dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Sukunet Sükût Yalnızlık Uyku Rüya ve isteklerime uygun yalnız ve rahat olabilceğim bir yer Dinlendikten sonra yazarım maddi isteklerimi[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 adriana lima yı bende ıstıyorum[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nesini istiyorsun gizem?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bılmem olsa fena mı olurdu? hem komsuda pıser bızede duser hesabı:) (unutma yanı)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hayabusa neki? ıcınde 20 tane studyo olan bı apartman we bılgısayar odası olsun ama herkesın kendı odasında da bılgısayarı olsun her studyoyu bı arkıma werıyım, landan uo oynayalm yada wow arklarla, mılletı" gank "layalm.kufur eden olursada özel jetimiznen atlayalım gıdıp ulkesıne kafasına cokelm. bole pısikopat bı fantezımız olmustur hep bızım bebelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bi tane b.c rich bi tane marshall amfi , en hayvanisinden. bi tane vokal için chuck schuldiner. bi tane 1 trilyon. bi de motosikletim olsun yeter bana. ilerde türkiye'yi turlamayı düşünüyorum motosikletle , sonra avrupa'ya açılıcam hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 walla şuan güzel bana göre bi daire.ve m3[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hayatım boyunca çalışmadan feci lüks içinde ve sadece istediğimi yaparak yaşamaya yetecek para. buna ek olarak wizards ve bioware i satın alacak kadar para istiyorum.başkada bişey istemiyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ferrari (hep hayaliyle yaşadım) İtalya Coma Gölü yakınlarında bir malikane Roma da Küçük bir ev Kendime ait bir futbol takımı. Tropikal bir adada bir malikane ama beton yığını değil sade bir malikane Kendime ait büyük bir otel işletmek için Birde Butik Otel Boğazda Ha birde boğazda bir yalı...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 1.70 çilli esmer hatun istiyorum.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Aile..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hepinizin ıstek lıstesını ıstıyorum....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 *her ırktan en az 1 hatunla beraber olmak (illa cinsel anlamda olmak zorunda diil dost ark vs. ama asyalılar olmasada olur) *evlilik dışı bir çocuk istiyorum ama babası ben olmak istemiyorum. *kışın üniyi bırakıp askere gitmek ve şehit olmak istiyorum. haliyle başkada istek kalmıyo ztn. zamanım daralıyor.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ölmeyi isteme ..Ölüm dedigin ne ki..Ne gecicek elinize ..İlk amaç yasamak olmalıdır..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Cesur-Yurek, 08 Ağustos 2005 19:10 tarihinde demiş ki: sen bence git bir kafanı tedavi ettir. tamire verdim haftaya olucak dedi usta[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ferrari yaşlanmayan, güzelliğini kaybetmeyen taş gibi bir manken yazlık kışlık uber malikaneler para para para bir de bunları kullanırken bozulmayacak bir sağlık sistemi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 -Türkiyenin en büyük web host şirketi (napim hayatım bu)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Apaçi olmak ıstıyorum neden bende bılmıyorum bı anda içimden geldı[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 1-Murceliago 2-Maybach 3-Abrams M1-A2 hemde TUSK modeli 4-F-22 5-AH-64 Apache/D longbow 6-A-10 7-Humvee(Böylemiydi o be?) 8-Manyak ötesi bir bilgisayar[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: _gZm_, 08 Ağustos 2005 19:05 tarihinde demiş ki: hepinizin ıstek lıstesını ıstıyorum.... heh birden aklıma italian job geldi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 - Kadıköy'de stüdyo bir ev. - Alienware pc, mümkünse olabilecek en tuzlusu. - Araba, olmasa da olur ama. Kadıköy'de zor şimdi :P - DnD ile alakalı her türlü kural kitabı, tüm editionlarda. Veya vaz geçtim, Wizards'ın %51 hissesi. Evet bu daha güzel oldu. - Bill Gates'i dövmek için özel olarak tasarlanmış kızılcık sopası - Yazarı olduğum site için alınabilecek en tuzlu server, evet alienware olabilir yapıyorlarsa. Veya umrumda değil, parasıyla değil mi kardeşim. Yapsınlar. - 20 kilo almak istiyorum bir de. Tercihen kas olarak. Sıksam daha çıkar da ne gerek var, az ile yetinmek lazım (öeh)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dünya paticik olsun[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yok o kadar istediğim be *!tasavvufçu takılır*[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Dela, 07 Ağustos 2005 23:47 tarihinde demiş ki: parayla alinabilecek seylerden istediklerim. her turlu ferrari bi hayabusa bi honda cbr 600 bi yat bi helikopter bi ozel jet bi bogazda yali her tatil mekaninda yazlik onemli sehirlerde studyo daireler bunlardir. mutevazi davraniyorum, cunku isteklerim arttikca daha cok calismam gerekecek. Yetmez biraz daha iste bakıyım çok ayıp.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Benim cok yok ya. Malibu'da bir villa, hayatimin sonuna kadar carcur ettikten sora hala (eger kafama saksi düser de yaparsam) cocuklarima yüklü biras birakabilecegim kadar para, eger ileride aska önem verirsem o zaman beni cok seven ve cok güzel bir kadin (prototip olarak Adriana Lima'yi verebiliriz). Kadin istememe gerek yok o eve 50x tane manken gelir zaten adim attigim gün. kthxbye[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar