Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk mı para mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten senin "çok özel olanlar" olarak betimlediğin olay aşktır. gerisi hormondur, hoşlanmadır, janjandır, civcivdir.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
antakyali, sen öyle san desem ukala kaçacak ama, başka bir yolunu bulamıyorum bunu söylemenin. o yüzden direk söliym.

sen öyle san.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
Para derim aşık olmasamda olur.Akrabalarımla mutlu bi hayat geçirirm borç istediklerinde mırın kırın etmem.Böylece akrabalık borç kapısı değil mutluluk kapısı olur.(ama içimden aşk geçmio değil ama aşk bencillik oluo biraz:D )[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
para var huzur var be.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
Para aşkın üzerine gölge düşürür ama paran oldumu aşk paranın üzerine gölge düşürmez.Para evrenseldir.Aşk kişiseldir varmı ötesi:D[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
NE aşk ne para sadece Arrakis deki spice[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 27 Eylül 2004 09:04 tarihinde demiş ki:
yeterli param ve düzenli bir gelirim olduğu sürece aşkın daha çok olmasını tercih ederim
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
abi 2 seçenek sunuluo şindi herkes onu ister de şimdi topicin amacı dışına kaçıo:P topici saptırma şimdi:)[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Para[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
iyiyde abi hep aşk sıfır para yada hep para sıfır aşk saçma ben hangisinin fazla olmasını isteyeceğimi söyledim yoksa biri sıfır olacaksa burda direk cevap para olur kimse parasız yaşayamaz. Bende diyorumki hayatım boyunca birine aşık olmayı zengin olmaya tercih ederim. Budur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Gıroyum emme para bende durumu olmalı[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
aşkı napçan ya önemli olan paradır :P[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
  • Yeni Oluştur...