amon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 değermi ya? yada akıllıca bişey mi ayni partiden olmadığı için adam öldürmek?[signature][hline]savaş yada sıvış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olayı anlatırsan biz de anlarız.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: December_Flower, 08 Ağustos 2005 11:00 tarihinde demiş ki: olayı anlatırsan biz de anlarız. yolda yürüyen 3 genç karşılarına çıkaan birine hangi partiden olduğunu sorar...istedikleri cevabı alamayınca adamı döverler...sonra MHP binasına kaçarlar....dün gece binanın önünde 1000 kişi toplandı ve adamların dışarı çıkması için baskı yaptılar...tabi poliste giremedi içeri...olay öyle hala sürünüyo... ha bu milliyetçiler ha naziler...tamamı için deil bu sözüm tabi...[signature][hline]savaş yada sıvış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gerizekalılık.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Olayın bu kadar basit olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 öldürmek mi ? ohannesburgerking derim abi ne olsun artık halimiz ortada.[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olay nerde nasıl yaşandı bilemiyorum ama ben de sırf böyle olduğunu zannetmiyorum,yani adama soru sorunca cevabı beğenmeyip dövdülerse zaten beyinsizlerdir.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: December_Flower, 08 Ağustos 2005 11:08 tarihinde demiş ki: soru sorunca cevabı beğenmeyip dövdülerse zaten beyinsizlerdir. haklısın...adam ölmedi ama hayati kaygı dewam ediyo...tabiolay o kadar kolay diil arada tartaklamada olmuştur...direk dalmamışlardır[signature][hline]savaş yada sıvış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 provakasyon bunlar. kimse kimseyi milliyetçi olmadıgı icin dovmez. yalan haber. bi kere hükümet milliyetçi değilki milliyetçi olmayan bu ülkede dayak yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Haber [signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 işte mhpli !once 3 kişi bi adamı dovmus sonra birileri gelince korkak tavuk gibi kumeslerinden cıkamamıslar....[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hepsi gerizekalı adamlar işte .. anca garibanları döverler öyle[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kendini milliyetçi diye niteleyen gençler milliyetçiliğin ne olduğunun bilincindeler mi acaba çevremde de pek bulunan bu türlerin holiganımsı kendine gaz yapan tiplerden başka bişi olmadığını düşünüyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: gokhaan, 08 Ağustos 2005 11:12 tarihinde demiş ki: provakasyon bunlar. kimse kimseyi milliyetçi olmadıgı icin dovmez. yalan haber. bi kere hükümet milliyetçi değilki milliyetçi olmayan bu ülkede dayak yesin. ntv de izledim işte baya ortada hatta mhp binasına saklanan zanlıları almak için 1100 kişi binanın önünde bitikmiş[signature][hline]savaş yada sıvış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bizim Şirketin olduğu sokakta Mhp ülkü ocağa vardı. Bigün döner almaya inmiştim lan bi baktım herif ordan çıktı sürüne sürüne yürüyor. Ama adamı bir dövmüşler ben hayatımda o kadar kavga gördüm bu adam gibi dayak yiyeni görmedim. adamın ne ayak kalmış ne kafa bağıramıyor çenesi dağılmış viyak viyak ses çıkarıyor sonra düştü bayıldı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sayılar da değişkenmiş,site yazar 500 sen 1000-1100,olayı siyasi boyuta çekmek isteyenler de var tabi(gerçi siyasi imiş galiba ),oh oh bi çatışma daha ülkemize hayırlı olsun,güzel gidişat.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yapanlar elbet Allahtan bulur.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 PKK'nın her saldırısından sonra MHP son seçim bozgunun intikamını almak için milletin milliyetçi damarlarını kaşıyıp Kürtlere karşı kışkırtıyor. Her saldırıya uğrayan, dövülen aşağılanan Kürt'de PKK'ya eskiden destek vermiyorsa da artık vermeye başlıyor. O PKK'yı destekledikçe MHP'liler daha bir azıyor, onlar azdıkça diğerleri daha bir destek veriyor. Ne güzel bir döngüsü var canım ülkemin. PKK'lılar ile onların Türk versiyonu olan MHP'liler tepişiyor olan ülkeye oluyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bence dorudur eskıdende sormazlarmıydı sağ cı mısın solcu musun ? die....[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kürtün de eşkiyasi bi ayri ülkücü eşkiyalar da bi ayri. toptan bi temizlik lazim.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu habere inanmam. Amon Milliyetçi düşmanlığı diye biliyordum. Türk hükümdarı Attila'ya bile Barbar ve istilacı demişti. Neyse sokaktaki elimizde silah yok ama internet var. Devlet Bahçeli'nin sözleri etkili olduğunu söyleyebilirim. Milliyetçi olmayanları hiç dokunmayız. Eğer bu haber doğruysa o zaman cezalandırabiliriz. Döven adamlar kim bilemem. Gerçekten adamı dövüp MHP binasına kaçmış olabileceğine hiç inanmıyorum. Yabancıları içeriye hiç almazdı zaten. Döven adamlarnı yaş, boyu, kimliği belirli olmadan bu haberi doğru hale getirmez. Bu haber çok kısa. Ayrıntılı bilgi yok. Bu adamları MHPli diye yutturamazsınız. bu Adamlar kim acaba ?.. İçimizde sahtekar türkçüler var. Bizi yıpratmaya çalışanlar vardır elbette. Solcuların içinde sahte solcular da bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben inanmıyorum sadece parti sordukları için dovduklerıne, parti sormuslardır belkı ondan sona adamda kufur falan etmısdir ??? dırek "sen mhplimisin-yok-öldürün" bole bı konusma geccenı sanmıyorum 80 demıyız beah. ayrıca linkdeki kahvehane taramayla olan baglantısını anayamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 3 5 salak var diye bütün miletcileri kötüleyemezsiniz yanlis ... düsünceleri aslinda güzeldir ama tabi uygulamada abuk subuk tipler önplana cıkar eh[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 3-5 salak kelimesi biraz eksik kalıyor gibime geliyor. MHP içinde kafası çalışan adam yok mu tabii ki var ancak beyin takımı dışında kalanlar hakkaten yontulmamış odun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 milliyetçi gençlik milliyetçi olmadığı gerekçesiyle adam dövdü...hayati tehlike devam ediyor. Bana bir kaynak göster.Bütün herkes çok önyargılı davranıyor.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar