Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 pires yalan olmuştur artık arsene wenger kesin açıklamayı yapmıştır... elde kaldı 1 o da kily gonzales o da gelirmi gelmez mi bilmiyorum artık...şu klebersonu biz alsaydık süper olurdu[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Transfer sezonu kapanıyor. Bence Gs yönetimi taraftarını oyaladı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 transferin kapanmasına daha 25 gün var da yani böle inanırsanız herşeye umutla sonra üzülürsünüz bırakın piresi miresi kimse gelmicek gibi takılın biri gelirse bakarıs artık duruma[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hasan şaş düzelse gerek yok zaten.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hasan Şaş düzelse süper olur aslında da bu saatten sonra nolur bilinmez. Bi de Ayhan geçen sezon sonuna doğru süper oynuyodu Öyle devam eder mi acep. Yanlız GS nin tez elden bir sağ kanada bir de ortasahaya ihtiyacı var. İkincil olarak da forvet ve sağ-sol bekler geliyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Gencleri oynatsalar bari su yoklukta. Gidip de 35 yasinda adamlari koymasinlar sahaya...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bizede appiah gibi bi adam lazim.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: -Wissy, 07 Ağustos 2005 17:59 tarihinde demiş ki: Gencleri oynatsalar bari su yoklukta. Gidip de 35 yasinda adamlari koymasinlar sahaya... +1[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar