Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
19 una fazla itiraz olmadı :) 19 u yapalım :) gelemeyenler ayarlamaya çalışsın (benimde zor bu arada ama ayarlamaya çalışacağım :)) . Saat kaçta buluşalım 13.00 ? Dost Kitapevi önü (karanfil)?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dojoyu bowlingde gorucez zaten de yalnız onceden uyarayım ben bowlingde fasulyeyim cok oynamazdım zaten oynamayalı da oldu baya 20 puan avansla baslarım =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Haftasonu olursa bende gelerimm bu sefer!Öhöm öhöhm Bone duydun di mi???[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
Bencede ii olur ben eskiden çok oynardımda unuttum gitti...Yinede yapalım ya walla ben gelicem bu sefer ama hafta sonu olsun mümkünse malum okul var :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Bulusma 19 Subat Cumartesi olucak cogunluk icin en iyisi o galiba bowling nerede yapılcak oraya da karar vermemiz lazım ona gore bi toplanma yeri belirleriz, kızılay civarlarında olmayacaksa yine dost'un onu yapmayalım =)

Ha bi de aksam icme organizasyonu isteyenler de istediklerini belirtsinler lutfen sora orda kararlastırılmıyo cunku, ben bowlinge gelmem sevmem ama gecelerin adamayım diyen varsa o da soylesin herkesi tatmin edicek bi program yapmaya calısırız oylece kim ne istedigini soylesin =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Ben gece gelememde saat 5-6 ya kdr kalabilirim sanırım...Onun harici tüm programlara uyarım :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 12 Şubat 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 12 Şubat 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
Bone duydun di mi???

ha ne, neyi?

Bende geliorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...