Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oku okuyabilirsen... [resim]

tAKA

Öne çıkan mesajlar

Hatta söyle söyleyebilirsen olacak.

Resimdeki kelimeleri okuma, kelimelerin rengini söyle ama hızlı hızlı... Hiç duraklamadan bunu yapabilirsen bu, insan olmadığın anlamına gelir miş...

[spo1=renkleri söyle.]

Beceremezsin... Bunu yapmak istediğinde, beyninin sağ ve sol bölümü çakışıyormuş. Sağ taraf, "Dur ulan ben rengi söylicem." derken sol taraf, "Olmaz birader! Önce yazıyı okuyalım." diyormuş. Sen de kitleniyomuşsun...
[/spo][signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Hepsini 1 kerede doğru ve seri bir şekilde okudum. Ne olacak şimdi :) Ama uykulu olduğumdandır belki de...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk başta olayı anlamadım direk okudum.
Haaa lann dedim bu şeyyy

sonra tekrar okudum zorlansamda beceredim.

BEN BEYNİME HÜKMEDEBİLİYORUM !!!!

NİHAHAHAH[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

okudum bende kusursuz 2 kere takıldım ondada renk bi an aklıma gelmedi neydi la bu renk oldum[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bende okudum hızlı ve sasırmadım hem sag elını hemde sol elını rahat kullanan ınsanalr bu yazıyı daha kolay okur ,cunku bu olayda da oldugu gıbı ellerın kullanımında sag sol beyın bırlıkte calısıo hem sosyal hemde ıslemcı beyın bırlıkteee calıstıgı ıcın yanee.. sevgıler:)[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...