Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milliyetçi gençlik milliyetçi olmadığı gerekçesiyle adam dövdü...hayati tehlike devam ediyor

amon

Öne çıkan mesajlar

said:
December_Flower, 08 Ağustos 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
olayı anlatırsan biz de anlarız.

yolda yürüyen 3 genç karşılarına çıkaan birine hangi partiden olduğunu sorar...istedikleri cevabı alamayınca adamı döverler...sonra MHP binasına kaçarlar....dün gece binanın önünde 1000 kişi toplandı ve adamların dışarı çıkması için baskı yaptılar...tabi poliste giremedi içeri...olay öyle hala sürünüyo...
ha bu milliyetçiler ha naziler...tamamı için deil bu sözüm tabi...[signature][hline]savaş yada sıvış
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 08 Ağustos 2005 11:08 tarihinde demiş ki:
soru sorunca cevabı beğenmeyip dövdülerse zaten beyinsizlerdir.

haklısın...adam ölmedi ama hayati kaygı dewam ediyo...tabiolay o kadar kolay diil arada tartaklamada olmuştur...direk dalmamışlardır[signature][hline]savaş yada sıvış
Sosyal ağlarda paylaş

işte mhpli !once 3 kişi bi adamı dovmus sonra birileri gelince korkak tavuk gibi kumeslerinden cıkamamıslar....[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokhaan, 08 Ağustos 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
provakasyon bunlar. kimse kimseyi milliyetçi olmadıgı icin dovmez. yalan haber. bi kere hükümet milliyetçi değilki milliyetçi olmayan bu ülkede dayak yesin.

ntv de izledim işte baya ortada hatta mhp binasına saklanan zanlıları almak için 1100 kişi binanın önünde bitikmiş[signature][hline]savaş yada sıvış
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim Şirketin olduğu sokakta Mhp ülkü ocağa vardı.
Bigün döner almaya inmiştim lan bi baktım herif ordan çıktı sürüne sürüne yürüyor.
Ama adamı bir dövmüşler ben hayatımda o kadar kavga gördüm bu adam gibi dayak yiyeni görmedim.
adamın ne ayak kalmış ne kafa bağıramıyor çenesi dağılmış viyak viyak ses çıkarıyor sonra düştü bayıldı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

sayılar da değişkenmiş,site yazar 500 sen 1000-1100,olayı siyasi boyuta çekmek isteyenler de var tabi(gerçi siyasi imiş galiba ),oh oh bi çatışma daha ülkemize hayırlı olsun,güzel gidişat.[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

PKK'nın her saldırısından sonra MHP son seçim bozgunun intikamını almak için milletin milliyetçi damarlarını kaşıyıp Kürtlere karşı kışkırtıyor. Her saldırıya uğrayan, dövülen aşağılanan Kürt'de PKK'ya eskiden destek vermiyorsa da artık vermeye başlıyor. O PKK'yı destekledikçe MHP'liler daha bir azıyor, onlar azdıkça diğerleri daha bir destek veriyor. Ne güzel bir döngüsü var canım ülkemin. PKK'lılar ile onların Türk versiyonu olan MHP'liler tepişiyor olan ülkeye oluyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bu habere inanmam. Amon Milliyetçi düşmanlığı diye biliyordum. Türk hükümdarı Attila'ya bile Barbar ve istilacı demişti. Neyse sokaktaki elimizde silah yok ama internet var. Devlet Bahçeli'nin sözleri etkili olduğunu söyleyebilirim.

Milliyetçi olmayanları hiç dokunmayız. Eğer bu haber doğruysa o zaman cezalandırabiliriz. Döven adamlar kim bilemem. Gerçekten adamı dövüp MHP binasına kaçmış olabileceğine hiç inanmıyorum. Yabancıları içeriye hiç almazdı zaten.

Döven adamlarnı yaş, boyu, kimliği belirli olmadan bu haberi doğru hale getirmez. Bu haber çok kısa. Ayrıntılı bilgi yok. Bu adamları MHPli diye yutturamazsınız. bu Adamlar kim acaba ?.. İçimizde sahtekar türkçüler var. Bizi yıpratmaya çalışanlar vardır elbette. Solcuların içinde sahte solcular da bile var.
Sosyal ağlarda paylaş

ben inanmıyorum sadece parti sordukları için dovduklerıne, parti sormuslardır belkı ondan sona adamda kufur falan etmısdir ??? dırek "sen mhplimisin-yok-öldürün" bole bı konusma geccenı sanmıyorum 80 demıyız beah.
ayrıca linkdeki kahvehane taramayla olan baglantısını anayamadım ben?
Sosyal ağlarda paylaş

3 5 salak var diye bütün miletcileri kötüleyemezsiniz yanlis ...
düsünceleri aslinda güzeldir ama tabi uygulamada abuk subuk tipler önplana cıkar eh[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

3-5 salak kelimesi biraz eksik kalıyor gibime geliyor. MHP içinde kafası çalışan adam yok mu tabii ki var ancak beyin takımı dışında kalanlar hakkaten yontulmamış odun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...