Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da nasıl ola?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben şimdi msn açmıştım. bi ark var. ama maili tersten yazıyordu (hatta beni polonyalıymış gibi kandırdı yememek elde değil). yani mesela [email protected] ise moc.tenretni@tnedurp şeklinde yazıyodu mail kısmında. ismi de alt+0160 olduğu için (boşluk) direk maile bakınca başka ülkeden egzotik bişi sandım. ark çıktı. nası bi programla yapmış olabilir bunu?[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 07 Ağustos 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
ben beceremedim vesmor adam gibi anlatsana :p

boşuna anlatmayalım sana nasıl olse beceremicen :P:P

şaka ha hemen alınma :P[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Mesaj tarihi:
note pad in içinde
"ÿş." yazıyor onu isme c/p ettim bişi değişmedi.
edit:ben mi kazmayım :p
[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 07 Ağustos 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
burdada oluyor yazı yazdığında ama sadece yazarken
[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 07 Ağustos 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şu olayı ayrıntılı bi şekilde anlatırmısınız ya ben de merak ettim bunu please...[signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol:
Mesaj tarihi:
ya bak o txt dosyasının içinde kare şeklinde gözüken bir harf işaret var. nickini silip onun yerine o harfi yapıştıracaksın. millete mailin ters gözükecek [email protected] ise moc.a@a mesela.

çok tşk vesmor :D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Mesaj tarihi:
Hareketlı yazı buldum sımdı bı yerdende baya şanlandı msn :)..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım..
Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)

• Yeni Oluştur...