DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 var mi taktik falan çakı gibi olmam lazım , benim bunya sabah 3 e kadar dayanıo sonra iflas .. ne ler yapabiliriz ?[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bünye dayanıksızsa yapıcak bişi yok. ya da devamlı kahve iç. devamlı buz gibi duşa gir. benim bünye artık sabahlayınca tepki vermiyo. alışıyo insan[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 baba sinav var calisiyom sabaha kadar calismam lazım kahve mide bulandiriyo dus alicam galiba 3 e dogru alırım bi tane baska fikirleri olan varmi hehe[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bünye zamanla alışıyor nescafe yapıyosun her yarım saatte bir bide duş olabilir ama zor be duş açıkcası bünyene bağlı sonuçta olan soğuk su çarp yüzüne falan[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Sabaha kadar nescafe iç,her yarıom saatte bir elini yüzünü yıka,duş alma imkanın varsa duş al arada[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bardaga 2cay kasigi kahve koyuyosun ustune kola koyuyosun ama dikkat et fazla kopurur. tadida guzel degildir ama 3-4saat icin enerjik olursun.[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 duş benim hep uykumu getirir ya..küçükken "uyuyunca noluyo acaba ya, nasıl uyuyoruz, bakalım uyuduğumun farkına varabilecek miyim" diye düşünüp saatlerce uyuyamazdım, kafanı bişeylere tak, açılırsın :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla eskiden gece kuşu acemiliklerimizde sade neskafe +cola yapardım[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Sakın yatma bı yere gozunu bı sanıye bıle kapatmamaya calış koltukla bı yere yaslanma bıle kahveyıde arada ıc burda msj yaz gecer :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 red bull iyi gelir kardesim beni bircok final gecesi ayakta tuttu.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya yarım saatte bi nescafe komaya sokmasın bizi[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: elaidi, 08 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki: bünye dayanıksızsa yapıcak bişi yok. ya da devamlı kahve iç. devamlı buz gibi duşa gir. benim bünye artık sabahlayınca tepki vermiyo. alışıyo insan gunduzleri uyuyosun da ondan.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tüm vücuda da duş lazım değil aslında, direkt soğuk suyu açıp kafayı sokuyorsun, 1.5 dakika falan tutuyorsun, bi yarım saat daha cakı gibisin biraz daha uzun soluklu yöntem olarak ise kahve-kola yı öneririm kesinlikle normal bir bardağın mümkünse 2-3 katı bir bardak buluyorsun (kola bardaklarından, coca colanın vardı öyle) kahve dolduruyorsun içine 2-3 tatlı kaşığı kadar, sonra yarısının üstüne kadar kola koyuyorsun, köpürüyor o hayvani biçimde, bekliyorsun köpüğün gitmesini, ondan sonra da tek dikişte içiyorsun, neden tek dikiş? çünkü tadı ciddi anlamda iğrenç ama kesinlikte ayakta tutuyor ertesi gün öğlen-öğleden sonradan itibaren ise gözler kan canagı oluyor, bünyeye göre de baş ağrısı başlıyor ama ben sadece fikir sundum=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 1.burda durma çalışmaya başla sınavdan önce 2 saat de olsa uyu. 2.kahve kola 3.tekila veya herhangi bir shot (son saatlerde kritik anlarda tetikleyici oluyo..abartmamak lazım ama amaç ders çalışmaksa) 4.değişken müzik. aklıma bunlar geldi.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 fight clubda öle bi sahne vardı ehaehahe onun gibi bişi yap[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mastürbasyon yap[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 blackchaos o daha çok uyku getirir yorgunluğu arttırır .. fight clubda marla singer intihar ediodu o sahneyi hatırlayan varmı uyumaması lazımdı falan filan ehehe[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sigara kullanıyorsan sigara iç.. yukardaki bi arkadaşın dediği gibi kafayı buz gibi suya sok.. Bi yöntem daha var ama gerçi yazsam mı yazmasam mi bilemedim.. Biraz acı veren bi yöntem.. [spo1=Female Members Not Allowed]Ta..aklarına bol bol kolonya dök acıdan bütün gece uyuyamazsın ahah[/spo][signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 spoilerın başını niye ingilizce yazdın =P[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Şekil olsun diye.. ahah[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 erkeklerden daha iğrenç kızlar gördüm ben[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 C vitamini cafeinden daha iyi bir uyku açıcıdır. Kahve içeceksen soğuk iç. Kana karışma süresini etkiliyor sanırım (bkz enerji içecekleri) ayrıca taurine içerir enerji içecekleri. Bu da uyku açar ancak günde 2kutudan fazla enerji içeceği zararlıdır. İçinde bulunduğun durum için ise korku derim dostum, korku! Sınıfta kalıcam korkusu adamı çivi gibi yapıyor! Benim de yarına sınavım var ayaktayım işte. Berbaber sabahlarız =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 1 saat calistim geldim hehe.. benim mat2 ya durum vahim gibi ama 60 alırsam geciyorum .. kafa alıyor ama dikkat daginikligi var biraz.. birazda tembellik.. cok basit geliyo filan sınavda siciyom sonra ole. bu arada el yuz yikama simdilik idare ediyo .. kahve ve limon cekicem sonra.. isallah midem bulanmaz sonra cok fena oluyo uykusuzluk + mide bulantisi yarında fizik var ama onun ilk sinavi iyi olmasi lazım.. onu atlatiriz.[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Nereid, 09 Ağustos 2005 00:12 tarihinde demiş ki: 1.burda durma çalışmaya başla sınavdan önce 2 saat de olsa uyu. bunu sakın yapma, uyudun mu adam gibi uyuycaksın, 2-3 saatlik uykular daha beter eder adamı.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 git yat[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar