tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hatta söyle söyleyebilirsen olacak. Resimdeki kelimeleri okuma, kelimelerin rengini söyle ama hızlı hızlı... Hiç duraklamadan bunu yapabilirsen bu, insan olmadığın anlamına gelir miş... [spo1=renkleri söyle.]Beceremezsin... Bunu yapmak istediğinde, beyninin sağ ve sol bölümü çakışıyormuş. Sağ taraf, "Dur ulan ben rengi söylicem." derken sol taraf, "Olmaz birader! Önce yazıyı okuyalım." diyormuş. Sen de kitleniyomuşsun... [/spo][signature][hline]34'life.fun, music, events = life[Bu mesaj tAKA tarafından 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hepsini 1 kerede doğru ve seri bir şekilde okudum. Ne olacak şimdi :) Ama uykulu olduğumdandır belki de...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cümlelere bakma sadece bi harfi ucuna sapına bak yine sölersin söledim zaten sorun degil. ben sana bişey gösteriyim şimdi sen onu oku okuyabiliyosan [spo1=Oku bakalım][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kelimelerin rengini söyliyeceksiniz, yazılanları okumak marifet değil.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Sensible, 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde demiş ki: Hepsini 1 kerede doğru ve seri bir şekilde okudum. Ne olacak şimdi :) Ama uykulu olduğumdandır belki de... Evet sen git yat abi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oyle cekik gozle bakmak yan bakmak kısık bakmak falan yok direk bakacan soyleyecen hile yok[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ohoooo 300000000 senelik şey eski günner aah o eski günner yad olsun :)[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... [Bu mesaj Fransua tarafından 08 Ağustos 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 simdi tam oldu [Bu mesaj tAKA tarafından 08 Ağustos 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gayette becerebiliyosun be niye beceremeyelim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benin bu işte daha once deneyimim olduu için basardım:) bi ara baya populerdi bu[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kolay aslinda yaptim 3 kez inat degilmi kardesim.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eğer gözlerinizi buğulandırıp arkadaki yazıları okuyamayacak kadar gözlerinizi kısarsanız çok rahat oluyor... Ya da daha kolayı, hipermetropsanız gözlüğünüzü çıkarın olsun bitsin... (:[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 okuyamadım. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende ole bi çakısma oladı gayet gzl soledim :)[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben söylerken şu tip tepkiler oluştu yeşil,mavi,kırmızı,sarı,mavi değil,siyah.. :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tamam da , insan olmadığın anlamına gelirmiş cümlesinden bişey anlamadım ben. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben ilk başta olayı anlamadım direk okudum. Haaa lann dedim bu şeyyy sonra tekrar okudum zorlansamda beceredim. BEN BEYNİME HÜKMEDEBİLİYORUM !!!! NİHAHAHAH[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 okudum bende kusursuz 2 kere takıldım ondada renk bi an aklıma gelmedi neydi la bu renk oldum[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende yaptım 1 defa falan takıldım bilemedin 2 defa maximum ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben sağ tarafı aldırdım, sadece yazıları okuyabildim. :/ Birisi bana renkleri söylesin.[signature][hline]we r the n00bz [Bu mesaj Murtaza tarafından 08 Ağustos 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Dayyyytttt dağılın ulenn.. :) Çürüdüm pc başında.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 e ben çok hızlı ve şaşırmadan okudum ben insan değil miyim ben kul değil miyim.. ciddi ciddi ama hızlı ve şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende okudum hızlı ve sasırmadım hem sag elını hemde sol elını rahat kullanan ınsanalr bu yazıyı daha kolay okur ,cunku bu olayda da oldugu gıbı ellerın kullanımında sag sol beyın bırlıkte calısıo hem sosyal hemde ıslemcı beyın bırlıkteee calıstıgı ıcın yanee.. sevgıler:)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya bunla renk körü adamı keklemek çok kolay olur heralde ..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sadece yazıları okiycaz sandım hızlı şekilde yaptım kloaymıs dedim ama soradan annadımki renkleri söyliycekmişiz ama yapamam yetersizim,renk körüyüm =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar