Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KE beta test serveri acık!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biri bişi solesin pls
sizde de Download durdumu?
Ben ne yapmalıyım?
DL durdu aynı yerde sayıyor.Kapatayımmı yoksa bekleyyimmi?[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : Aserne
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
Mesaj tarihi:
%34 yuru be aslanım yalnız benim kafa karıstı biri ss gostermiş 1 server var hepimiz aynı yerde senlik mi yapcaz :) bende ne sevindim aynı char buraya paste lencek die 60+ koyde kasar dururuz die :)[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_
LvL : 61
Job : Berkserker Hero
Server : Beramus
Mesaj tarihi:
Hehehe bende başladım indirmeye. Bakalım nasıl çıkacak (off çok büyük dosya yaa :() 5dakikada %1 şeklinde gidiyoruz bakalım. O değilde indirme sınırı 110 küsürlü bir şey. Yani sadece o kadar kullanıcı indirebiliyor aynı anda sanırım. Flashget sadece 2 miror kullanıyo bende :D

Bu arada şimdiden tyon meat kesmeye başlasak olurmu? Parasız kaldım geziniyorum :(

(Shadow snowsphinx'in selamı var bi ara sana Upgrade için gelecek. Sen KE indirmeye uğraş hehe :))[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Mesaj tarihi:
gidin harpy kesin mirage düşüyo[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
Öeh tıklar tıklamaz Login Server Connection Failed dedi :/

edit: launcher'dan açmıcakmışız.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares

[Bu mesaj Shakkil tarafından 09 Ağustos 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Shakkil, 09 Ağustos 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
Öeh tıklar tıklamaz Login Server Connection Failed dedi :/

Knight Online'a hoşgeldiniz. Hiçbir şey değişmedi :P Şu fail olayı çok uyuz cidden ya :D Hadi fail atıyorsun neden bide oyundan atıp değerli 1 dakikamı harcıyorsun dimi ama?[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Mesaj tarihi:
yav beyler birisi herkes lvl 70 ve classının olabilecek en iyi itemlarıyla olucak demişti bu doğru değilmi?değilse eğer benide aranıza alırsınız umarım lvlım 42 çünkü normalde :( eğer bu doğruysa süper bir PvP bizi bekliyor demek :) daha doğru olup olmadığını öğrenemedim çünkü indiremedim inmiyo ya bu :(
Mesaj tarihi:
said:
Cobra226, 09 Ağustos 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
yav sen launcherdan açmaya çalışıyosan açamazsın zaten klasöründeki exeden açılcakmış mailda öle diyo :)

Yok üstad oda yemiyor valla[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu
Nick : Istemihan
Server : Xigenon
Level :62 (Paladin)
Irk :El Morad
Mesaj tarihi:
bende de DL dvm etmiyordu Download accelerator Plus die program indirdim.Onla sorunsuz DVm edior.%36 suan :)edit:256mb adsl le 25-29kb la DL ediyorum [signature][hline]Name: ShadowFax

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 09 Ağustos 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hoş olur inşallah[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
KE de level siniri 80 deil miydi ya belkide 80 olarak baslarsiniz oyuna :D[signature][hline]Diez ve Xig. dışında diger serverlerde +51 charlar var
el morad karus karışık
np lerini toplasan 3k etmez :D
Mesaj tarihi:
:( 3-4 dakkida %1 gelior.Bu DL 60 dan 61 kasmaya benzedi :D
demekki bi günde kasılabilir aposta 61 e :D[signature][hline]Name: ShadowFax
Mesaj tarihi:
Hede hödö.... açılacak gibi değil :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
yav beyler şu flashgete kılkaptım seçeneklerden ayarlıyorum tek parça indirmeye yine gidiyo 10 parça indiriyo bu yüzden olmuyo çünkü server da sınır var ya aynanda 104 kişimi ne indiriyo o yüzden 10 kere giriş yapmaya çalışıyo servera e bi kaç parça çalışırken diğerleri hata veriyo bende yeter lem dedim ie ile indiriyorum %5 fln henüz 23,6 ile iniyo bakalım insinde nolcak görelim

bide şimdi aklıma geldi beyler o official forumdaki topice göre test 1-2 gün sonramı başlıcak yani?

[Bu mesaj Cobra226 tarafından 09 Ağustos 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...