thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tam dikkat etmedim ama kimse küresel ısınma dememiş :D cayır cayır yana yana ölücez hehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 big shrink benim teorimdir :) ilk sayfada da yazdım zaten eheheh[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya açarsın klimayı , ısınma filan yalan olur. :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 o döngü olayı yanlış o kadar delik her şeyi çektiği sırada canlı fln yalmaz hatta şöyle diyim 3 boyut bile kalmaz :d nese bence kıyamet şu şekilde olacak en azından insalık için dini kıyametide birascık hayal ederek söylüyorum dünyaya yörüngesinde gidiş yönünden bir astreoid çarpar öyle iyi çarparki dünya yörüngesinden çıkar güneişin batıdan doğması bu şekilde açıklanır sonracığıma elbette meteor çarpınca dağlar tuz olur denizler kaynak gökden alevler yağar dünyanın şöyle bir titrer güzel bi kıyamt olurdu görünce haklımıyım anlarım herhalde ?!?!?[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Joker dediğin gibi birşey olması için 10000k yıl falan hatta daha fazla geçmesi lazım belki .. O zamana kadar ne insan kalır ne hayvan hehe[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Joker ben bu teoriyi 15 yaşımda düşünmüştüm.Sonra kitap okuya okuya baktım zaten insanlar çoktan beridir biliolarmış bu teoriyi.Biraz geç kalmışın sen :D zaten çok önceden beri herkesin basitçe düşündüğü bir yok olma teorisidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Joker, 20 Temmuz 2005 10:20 tarihinde demiş ki: sanırım şu şekilde olucak; ilk önce bütün uzaydaki parçacıklar yawaş yawaş birleşicek ve tek bi kütle gibi uyum içerisinde olucak sonra basınç deişimi ve çekim kuvvetinin dengesizliğinde, bir yıldızın yok olması gibi genişleyip içe doğru patlama olucak sonunda en büyük ve tek karadelik oluşup herşeyi yawaş yawaş bi portakal büyüklüğündeki sonsuz yoğunlukta topluyacak... sonra bi şey olucak ve bu portakal büyüklüğündeki sonsuz kütle yeniden patlayacak (Big Bang) Bu Mantığı şu an oluşan maddesel hareketlerden çıkarttım... Bütün parçacıklar Büyük Kapanma sayresinde birleşecek nasıl büyük patlama varsa büyük kapanma olucak bütün kütle ve enerji tekillikte buluşacak ve gerekli enerjiye sahip olduğu zaman patlayacak tekrar evren oluşacak gene insanlar canlılar her ne şekilde çıkarsa çıksan canlılar cart curt oluşacak gene kapancak gene patlıcak kısır döngü şeklinde hiç bitmeden sürüp gidecek düşüncesi zaten bilinior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bunu sen çıkarmadın joker entropik ve bilinen bi teori bu...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bence bunu buraya yazmana gerek yok zaten yavaş yavaş yaklaşıyor çoğu hayvanın soyu tükenmiş durumda döngüde eksikler ,mevsimlerde kısalmalar başladı mevsimlerin özellikleri değişiyor daha sayılmayacak kadar çok şey var...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Uzmanların raporlarına göre dünya iflas etmek üzere! Evet, belki bu bizim ömrümüze göre çok uzun bir zaman sonra olacak ama dünyanın yaşına göre çok kısa bir zaman sonra. Gidişat zaten kötü. Ozon tabakasındaki delik her geçen gün daha da çok büyüyor. Popülasyon dengeleri bozuluyor. Her geçen gün dünyadan bir kaç tür daha siliniyor. Doğanın dengesi bozuluyor. Kutuplardaki buzullarda çözülme bekleniyor. Zaman geçiyor, ömür bitiyor...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Nebuch, 24 Temmuz 2005 19:35 tarihinde demiş ki: bunu sen çıkarmadın joker entropik ve bilinen bi teori bu... 1. si ben çıkarrtım demedim, 0 dan kendim düşündüm... altınada yazdım inş. başkası düşünmemiştir benden önce diye... ayrıca bunu 0 'dan düşünebildiğim için zekamla gurur duyuyorum o bana yeter....[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bence çat diye ölücez okadar[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Evrenin kalp gibi attığını söyleyen teoriye göre dediğiniz gibi olacak ya evren sürekli genişlemeye devam ederse? Bu durumda atomlar sürekli bozunmaya uğrayacak en son en kararlı atom olan demir kalacak ve oda zaman içerisinde bozunarak evren bomboş bir yer olacak. Bu ne kadar sürer derseniz merak etmeyin biz görmeyiz :D Ayrıca aranızda benden iyi fizik bilenleriniz kesin vardır. Onlar düzeltsin eğer yanlış varsa. Fizikçiler evrenin ilk zamanları için yorum yapmazlar. O an ne bildiğimiz evren evren gibiydi nede zaman bizim için karanlık derler. hatta planck zamanı diyorlardı zannedersem ilk bir kaç dakikası için evrene... O yüzden öncesi nasıldı sonrası nasıl olacak bunların hepsi her bir kaç yüzyılda bir yenilenen bilgimizle değişiyor. Doğru öngörü yapmak zor... Bkn. Kuantum teorisinden sonra tamamen değişen fizik yasaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yok be yaf bence bi gün bi diktatör dünyadaki herkesi boy sırasına dizip kurşuna dizcek sonra bütün beynini yıkadığı adamlarıyla beraber intihar etçek bölece insan ırkının sonu gelmesi gibi hayırlı bi iş olcak.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Karakans, 20 Temmuz 2005 16:07 tarihinde demiş ki: fuhuş artacak, insanlar yuksek bina yapımında birbirleriyle yarısacak , bide bise daha wardı sonırım sonra kıyamet kopacak... bu çok iyi...[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kıyamet dedinde aklıma büyük üstad Ruhi Su'nun bir türküsü geldi.. *!peeh peh...*[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Joker, 20 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: said: mikado, 20 Temmuz 2005 11:05 tarihinde demiş ki: boyle bi teori var zaten.. OFF YA yinemi!!! hep böyle oluyor bi şey buluyorum başkası bulmuş oluyor :( kim yazmış kaynak PLS :( :( :( ya sende Discovery de seyrediyosun butun teroremleri sonra var diyince yinemi diyosun ya allaya. bu teori bilim cevrelerince kabul edilen evrenin yok olma şemalarından biri oyleki uzay şu anda genişliyor bunuda kırılan ışık sayesinde anlıyoruz , tabiki yayıldıkça da kutle bolunuyor ,oyleki bi zaman uzayın merkezi farzettigimiz bir yerde kutle(galaksiler vs. aralarında uzaklık olması onemli degil) tekrardan tum uzayı once yavaş sonra ,kutle artımına baglı olarak hızlı bi bicimde cekicek sonra klasik kara delik yada daha başka bilmedigimiz olaylar. evrenin yuzde kaçını biliyoruz ki .. bi yerde duymuştum tüm elementlerin %1-%11 ini biliyomuş insanoğlu o.o[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* [Bu mesaj DueLisT tarafından 26 Temmuz 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Haplo, 24 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Evrenin kalp gibi attığını söyleyen teoriye göre dediğiniz gibi olacak ya evren sürekli genişlemeye devam ederse? Bu durumda atomlar sürekli bozunmaya uğrayacak en son en kararlı atom olan demir kalacak ve oda zaman içerisinde bozunarak evren bomboş bir yer olacak. Bu ne kadar sürer derseniz merak etmeyin biz görmeyiz :D Ayrıca aranızda benden iyi fizik bilenleriniz kesin vardır. Onlar düzeltsin eğer yanlış varsa. Fizikçiler evrenin ilk zamanları için yorum yapmazlar. O an ne bildiğimiz evren evren gibiydi nede zaman bizim için karanlık derler. hatta planck zamanı diyorlardı zannedersem ilk bir kaç dakikası için evrene... O yüzden öncesi nasıldı sonrası nasıl olacak bunların hepsi her bir kaç yüzyılda bir yenilenen bilgimizle değişiyor. Doğru öngörü yapmak zor... Bkn. Kuantum teorisinden sonra tamamen değişen fizik yasaları yayılma teorisinin de evrenin sonsuza kadar yayılması imkansız çünkü bu teoriye aykırı :)[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: DueLisT, 26 Temmuz 2005 12:14 tarihinde demiş ki: said: Joker, 20 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: said: mikado, 20 Temmuz 2005 11:05 tarihinde demiş ki: boyle bi teori var zaten.. OFF YA yinemi!!! hep böyle oluyor bi şey buluyorum başkası bulmuş oluyor :( kim yazmış kaynak PLS :( :( :( ya sende Discovery de seyrediyosun butun teroremleri sonra var diyince yinemi diyosun ya allaya. bu teori bilim cevrelerince kabul edilen evrenin yok olma şemalarından biri oyleki uzay şu anda genişliyor bunuda kırılan ışık sayesinde anlıyoruz , tabiki yayıldıkça da kutle bolunuyor ,oyleki bi zaman uzayın merkezi farzettigimiz bir yerde kutle(galaksiler vs. aralarında uzaklık olması onemli degil) tekrardan tum uzayı once yavaş sonra ,kutle artımına baglı olarak hızlı bi bicimde cekicek sonra klasik kara delik yada daha başka bilmedigimiz olaylar. evrenin yuzde kaçını biliyoruz ki .. bi yerde duymuştum tüm elementlerin %1-%11 ini biliyomuş insanoğlu o.o saçmalama nerden biliyorsun discovery 'de bunu izlediğimi?? bi tarafımızdan bilip bilmeden sallamayalım...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben anlarım[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: DueLisT, 26 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki: ben anlarım peqi, sen heralde şu patiye ilahi güçle bağlananlardansın :lol:[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 256k lan baglanıyorum[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Herkes yüksek binalar kurmada yarışacak, Horoz yumurtlayacak Güneş batıdan doğup doğudan batacak ve bir cuma günü namaz sıraları İsrafil sûr'u üfleyecek... Herkes çırılçıplak olacak ve gözleri kafalarının üstünde olacak.. Kimse kimseyi görmeyecek.. Insanın vücudu konuşacak "Elleri ; niye çaldın" "Gözleri ; niye gözle zina yaptın" ...vs.vs İçim ürperdi Müsadenizle..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Joker, 20 Temmuz 2005 10:20 tarihinde demiş ki: sanırım şu şekilde olucak; ilk önce bütün uzaydaki parçacıklar yawaş yawaş birleşicek ve tek bi kütle gibi uyum içerisinde olucak sonra basınç deişimi ve çekim kuvvetinin dengesizliğinde, bir yıldızın yok olması gibi genişleyip içe doğru patlama olucak sonunda en büyük ve tek karadelik oluşup herşeyi yawaş yawaş bi portakal büyüklüğündeki sonsuz yoğunlukta topluyacak... sonra bi şey olucak ve bu portakal büyüklüğündeki sonsuz kütle yeniden patlayacak (Big Bang) Bu Mantığı şu an oluşan maddesel hareketlerden çıkarttım... sen burda harcanıyon, önce vücudunu felç edelim, tek parmak kombinasyonu ile kitap yazmaya başla gerisi gelir. ha harvırda gidince beni aldırmayı unutma[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence kiyamet olayi büyük bir ihtimalle karadelik şeklinde olacak. Çünkü şu ana kadar karadelikler tam olarak açiklanamadi. Yani herşey başladigi yere dönücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar