Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten yardım gerekli..

Rammstein

Öne çıkan mesajlar

bak o zaman sana tavsiye ^^ Sen git sözlen bu kızla. Daha sonra yürütmeye çalışın eğer zaten 1 yıldan fazla yürüse burda ki çoğu kişi utanır. Eğer bu iş daha uzar sen askerden dönene kadar devam ederse hem senin için mutlu şeyler olur. Yani oalyı tamamen zamana ve kıza bırak. Hiç bir şey düşünme hatta bu topicte ki tüm düşünceleri kafandan sil. Sadece zamanı ve kızı bekle. En sonunda nasıl olsa kız kendini açığa vuracak. Ya gerçekten ciddidir ya da dalga geçiyordur. Ama unutma kendini en kötüsüne her zaman hazırlıklı tut. Kızın seninle dalga geçme olasılığını her zaman aklında tut ki eğer ayrılırsanız (inşallah olmaz öyle birşey ^^) o zaman acı çekme. Daha fazlada konuyu boşuna uzatıp sinirlerini yıpratma. Gelen msjlara cvp vermezsen konu inip gider ^^[signature][hline]www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

86lııym benzeri durum bende oldu..de yalan oldu..bence yalan ihtimaline cok dikkat et bunu yasamis bizzat biriyim ayni seyi senin tecrübe etmen buyuk salaklık oalcaktır istemem yani..kızın hayatında baska biri bile vardır..böle bu tip insanlar genelde..seb dikkat et kendini agirdan sat brsda farketmeden üstüne git..sorularınıda ona sor..gecistiriosa salla...bunlari bilmemlazım falan de..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

işi sağlamamı almak istiyorsunuz kıza aileni tanıt ve onun ailesiyle tanış bu yöntem hep işe yaramıştır kız zaten bunu seve seve kabul eder zamanı gelince senin kabul etmene kalmış bu sadece[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızla bi iki kere görüş bakalım anlaşabilecekmisin,zaten anlarsın niyetini de.Ya bi de kızma ama kızlarda genelde yaş takıntısı olur kendinden 1 yaş bile küçük olsa ezik gözüyle bakarlar o kız dalga geçiyor olabilir ama neyse Fazla takma oluruna bırak boşver..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 29 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Bence umutsuz vaka..
Böyle başlayan ilişkiler hep hüsranla biterr.. Abi boşverin şu net alemini ya. Sivilden bulun. Ayrıca insan görmediği birine nasıl aşkım der hala anlamaya çalışıyorum.

Cidden bırakın şu çetten kız bulmayı..

--Abi ben evlendim.
-Aaa ciddimi lem kız nerde peki?
--Zurna 'da abi
-O ha lan kim kıydı nikahı?
--Zurnanın Founderi abi.
-Hass...

Yani...
[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rammstein, 29 Temmuz 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
said:
Apache, 29 Temmuz 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
14 yasında neyıne sozlenıyorsunuz

bıde erkektır o

1 ay boyunca konuştuk webcam actı sonra telefonda konuştuk resim gönderdi fln ayırca 14 değil ben 15yaşındayım 5 ay sonra 16 olcam o da 8 ay sonra 18 olcak........

arabayla gelir artık heha[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

Buluşana kadar platonik takılma bilgisayar başında sonra üzülürsün . Bakarsın kız sewmez tipini vs. ziyan olursun . Ben öyle oludm bir kızla tanıştım kıza aşkım vs. durmadan öyle konştm kızın resimleride netteki güzeldi bir baktım kız çirkin çıktı . Kötü bir gündü .

Böyle şeyler yaşanabilir kendini engelle biraz . Buluşana kadar çok kaptırma kendini.[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

Bence önemli olan ne olursa olsun kafana takmayabilmek...

Sen bu kızdan ayrılma, gerekirse pişman ol, acı çek... Bence bunalrında yaşanamsı lazım insan hayatında... Tecrübe olur...

Nasıl olsa gün gelecek sana bu "offf" çektiren şeyleri hatırladıkça "yaa ne hehohüdoymuşum" diyip güleceksin... Hepsi anıdan ibaret olacak, belkide unutacaksın... O yuzden derimki, içinden geleni yap... Ve hüznün dahi tadını çıkarmaya çalış..
Sosyal ağlarda paylaş

Dındındırıdındındındındındındırıdındın

ŞEREFSİZ !

INSANLARI !

AHLAKSIZ SENİ !

ÇOCUKLARINI GÜNLERCE AÇ BIRAKTIN !

BIRAKTI !

YÜZ KARASI SENİ !

INSANLARI !

UTANMAZ AHLAKSIZ ADAM SENİ !

IZDIRAPLAR YAPTI IŞKENCELER YAPTI !

UTANMADAN HANGİ YÜZLE ÇIKTIN ŞEREFSİZ SENİ İNSANLARI !

BEN ŞAHİDİM Kİ BİZZAT BEN ŞAHİDİM !

Dındındırıdındındındındındındırıdındın[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi öyle bişey yok ben söyliyim sana . Yalan yani . O ne öyle ya komik . Kız küçük daha aşık olmamış aşık olduğunu sanıyor ki o hevesi alma isteği yüzünden çok rahat sana aşık olduğunu sanabilir . Heves yapma kızın senle dalga geçme olasılığına karşı da hazırlıklı ol .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 04:08 tarihinde demiş ki:

ŞEREFSİZ !

INSANLARI !

AHLAKSIZ SENİ !

ÇOCUKLARINI GÜNLERCE AÇ BIRAKTIN !

BIRAKTI !

YÜZ KARASI SENİ !

INSANLARI !

UTANMAZ AHLAKSIZ ADAM SENİ !

IZDIRAPLAR YAPTI IŞKENCELER YAPTI !

UTANMADAN HANGİ YÜZLE ÇIKTIN ŞEREFSİZ SENİ İNSANLARI !

BEN ŞAHİDİM Kİ BİZZAT BEN ŞAHİDİM !

hahaha
allah belani versin ya.
Sosyal ağlarda paylaş

1-wissy çok ayıp ediyosun. gayet safbi düşünce hoş güsel dalga geçmenin manası ne?
2-canım daha yaş erken ama neden olmaasın ilerisi için? kızın gerçek niyetini mutlaka öğren
3-üzgünüm ama bana da aslın da pek gerçekçi gelmior ama 2. maddeyi mutla dene[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...