ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 biri bişi solesin pls sizde de Download durdumu? Ben ne yapmalıyım? DL durdu aynı yerde sayıyor.Kapatayımmı yoksa bekleyyimmi?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ss koyun burayada bakalım görevleri inceleyin itemleri fln iki worm kesin +8 düşürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 %34 yuru be aslanım yalnız benim kafa karıstı biri ss gostermiş 1 server var hepimiz aynı yerde senlik mi yapcaz :) bende ne sevindim aynı char buraya paste lencek die 60+ koyde kasar dururuz die :)[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hehehe bende başladım indirmeye. Bakalım nasıl çıkacak (off çok büyük dosya yaa :() 5dakikada %1 şeklinde gidiyoruz bakalım. O değilde indirme sınırı 110 küsürlü bir şey. Yani sadece o kadar kullanıcı indirebiliyor aynı anda sanırım. Flashget sadece 2 miror kullanıyo bende :D Bu arada şimdiden tyon meat kesmeye başlasak olurmu? Parasız kaldım geziniyorum :( (Shadow snowsphinx'in selamı var bi ara sana Upgrade için gelecek. Sen KE indirmeye uğraş hehe :))[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gidin harpy kesin mirage düşüyo[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Öeh tıklar tıklamaz Login Server Connection Failed dedi :/ edit: launcher'dan açmıcakmışız.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 09 Ağustos 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Shakkil, 09 Ağustos 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Öeh tıklar tıklamaz Login Server Connection Failed dedi :/ Knight Online'a hoşgeldiniz. Hiçbir şey değişmedi :P Şu fail olayı çok uyuz cidden ya :D Hadi fail atıyorsun neden bide oyundan atıp değerli 1 dakikamı harcıyorsun dimi ama?[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Oyunu kurdum henüz giremedim. Olmuyor olmuyor.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0sMAN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Failed logging into the login server . (10061) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 saklı seçilmişler :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yav beyler birisi herkes lvl 70 ve classının olabilecek en iyi itemlarıyla olucak demişti bu doğru değilmi?değilse eğer benide aranıza alırsınız umarım lvlım 42 çünkü normalde :( eğer bu doğruysa süper bir PvP bizi bekliyor demek :) daha doğru olup olmadığını öğrenemedim çünkü indiremedim inmiyo ya bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İnsede açılmıyor zaten[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yav sen launcherdan açmaya çalışıyosan açamazsın zaten klasöründeki exeden açılcakmış mailda öle diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesmerge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 indiren arkadaşlar farklı bi yere upload edebilirler mi acaba. bende site hiç açmıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Cobra226, 09 Ağustos 2005 13:31 tarihinde demiş ki: yav sen launcherdan açmaya çalışıyosan açamazsın zaten klasöründeki exeden açılcakmış mailda öle diyo :) Yok üstad oda yemiyor valla[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende de DL dvm etmiyordu Download accelerator Plus die program indirdim.Onla sorunsuz DVm edior.%36 suan :)edit:256mb adsl le 25-29kb la DL ediyorum [signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 09 Ağustos 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben flashget ile 24-30 arası indiriyorum. %50 hala gidiyor bakalım ne olacak :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoş olur inşallah[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 KE de level siniri 80 deil miydi ya belkide 80 olarak baslarsiniz oyuna :D[signature][hline]Diez ve Xig. dışında diger serverlerde +51 charlar var el morad karus karışık np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 :( 3-4 dakkida %1 gelior.Bu DL 60 dan 61 kasmaya benzedi :D demekki bi günde kasılabilir aposta 61 e :D[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 alow e-games den mail gelmiş id pass ı göremiyom nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Daha ilk günler server down gg[signature][hline]Uninstall KO!!! bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hede hödö.... açılacak gibi değil :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=57223[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yav beyler şu flashgete kılkaptım seçeneklerden ayarlıyorum tek parça indirmeye yine gidiyo 10 parça indiriyo bu yüzden olmuyo çünkü server da sınır var ya aynanda 104 kişimi ne indiriyo o yüzden 10 kere giriş yapmaya çalışıyo servera e bi kaç parça çalışırken diğerleri hata veriyo bende yeter lem dedim ie ile indiriyorum %5 fln henüz 23,6 ile iniyo bakalım insinde nolcak görelim bide şimdi aklıma geldi beyler o official forumdaki topice göre test 1-2 gün sonramı başlıcak yani? [Bu mesaj Cobra226 tarafından 09 Ağustos 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar