Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıyamet'i sanırım tahmin edebiliyorum...

Joker

Öne çıkan mesajlar

o döngü olayı yanlış o kadar delik her şeyi çektiği sırada canlı fln yalmaz hatta şöyle diyim 3 boyut bile kalmaz :d nese bence kıyamet şu şekilde olacak en azından insalık için dini kıyametide birascık hayal ederek söylüyorum dünyaya yörüngesinde gidiş yönünden bir astreoid çarpar öyle iyi çarparki dünya yörüngesinden çıkar güneişin batıdan doğması bu şekilde açıklanır sonracığıma elbette meteor çarpınca dağlar tuz olur denizler kaynak gökden alevler yağar dünyanın şöyle bir titrer güzel bi kıyamt olurdu görünce haklımıyım anlarım herhalde ?!?!?[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
http://spaces.msn.com/members/mhangman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 20 Temmuz 2005 10:20 tarihinde demiş ki:
sanırım şu şekilde olucak;

ilk önce bütün uzaydaki parçacıklar yawaş yawaş birleşicek ve tek bi kütle gibi uyum içerisinde olucak sonra basınç deişimi ve çekim kuvvetinin dengesizliğinde,
bir yıldızın yok olması gibi genişleyip içe doğru patlama olucak sonunda en büyük ve tek karadelik oluşup herşeyi yawaş yawaş bi portakal büyüklüğündeki sonsuz yoğunlukta topluyacak...
sonra bi şey olucak ve bu portakal büyüklüğündeki sonsuz kütle yeniden patlayacak (Big Bang)

Bu Mantığı şu an oluşan maddesel hareketlerden çıkarttım...

Bütün parçacıklar Büyük Kapanma sayresinde birleşecek nasıl büyük patlama varsa büyük kapanma olucak bütün kütle ve enerji tekillikte buluşacak ve gerekli enerjiye sahip olduğu zaman patlayacak tekrar evren oluşacak gene insanlar canlılar her ne şekilde çıkarsa çıksan canlılar cart curt oluşacak gene kapancak gene patlıcak kısır döngü şeklinde hiç bitmeden sürüp gidecek düşüncesi zaten bilinior
Sosyal ağlarda paylaş

Uzmanların raporlarına göre dünya iflas etmek üzere! Evet, belki bu bizim ömrümüze göre çok uzun bir zaman sonra olacak ama dünyanın yaşına göre çok kısa bir zaman sonra.
Gidişat zaten kötü. Ozon tabakasındaki delik her geçen gün daha da çok büyüyor. Popülasyon dengeleri bozuluyor. Her geçen gün dünyadan bir kaç tür daha siliniyor. Doğanın dengesi bozuluyor. Kutuplardaki buzullarda çözülme bekleniyor.
Zaman geçiyor, ömür bitiyor...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 24 Temmuz 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
bunu sen çıkarmadın joker entropik ve bilinen bi teori bu...

1. si ben çıkarrtım demedim,
0 dan kendim düşündüm...
altınada yazdım inş. başkası düşünmemiştir benden önce diye...
ayrıca bunu 0 'dan düşünebildiğim için zekamla gurur duyuyorum o bana yeter....[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Evrenin kalp gibi attığını söyleyen teoriye göre dediğiniz gibi olacak ya evren sürekli genişlemeye devam ederse? Bu durumda atomlar sürekli bozunmaya uğrayacak en son en kararlı atom olan demir kalacak ve oda zaman içerisinde bozunarak evren bomboş bir yer olacak. Bu ne kadar sürer derseniz merak etmeyin biz görmeyiz :D Ayrıca aranızda benden iyi fizik bilenleriniz kesin vardır. Onlar düzeltsin eğer yanlış varsa. Fizikçiler evrenin ilk zamanları için yorum yapmazlar. O an ne bildiğimiz evren evren gibiydi nede zaman bizim için karanlık derler. hatta planck zamanı diyorlardı zannedersem ilk bir kaç dakikası için evrene... O yüzden öncesi nasıldı sonrası nasıl olacak bunların hepsi her bir kaç yüzyılda bir yenilenen bilgimizle değişiyor. Doğru öngörü yapmak zor...

Bkn. Kuantum teorisinden sonra tamamen değişen fizik yasaları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 20 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
said:
mikado, 20 Temmuz 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
boyle bi teori var zaten..

OFF YA yinemi!!!
hep böyle oluyor bi şey buluyorum başkası bulmuş oluyor :(
kim yazmış kaynak PLS :( :( :(

ya sende Discovery de seyrediyosun butun teroremleri sonra var diyince yinemi diyosun ya allaya.

bu teori bilim cevrelerince kabul edilen evrenin yok olma şemalarından biri

oyleki uzay şu anda genişliyor bunuda kırılan ışık sayesinde anlıyoruz , tabiki yayıldıkça da kutle bolunuyor ,oyleki bi zaman uzayın merkezi farzettigimiz bir yerde kutle(galaksiler vs. aralarında uzaklık olması onemli degil) tekrardan tum uzayı once yavaş sonra ,kutle artımına baglı olarak hızlı bi bicimde cekicek sonra klasik kara delik yada daha başka bilmedigimiz olaylar. evrenin yuzde kaçını biliyoruz ki .. bi yerde duymuştum tüm elementlerin %1-%11 ini biliyomuş insanoğlu o.o[signature][hline]
DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche
her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*

[Bu mesaj DueLisT tarafından 26 Temmuz 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Haplo, 24 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
Evrenin kalp gibi attığını söyleyen teoriye göre dediğiniz gibi olacak ya evren sürekli genişlemeye devam ederse? Bu durumda atomlar sürekli bozunmaya uğrayacak en son en kararlı atom olan demir kalacak ve oda zaman içerisinde bozunarak evren bomboş bir yer olacak. Bu ne kadar sürer derseniz merak etmeyin biz görmeyiz :D Ayrıca aranızda benden iyi fizik bilenleriniz kesin vardır. Onlar düzeltsin eğer yanlış varsa. Fizikçiler evrenin ilk zamanları için yorum yapmazlar. O an ne bildiğimiz evren evren gibiydi nede zaman bizim için karanlık derler. hatta planck zamanı diyorlardı zannedersem ilk bir kaç dakikası için evrene... O yüzden öncesi nasıldı sonrası nasıl olacak bunların hepsi her bir kaç yüzyılda bir yenilenen bilgimizle değişiyor. Doğru öngörü yapmak zor...

Bkn. Kuantum teorisinden sonra tamamen değişen fizik yasaları

yayılma teorisinin de evrenin sonsuza kadar yayılması imkansız çünkü bu teoriye aykırı :)[signature][hline]
DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche
her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DueLisT, 26 Temmuz 2005 12:14 tarihinde demiş ki:
said:
Joker, 20 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
said:
mikado, 20 Temmuz 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
boyle bi teori var zaten..

OFF YA yinemi!!!
hep böyle oluyor bi şey buluyorum başkası bulmuş oluyor :(
kim yazmış kaynak PLS :( :( :(

ya sende Discovery de seyrediyosun butun teroremleri sonra var diyince yinemi diyosun ya allaya.

bu teori bilim cevrelerince kabul edilen evrenin yok olma şemalarından biri

oyleki uzay şu anda genişliyor bunuda kırılan ışık sayesinde anlıyoruz , tabiki yayıldıkça da kutle bolunuyor ,oyleki bi zaman uzayın merkezi farzettigimiz bir yerde kutle(galaksiler vs. aralarında uzaklık olması onemli degil) tekrardan tum uzayı once yavaş sonra ,kutle artımına baglı olarak hızlı bi bicimde cekicek sonra klasik kara delik yada daha başka bilmedigimiz olaylar. evrenin yuzde kaçını biliyoruz ki .. bi yerde duymuştum tüm elementlerin %1-%11 ini biliyomuş insanoğlu o.o

saçmalama nerden biliyorsun discovery 'de bunu izlediğimi??
bi tarafımızdan bilip bilmeden sallamayalım...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes yüksek binalar kurmada yarışacak,
Horoz yumurtlayacak
Güneş batıdan doğup doğudan batacak ve bir cuma günü namaz sıraları İsrafil sûr'u üfleyecek...

Herkes çırılçıplak olacak ve gözleri kafalarının üstünde olacak..
Kimse kimseyi görmeyecek..
Insanın vücudu konuşacak
"Elleri ; niye çaldın"
"Gözleri ; niye gözle zina yaptın"

...vs.vs
İçim ürperdi
Müsadenizle..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 20 Temmuz 2005 10:20 tarihinde demiş ki:
sanırım şu şekilde olucak;

ilk önce bütün uzaydaki parçacıklar yawaş yawaş birleşicek ve tek bi kütle gibi uyum içerisinde olucak sonra basınç deişimi ve çekim kuvvetinin dengesizliğinde,
bir yıldızın yok olması gibi genişleyip içe doğru patlama olucak sonunda en büyük ve tek karadelik oluşup herşeyi yawaş yawaş bi portakal büyüklüğündeki sonsuz yoğunlukta topluyacak...
sonra bi şey olucak ve bu portakal büyüklüğündeki sonsuz kütle yeniden patlayacak (Big Bang)

Bu Mantığı şu an oluşan maddesel hareketlerden çıkarttım...

sen burda harcanıyon, önce vücudunu felç edelim, tek parmak kombinasyonu ile kitap yazmaya başla gerisi gelir. ha harvırda gidince beni aldırmayı unutma[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...