Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milliyetçi gençlik milliyetçi olmadığı gerekçesiyle adam dövdü...hayati tehlike devam ediyor

amon

Öne çıkan mesajlar

ya bu milliyetçilik görüşü teoride çok uygun , vazgeçilmez gibi gözükse de pratiği çevreye dikkat edildiğinde fark edilebiliyor.
bu sadece bir genelleme ama gördüğüm ve gözlemlediğim bana bunu anlatıyor.pratikteki sonuç pek de teoriye uymuyor yahu.
belki de yol yanlışdır.ne bileyim bunlar siyasi konular ve pek bahsetmeyi sevmem.[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 08 Ağustos 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
3-5 salak kelimesi biraz eksik kalıyor gibime geliyor. MHP içinde kafası çalışan adam yok mu tabii ki var ancak beyin takımı dışında kalanlar hakkaten yontulmamış odun.

+1 arkadaşlar mhp nin ne ideolojisini sevmiyorum...zaten 80 öncesi şiddet olayların başlamasına sebepte ülkücü kanattır...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 08 Ağustos 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
Haber

yazmış adam kaynagı daha ne soruyosunuz.

bana kalırsa bu hadise öyle parti sordum adam dövdüm diye taklaya getirilicek bir hadise diil. bu dövenlerin polisle bi hadiseleri varmış , dövdükleri adamında sabıkası oldugunu söylüyolar. belki polis artık işi mhplilere devretmiştir belkide çete olayının rant kavgasıdır. belli olmaz burdan ne çıkıcagı ama durduk yere dövdüklerine pek inanmıyorum.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

Lol ya.. Herkes gereksiz yere dövüldüğünü zannetmiyorum falan demiş...

Gidin bi ülkü ocağına ordaki tiplere bi bakın bakalım.. Adamlar kavga(onlar için kavga 30 kişinin 5 kişiye dalması demek oluyor tabii) etmek için sebep arıyorlar.. Zaten ocağa girenlerin çoğu kavgada arkası olsun diye giriyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
edik: cevap da tahihten siyasete kaçıyo topicde o yonde gidiyo valla o yuzden ben editledim mesajımı yazdıktan 10 sn sonra :)
kavga kötüdür diyim bari, edenlerde kakadır
[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem

[Bu mesaj DynamicK tarafından 08 Ağustos 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 08 Ağustos 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
nesi zevkli kavganın.

Gayette zewkli ben DTCF de gerçektende çok eğleniyorum. İki grup çatır çatır çatışıyodu binayı kırıp birbirlerine taş olarak atıyolardı falan daha sonra çevik kuvvet daldı orta bahçeye bunlar durdu falan. Sonra 5 dakika önce birbirlerinin kafasını kıran bu insanlar başladılar. Mavi-Beyaz En BÜYÜK ÇEVİİİK!!
Daha sonrasında ise DEKAN ÇEVİĞİ DİSKOYA GÖTÜR DİYE bağırdılar. Gayette zewkli işte...[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 08 Ağustos 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
duyumdan öteye gidiyor mu söyledigin?

Ahah ne duyumu? Eskiden üsküdar da kaç kere olayımız oldu bu tip heriflerle.. Hatta olaylar başlamadan önce bi arkadaşlar girmiştim ocağa..

Habire tipler gelip " Okulda rahatsız eden varmı dövelim" "basalım" "kıralım" diyorlardı.. Kaç kez bunların kavgasını izledim...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 08 Ağustos 2005 17:28 tarihinde demiş ki:

Gidin bi ülkü ocağına ordaki tiplere bi bakın bakalım.. Adamlar kavga(onlar için kavga 30 kişinin 5 kişiye dalması demek oluyor tabii) etmek için sebep arıyorlar.. Zaten ocağa girenlerin çoğu kavgada arkası olsun diye giriyor..

+1 ayrıca bide bunu yapıp biz delikanlıyız filan diyolar yok saçı uzun küpe takanlara filan laf atıyolar ... 30 kişinin 5 kişiye dalmasıysa delikanlılık ben buna sadece korkaklık ve sürü piskolojisinde olan zavallı insanCUKlar derim...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Menkalinan, 08 Ağustos 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
said:
Slat, 08 Ağustos 2005 17:28 tarihinde demiş ki:

Gidin bi ülkü ocağına ordaki tiplere bi bakın bakalım.. Adamlar kavga(onlar için kavga 30 kişinin 5 kişiye dalması demek oluyor tabii) etmek için sebep arıyorlar.. Zaten ocağa girenlerin çoğu kavgada arkası olsun diye giriyor..

+1 ayrıca bide bunu yapıp biz delikanlıyız filan diyolar yok saçı uzun küpe takanlara filan laf atıyolar ... 30 kişinin 5 kişiye dalmasıysa delikanlılık ben buna sadece korkaklık ve sürü piskolojisinde olan zavallı insanCUKlar derim...

Menkalinancigm birbirimizi uzuzn zamandir tanırız hatta dostuz fakat butun milliyetciler böyle degildir bunu bilmenizi isterim ben uzun süre ocaktaydim.. fakat bu tip insanlar kisisel sorunlarini kapatmak icin siyaseti yada ideolojik kavramlari kendilerine yama yapiyorlar zaten ocak bu tip olaylari asla desteklemez kisisel olaylarda ocagi göremezsiniz asla.. ocaklar genelde ocaga yapilmis .. ülkeye yapilmis yada kendi görüslerine yapilmis agir olaylara cevap verir bunu bilmenizi isterim 3 5 salak bu islemi yapti diye ocaga yigmayin olayi ordakilerin alakasi olmaz bu tip olaylarla .. o zaman türkiyenin heryerinde kkatliamlar cıkardi dimi ?

[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look

[Bu mesaj Ancalagan tarafından 08 Ağustos 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar kendi aralarında bile bi yığın kavga ediyor saçma sapan nedenlerle. Daha bu sene Gazi'de diğer fakültenin kızına baktı diye kendi elemanlarının bi gözünü kör etti herifler. Hatta arkadaşlar anlatınca, adamı tanımamama rağmen üzülmüştüm baya.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önceden de bu görüşümü belirtmiştim.

Günümüzde siyasi görüş, tuttuğu takım, din, müzik tarzı vesaire gibi konulardan dolayı işi fiziksel şiddete getirecek kadar ileri götüren herkes dini, takımı, müzik tarzı veya siyasi görüşü ne olursa olsun hödüktür, barbardır, yontulmamış gereksiz insan taklididir, asalaktır. Herangi bir siyasi görüş ya da başka bir gruba ithafen söylemiyorum bunu, hangi görüşte hangi "grupta" olursa olsun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 08 Ağustos 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
lise kavgaları zevkliydi ama allah için

Ya cidden insanımız neden kavgadan bu kadar haz duyuyor? Abi ben şunu dövdüm abi ben bunu dövdüm biz bu kadar kişi ile kavgaya gittik hebele hübele demek insanı büyütüyormu sadece toplum içinde hiçbirşey olmadıgını imajını yaratıyor allah için 1980 lerdemiyzki bir insana partisi soruldugunda istedikleri cevabı alamayıp adamı dövüyolar ölücek duruma getiriyolar?Ya nasıl bir zihniyettir bu insanımızdaki hala anlamıyorum burası demokratik bir ülke degilmi herkez istedi partiden yana olabilir size ne?Nedir bu fanatiklik?Milliyetçilik bumudur?İnsanlık bumudur? Ailelerinden adam gibi eğitim almayan insanların sonu bu işte Türk eğitim sisteminden önce ailenin kendi eğitimi düzgün olmalı ülkemizde bilinçli bireyler için büyük çabaların harcanması gerekiyor!Yazık cidden Yazık.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 09 Ağustos 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
haber abartılmış biras bence...
ülkü ocağıyla ilgili de bilmeden yorum yapmayın

dagger kardeş neden bilmeden yorum yapayım ki? Ne garezim var ülkü ocağına? Ama malesef gerçekler bunlar..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...