Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babam aldatıyor...

Razien

Öne çıkan mesajlar

Madcat bence bir kısım doğruluk var.

Mesela sen;
Evlisin eve geliyorsun bakımsız bi karın ağzında sigarası saçlar darmadağın kendine bakmıyor ev iğrenç.Kadın iğrençleşmiş artık.Senınle ilgilenmiyor hiçbirşeyine değer vermiyor günün nasıl geçtiğini merak etmiyor.yatağa giriyorsunuz hemen uyuyor.Ertesi gün yine geliyorsun yine aynı şey artık hiçbirşey paylaşmıyor masada görüyorsunuz yüzünüzü sonra sende o da uyuyor bütün gün böyle geçiyor.aylar yıllar böyle geçiyor.

Sen naparsın ?
Birinden ilgi görmeye başladığında senin seçimin ne olur.
Ben açıkcası kadına söylerdim ayrılmak istiyorum derim.Malımı mülkümüde bırakırım bir kısmını herkes hayatına bakar.
Bu ne be kabus gibi.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Direk ayrılmak yerine oturup belirli bir çözüm yoluna gidebilirler.
Haklısın aslında belki doğrudur ama o yaşta oturup dertlerini konuşabilmeliler.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide şu var.

Asil bir kadın sürekli bakımlı.Kültürlü gerçekten kendini yetiştirmiş bir kadın.Eğitim seviyesi düşük gözüksede her konuda bilgili olan gerçekten medeni bir kadın.
Bir erkek biraz hıyar.Çalışmaktan başka bişey bilmez.Sonrada gider şirketindeki kısa etekli sekreterlerin 2 lafına kanıp karısını aldatmaya çalışır.

böyleleride var tabi.

Sonrada Bir çocuk gelir bulur kadını öldüresiye döver yol verir.Ehueue

yahu bu kadını dövdüğümü anlatmaktan çok büyük haz duyuyorum nedense..[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Evlenip, sorumluluklarini yerine getirmeyen kiside suc eger o aile dagilirsa. Vicdanin rahat olsun yani senin.
Annenin olayi bilmek en büyük hakki, ama ne yapilmasini secmek de annenin hakki. Git annene olayi anlat, sonra aradan cekil ve annenin kararina saygi dur bence. Tabi aradan cekil demek anneni desteksiz dayanaksiz birak demek degil[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Çok üzücü bir durum.. Ne olursa olsun bunu once annene aciklamaliydi. Tamam 30 yil gecmis olabilir hani nasıl açıklarım hesab.. tam tersi 30 yil gecmis, bu gibi durumlari daha iyi bir sekilde konusabilirler. Bence annen de durumun farkindadir. Kadinlar belli etmezler ama bircok seyi hissederler..

Olaya karışma konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum. Karış dicem ki karışmanı isterim;babanı rezil etmeni isterim. Ama sonrasında seni sürekli suçlamasını istemem. Genelde böyle oluyor. Onlar bunun farkındalar ama olayı sen açığa çıkarmış olursun. Bilemiyorum. Bunun sorumluluğunu alabiliyorsan bence konuş babanla. Ya da annenle konuş, hiçbirsey belli etme sadece kendisine daha cok bakmasını iste.. Sessizce çalış.. Bu büyük sorumluluk ama bazen ailen için böyle fedakarlıklar yapmak gerekiyor..[signature][hline]Kimse bilemez...
Sosyal ağlarda paylaş

her erkek yapıyo bi şekilde yaramazlık..
ben annemi çok seviyorum ne olursa olsun...
bunun için karşı çıkarım yoksa..tınlamam adamın en doğal hakkı

şantaj yap abi..
yayınlarım paticiğe de

Liseli Engin'in Babası 1 cd sini basarım de ..töbe.[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

ben babamın çocukluğumdan beri paso farklı karı kızlarla takıldığını biliorum.Bi sürü kız arkadaşı olduğunu devamlı ince işe gittiğini çocukluğumdan beri biliorum ama söylemedim.Bana para vermez onlara verir ama olsun beni ilgilendirmio ne hali varsa görsünler[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...