Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Buluşması

zgrw

Öne çıkan mesajlar

up :tup: up :tup: up :tup:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

19 una fazla itiraz olmadı :) 19 u yapalım :) gelemeyenler ayarlamaya çalışsın (benimde zor bu arada ama ayarlamaya çalışacağım :)) . Saat kaçta buluşalım 13.00 ? Dost Kitapevi önü (karanfil)?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dojoyu bowlingde gorucez zaten de yalnız onceden uyarayım ben bowlingde fasulyeyim cok oynamazdım zaten oynamayalı da oldu baya 20 puan avansla baslarım =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Haftasonu olursa bende gelerimm bu sefer!Öhöm öhöhm Bone duydun di mi???[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede ii olur ben eskiden çok oynardımda unuttum gitti...Yinede yapalım ya walla ben gelicem bu sefer ama hafta sonu olsun mümkünse malum okul var :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

Bulusma 19 Subat Cumartesi olucak cogunluk icin en iyisi o galiba bowling nerede yapılcak oraya da karar vermemiz lazım ona gore bi toplanma yeri belirleriz, kızılay civarlarında olmayacaksa yine dost'un onu yapmayalım =)

Ha bi de aksam icme organizasyonu isteyenler de istediklerini belirtsinler lutfen sora orda kararlastırılmıyo cunku, ben bowlinge gelmem sevmem ama gecelerin adamayım diyen varsa o da soylesin herkesi tatmin edicek bi program yapmaya calısırız oylece kim ne istedigini soylesin =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gece gelememde saat 5-6 ya kdr kalabilirim sanırım...Onun harici tüm programlara uyarım :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 12 Şubat 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 12 Şubat 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
Bone duydun di mi???

ha ne, neyi?

Bende geliorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...