Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni WoW Paketleri

Bone

Öne çıkan mesajlar

Uzun süre wow bölümünü takip ediyordum, eski topiclere de baktım da, Bu konu hakkında birşeye rastlamadım.
Bugün Bilkent Dost'a gidince şaşırdım. Sıra sıra dizmişler Alliance kapaklı WoW'ları.

Sanırım yurt genelinde tekrar dağıtıma başlandı. Hala WoW alamamış kişilere duyurmuş olayım :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ha bende gördüm...
O değilde yaf Diablo 2 exp nerden bulabilirim herşeyi buldum o yok... puff bilen varsa söylesin lütfen[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

İlk gelen wowların (şubat) içinde 10 günlükden yoktu. o zamanlar gamecard falanda yoktu sanırım. nisanda felan başladı onlar yeni serverlarla beraber galiba. ey gidi günler :P

nisan ayında istanbul floryadan (yani kazık fiyatlı bir yerden) 92,500 e almıştım. aynı yerden nisan ayında 110 ytl'ye anca aldık.

Diablo2 nin exp. istanbulda yaşıyorsan anca büyük yerlerde vardır sanırım yada artık üretilmiyor bile olabilir. kaç sene oldu o oyun çıkalı harbi baya olmuş. hala arada girip oynuyorum eu realmlarında :) ayrıca müzikleri wowa koyar geçer, grafikleri düzgün olsa ve kamera açısını değiştirmek mümkün olsa belki wowdan daha iyi bile olur, max8 kişi olmasına rağmen. yani şu hali ile bile baya oyuncusu var. 500bini geçik hatta bir kere 750bin kullanıcı gördüm sanırım. Ama wowun kullanıcı sayısı of of.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 08 Ağustos 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
hepsinde vardır o. iyi bakın

Oyun çıktığı gün elime 2 paket geçti. Biri horde paketi, pre-order etmiştim; biri de alliance paketi gidip marketten almıştım. İkisinden de guest pass çıkmamıştı. Sitede de açıkca yazıyordu sadece collector's edition'lardan çıktığı.

Geçen hafta aldığım paketten çıktı ama. Ben de yeni koydular sandım. Ama demek epey olmuş normal paketlere de koymaya başlamaları. :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa'da başladığı Cuma gününü ertesi cumartesi günü Ümraniye Carrefour Bimeks'ten aldığım paketten guest pass... çıkmadi.

2-3 (Sanırım Nisan Partisinden) ay sonra gelen parti içinden çıkmıştı...[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game

Forget To Name,Play The Game
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 08 Ağustos 2005 09:56 tarihinde demiş ki:
ha bende gördüm...
O değilde yaf Diablo 2 exp nerden bulabilirim herşeyi buldum o yok... puff bilen varsa söylesin lütfen

orijinal istiyorsan, bizim burda antalya migros d&r da var. diablo II + exp set[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deacon, 08 Ağustos 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
said:
Vicious, 08 Ağustos 2005 09:56 tarihinde demiş ki:
ha bende gördüm...
O değilde yaf Diablo 2 exp nerden bulabilirim herşeyi buldum o yok... puff bilen varsa söylesin lütfen

orijinal istiyorsan, bizim burda antalya migros d&r da var. diablo II + exp set

iyide ben istanbuldayım hehe fiyatı ne bi yazarmısın ö.m. den[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...