeueu anlatmamalıydım. anlattın ama:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: MartinLGore, 09 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Sende evde kocaya yakalan bak nasıl duruyorsun.. erkeğim ben ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yani birlikte olduğun kadının kocası demek istemiştim.. olursan tabii.. neyse..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 murtaza sen mi çektin bunu?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 adam kendine yakışanı giymeli =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Abi kadının kocası ayakkabılarını çıkarana kadar kıçına bi don geçirememişmi ya adam . Adam kendine yakışanı değil adam bi don mon bişey giymeli ya .
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Chuck, 09 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Buna deseler deseler fotoşop derler adamın ereksiyon olduğunu düşün.. gerisini anlatmiyim istersen nasıl orda durduğunu :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Öne çıkan mesajlar