Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Arkadaşlar yardım isal olmuşum farkında değilim 1 - Nası gecicek sabahtan beri ekmek yiyorum (3 tane ekmek yedım) 2 - Su içsem gecermı? 3 - önerileriniz? lütfen konuyu ciddiye alın lütfen![hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
sadrazam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Su icersen kalkamazsin.. :) En iyisi git kuruyemisciye, 1 kilo sari leblebi al.. Hepsini bitir.. Hicbi bok kalmaz.. Sadece icindekileri son sefer birakirsin ondan sonra rahatsin.. Allah kolaylik versin, bu sicakta varya hic cekilmez yaw.. Gecmis olsun, ne diyim..
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Biz de öyleyiz ailecek. Ankaradaysan sanırım sı şebekesinden bi salgınımsı oldu. İlacın yoksa bir çorba kaşığı türk kahvesinin üstüne (toz halinde olacak) bolca limon sık ve öğüre öğüre ye onu. 1-2 saatte keser isali. Bolca su ve tuzlu ayran iç. İshalde vücut çok fazla su ve tuz kaybeder dikkat et. Hade geçmiş olsun :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 patatez yoğurt kahve şeker ama en temizi streptomagma adlı ucuz ilaç. bir tane iç keser.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben de isal oldum tesadüf işte[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 haşlanmız pattiz yoğurt tuzlu ayran sarı leblebi kahve limon geçer bunnarı yaparsan. tabi hepsini bi anda yapma daha beter eder :)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 abi sabah sabah 4 bardak fanta ictim üzerine ketcaplı köfte 3 tane ekmek şimdide su iciom :( napıcam yaaa dakka başı toilet deli oluyom ühühü[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 paso su icecen baska ilacı yok bu işin
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 İshal durumlarında vücut çok fazla su ve tuz kaybeder. O yüzden normal içmen gereken suyun en az iki katını (6 ila 10 litre arası) içmek zorundasın. Tabii ki soda-limon-tuz gibi şeyler de içmen gerekir. Tuz kaybı da çok fazladır. Suyu keserek ishali kesmen boşaltım sistemince çok ciddi tahribatlar yaratır. Bunun yanında eğer kesmek istiyorsan Streptomagma veya steptomagma isimli bir ilaç olması gerek. Eczaneden gidip onu alırsan kullanım klavuzuna göre kullanırsan bir kaç saat içinde kesilir. Sakın ilaçtan fazla kullanma ve eğer çok siddetliyse ve yarın hala devam ediyorsa, ya da ateşin felan varsa o zaman bağırsak enfeksiyonu (dizanteri) tehlkesi olabilir doktora gitmeni tavsiye ederim. Bu arada herhangi bir ilaç veya maddeye alerjin varsa, yüksek tansiyon veya düşük tansiyon gibi yaşadığın problemler varsa ve yaşın 16 dan küçükse bunu kesinlikle ilacı almadan önce eczacıya söyleyerek kullanıp kullanamıyacağını danış.
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 nar ekşisi denen bi meret var doğal bi ürün zaten ben isal olduumda bi yemek kaşığı alıorum anında kesiyo... bi yerden bulursan mutlaka al birebir[hline] -----wazzup?------
Takhisis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Tek bir çözüm var: Patates Ama sonra kabız yapma tehlikesi de var. :-)[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 oha lan 3 ekmek yemis üstüne patates diyorsunuz manyakmısnız be çocuk ölcek cok yemekten ohahah :P
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 çocuk iileşmenin yollarını ararken güme gidicek[hline] -----wazzup?------
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben her isal oldugumda kuru kahvenin uzerine limon sıkıp 2 kaşık yerim 2saat içinde geçer tadı boktan ama napalım dakka başı zıçmaktan iyidir.... :)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr matEr:rock:
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 arkadaşlar Ohh be rahatladım bayadır tuvalete gitmiyorum :)) Şimdi annem köfteyle patates yaptı yiyecek halde değilim :( zorla yiyecem ühühü kola falan olsa eritir diyecem Hemde acayip terlıom bi duş aldım 2 dk sonra sırıl sıklamım ne bu antalyadan cektiğimiz ya :( :utaniem:[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Cthulhu_, 06 July 2003 20:55 tarihinde demiş ki: ben her isal oldugumda kuru kahvenin uzerine limon sıkıp 2 kaşık yerim 2saat içinde geçer tadı boktan ama napalım dakka başı zıçmaktan iyidir.... :)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr matEr:rock: Bende tam bunu yazacaktım. Birçok kez kendini kanıtlamış bir yöntem..[hline]Dimi Cevat abi (evet)
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ahahah demiştim sana yağsız tavada yap köfteleri die
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: OguzAmca, 06 July 2003 17:44 tarihinde demiş ki: Biz de öyleyiz ailecek. Ankaradaysan sanırım sı şebekesinden bi salgınımsı oldu. İlacın yoksa bir çorba kaşığı türk kahvesinin üstüne (toz halinde olacak) bolca limon sık ve öğüre öğüre ye onu. 1-2 saatte keser isali. Bolca su ve tuzlu ayran iç. İshalde vücut çok fazla su ve tuz kaybeder dikkat et. Hade geçmiş olsun :) Türk kahvesine şeker de koyabilirsiniz(toz şeker) o zaman güzel oluyo ben bazen ishal olmasamda yiyorum hehe[hline]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 abi köfteyi yemeden once oldu sabahın köründe :) kalktım hemen tuvalete koşturdum hehe geçti ama saolun[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Öne çıkan mesajlar